ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK?

hayır olsa içim gam yemez aksine her gittiğim yere ayak uyduran bir kadınım.

sevgili sürecinde öğrendim hepsini ya sabır dedim düzelir dedim ama booş
7 sinde neyse 70 odur sözünü çok yaşayarak öğrendim. Asla değişmez. Bir ömür sırtına kambur değil hayat yol arkadaşı bul kendine. Rabbim kurtarmış. Asla asla ya seviyorum kaşı gözü deme inan kat ve kat Dah iyisini bulursun.
Aman aman evlerden ırak adam olamamış ne yaptığı belirsiz biriyle ömür geçmez senelerinizi yer sonra bir anda ayrılırsınız giden en güzel yıllarınız olur. Tecrübeye sabit kimse değişmez nlık zafiyet gösterir ama enin de sonun da kişiliği ağır basar.

Tebrik ediyorum seni. Çoğu kadın bu yetersizlikleri gördüğü halde, evlenince düzelir mantığıyla hareket ettiği için sonuç her zaman yıkıcı oluyor. Reddedilince hemen çamur atar böyle tipler, gayet normal yani.

malesef ki öyle adam olmaz bundan ben bir ömür boyu buna bakamam

düzelmez asla daha sevgili iken bunları yapan adam evlenince eve barka gelmez ki ben bir ömür onu mu çekecem. Ona bakacağıma anama babama bakarım daha iyi sen kimsin be adaM bulunmaz hint kumaŞIMI

Güzelim, zekiyim, akıllıyım, param var, gelecegim parlak, egomun tavan yapmaması için bi sebep yok de kudursun iyice geri dönerse de sen benim yanıma yakışmıyosun sorry de kendine madem dengi bi kız bulsun hem mütevazi de olur. Hazımsız erkek kadar mide bulandıran bi şey var mıdır sanmammmmm

Bir daha asla telefonuna cvp vermeyin siz madem anlattı gibi bu kadar kötüsünüz neden barısmak istio madem tam sorunlu biri sakın bulaşma

Prezervatif mevzunuzu hatirladim. Adam oldukca da ozguvensiz biri. Kendine guveni yok bunu hakaretle kotu sozle ortmeye calisiyor. Baya zavalli geldi, uzuldum hatta onun adına. Yerinizde olsam asla konusmaz, engelller hattimi dahi degistirirdim.

Ve çirkef

valla yat kalk dua et bi sükür namazi kil okuduklarinizi görünce hayret ettim cidden ya evli olsaydiniu ne llacakti dua edin sevgilsiiniz biraktiniz dua edin sizin pesinizu birakmis size birsey yapmamis görüyoruz haberlerde hergün kadin ölümlerini karsilik vermedi diye yani hersey apacik ortada adam ben buyum demis size sakin bir daha ararsa dönemeyin engelleyin böyleleri yüzünden zaten mutsuz huzursuz biz oluyoruz ksrsiniza dsha iyileri cikar allah o kisiyide iyi etsin ne fiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…