Sahuru Bekleyen Var Mı?

Aksiyon .. öncekilerden farki yok .. .. yalnızlık bunalim .. erkek falan uye varsa o kotu .. boşluğuna gelip allh korusun ask meşk yasar insanoğlu.. ..
Evet işte korkunç olan taraf o zaten erkek olma ihtimali.. bir de demiş ya Bursa erkek olan ama kadın gibi takılan üyeler vardı diye ve hala aktifler demiş anammm dedim keşke kim olduklarını da yazaydi dedim

Sonu belli mune geldi ve olay kapandı

Hahahaha bunla uğraşırken biri cıktı hahahahaha
Neymiş defalarca üyelik almış çoğu kişiyle muhabbet kurmuş özelden onları deşifre etti olay yerine Kazen geldi
Yaa o hangi konuuu
Nerde metres gösterin banaa sjsjdsj

Ahanda buldum konuyu ama kapanmış yaa off

Gıııııızzzz deluuuuuu bak bunu okursan mutlaka haber ver kim o irkekkerrrrrr gııııızzzzzzz

Ya sen eski üyesin belki hatırlarsın. Bugün bu fake üye muhabbetleri açılınca aklıma düştü. Heralde bi 5-6 sene vardır. Bi kız vardı üni öğrencisi,hamile kalmış sevgilisinden,sevgiliside Bursalı,zengin,otobüs firmasın olan bir ailenin oğluydu galiba. Kaçmayı falan düşünüyorlardı ama oğlan biraz yan çiziyi gibiydi. Hatırladın mıı? Baya olay olduydu sweetgirlcandy

İçine dert oldu dimi öğrenemedin

Hatırlayamadım konuyu görsem belki bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…