- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
kız benşmki en basiti yaparaın hemen:) nolcakDonusunboylemiolacakti @ipeqbojuqu su @mangolubira beni etiketlerken biriniz de acimamissiniz bana cani ceker diye.
Saka biyana butun tarifler nefis gorunuyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız benşmki en basiti yaparaın hemen:) nolcakDonusunboylemiolacakti @ipeqbojuqu su @mangolubira beni etiketlerken biriniz de acimamissiniz bana cani ceker diye.
Keske yakin olsaydikta yapsaydin.saka yapiorum kuzum sen bakma banakız benşmki en basiti yaparaın hemen:) nolcak
yakın olsak canının istemesini bekler miydim acaba soğan kavursam getirirdim size 150 kilo ederdim hepinizi. ben atıştırmayı çok seviyorum ama evde yalnızım tek olunca napılıyı ki yiyen yok çocuklar bi gıdım yiyip bırakıyo hem öyle çay falan içmezler benimle sen olaydın otururduk efil efil rüzgarda çaylardım siziKeske yakin olsaydikta yapsaydin.saka yapiorum kuzum sen bakma bana
Donusunboylemiolacakti @ipeqbojuqu su @mangolubira beni etiketlerken biriniz de acimamissiniz bana cani ceker diye.
Teşekkür ederim çok mutlu oldumm tarifimi önerdiginiz için Nevreste hanimcigimKıymalı Sandal Börek
Eki Görüntüle 1842900
Göçmen Böreği (Kırmana )
Eki Görüntüle 1842901
Sosisli Karnıyarık Böreği
Eki Görüntüle 1842902
Tarifler için : G gazeldustubaglara @deadline Maderzad 'a teşekkür ediyoruz..
Rica ederim canımBiz teşekkür ediyoruz
İçine maydanoz mu koyuyorsunuzBenimki kaşık dökme .diyette olduğum için genelde normal kahvaltı sahuru yapıyorum
Eki Görüntüle 1853691
Evet ve dereotu.gerisi yumurta un yoğurt sıvıyağ kabartma tozu peynir ayrıca tuz atmamİçine maydanoz mu uz
Evet ve dereotu.gerisi yumurta un yoğurt sıvıyağ kabartma tozu peynir ayrıca tuz atmam