Vanilya değildir ya en azından Türkçeye hakimdi o abla,He he o kesin o yada yakınlık var
Villareal diyecektim nerdeyse
Tam adini da hatirlamiyorum ama ayni gevsek tavirlar heHe he o kesin o yada yakınlık var
Villareal diyecektim nerdeyse
Ayy minnoş attın bombayı gittinBi el oyun oynayayım dedim bilgisayardan olay nerelere gelmiş ya. Kim nasıl tutuyorsa tutsun canım kimi ne alakadar eder? Güzel güzel sohbet edelim diye açtım konuyu ben.
Vanilya değil ya o Azeri abla o değilVanilya değildir ya en azından Türkçeye hakimdi o abla,
Banlanırsam sorarım size amaAyy minnoş attın bombayı gittin
Bizde sahura kadar ne yapicaz diyoduk bulduk
VillanelleSeliz bizim şu banlanan kız vardı ya sürekli biseyler söyleyen bu o mu acaba
Nick aklıma gelmedi inançsızim diyodu ya
Sana bişey olmaz en masum sensin şuanBanlanırsam sorarım size ama
Hee bildim bildim benVanilya değil ya o Azeri abla o değil
Ville bilmem neydi nicki
İvittt ivitt o kesin yada akrabasıVillanelle
Aynen ve sende 0,000000000001kesin Yani görmeden etmeden
Ya birisi ona inatla vanilya diyordu ondan ahahVanilya değil ya o Azeri abla o değil
Ville bilmem neydi nicki
Al kirdinn kirdiiiinnAaaay et sikayetini ne Yani Simdi?
delirme bacim. Hadi kendine yalan söyleme Bari, Tüm yazdiklarim g*tümden mi cikardim ??!!! Yalan mi ??!! Beni ne geriyor bile anlamadiniz Siz ! Kendilerini müslüman gösterip ama sadece lafta yasayanlar Coooook olmus cok ! Yani nedemek bu??!! ETRAF IKIYÜZLÜLERLE DOLU! Ben Kime neyi anlatiyorum .gercekten inaniyorsa Bir Insan ya tam yapsin yada gitsin ramazanda Aksama kadar uyusun. Biliyormusunuz insanin Nasil Bir karektere sahib oldugunu Cok kolay anlasila biliyor. Sadece 99,9999 körsünüz! Hadi lincleyin Beni
Süperler sizi
Bu yazdıklarınız beni gerçekten çok üzdü. Burada sabahlarken canım sıkılmasın sohbet edelim diye konu açtım sadece. Şov falan yapmıyorum. Tanımadığım insanlara sanaldan neyin şovunu yapayım ki zaten? İnanıp,inanmamak size kalmış ama ben sizin amacınızı çözemedim. Resmen olay çıkartmaya gelmişsiniz buraya. Gece gece canınız sıkıldı sanırım. Tamam inanmayın ama bizleri rahat bırakın lütfen. Kimsenin şov yaptığı falan yok. Ben sadece güzelce sohbet etmek istemiştim. Ben size saygı duyuyorum. Ve aynı saygıda sizden bekliyorum. Lütfen kimin nasıl ibadet ettiğiyle alakadar olmak yerine kendinizle alakadar olun.Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniiicoooook kötü bi insanim degil mi…
Cok güldümyaaaaa herkesYaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Bide vanillin vardı vanilya diyoduk Azeri ablaYa birisi ona inatla vanilya diyordu ondan ahah
Görücez. Konuyu açan benim patlamayız inşSana bişey olmaz en masum sensin şuan
Minnos senin gibi hassas kalpliler icin dunya cehennem niye uzuluyorsun boyle biri icin sen iyi yaptinBu yazdıklarınız beni gerçekten çok üzdü. Burada sabahlarken canım sıkılmasın sohbet edelim diye konu açtım sadece. Şov falan yapmıyorum. Tanımadığım insanlara sanaldan neyin şovunu yapayım ki zaten? İnanıp,inanmamak size kalmış ama ben sizin amacınızı çözemedim. Resmen olay çıkartmaya gelmişsiniz buraya. Gece gece canınız sıkıldı sanırım. Tamam inanmayın ama bizleri rahat bırakın lütfen. Kimsenin şov yaptığı falan yok. Ben sadece güzelce sohbet etmek istemiştim. Ben size saygı duyuyorum. Ve aynı saygıda sizden bekliyorum. Lütfen kimin nasıl ibadet ettiğiyle alakadar olmak yerine kendinizle alakadar olun.
99,999999999
Senin konunda bişey yok minnoş bu magni nasıl istediyse kavga çıksın dedi durdu al buyurGörücez. Konuyu açan benim patlamayız inş
Normalde kafama takmam ama bilmiyorum üzüldüm cidden. Güzelce sohbet edelim istemiştim sadece.Minnos senin gibi hassas kalpliler icin dunya cehennem niye uzuluyorsun boyle biri icin sen iyi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?