Sahur Tarifleri

Madalya dışında tarifleri bu tür konularda tekrar hatırlıyoruz..:KK45:
Ama olsun madalyada havali oluyir ben madalyali uye gorunce modarator saniyordum ayagimi denk aliyordum:deli:
Meger yemek yariamasinda birinci olan maharrtli hatunlara veriliyomus nuryolu nuryolu ndan ogrendim.gerci bende marifet yok ama sansimi denerim.madalya benimdir :duduk:

Ama olsun madalyada havali oluyir ben madalyali uye gorunce modarator saniyordum ayagimi denk aliyordum:deli:
Meger yemek yariamasinda birinci olan maharrtli hatunlara veriliyomus nuryolu nuryolu ndan ogrendim.gerci bende marifet yok ama sansimi denerim.madalya benimdir :duduk:
Kimki nuryolu bizi mi aldatiyon yoksa @mangolubira kos ipeqbojuqu ipeqbojuqu bizi aldatiyomus

Ayyy ipegim resmen ustune ambargo koydum bizden baskasina selam veremessin gibi oldu:deli:yarin oburgun kocayi bulursan enistenin elimizdwn cejecegi var:bicak:

Nevreste Nevreste bir ihbarda bulunacagim bu minyon borek tarifi bizim @mangolubira nin yapmasina benzemiyor kesin komsuuna felan yaptirdi:deli:cakaalll madalyayi kapacak ben almadan sana madalya yok haci:halay:
Sende iftar yemeklerine tavugun poposundan doldurdugun tavuk dolmasi varya onu yap solla mangolu birayi

Kimki nuryolu bizi mi aldatiyon yoksa @mangolubira kos ipeqbojuqu ipeqbojuqu bizi aldatiyomus

Ayyy ipegim resmen ustune ambargo koydum bizden baskasina selam veremessin gibi oldu:deli:yarin oburgun kocayi bulursan enistenin elimizdwn cejecegi var:bicak:
Kiz bir konuda gordum.polemik yapiuodum anamm dedim madalyali modarator gelsi keain beni atacak:mad:
Hemide 3 tane aldin yildizli madalyasi vardi:KK61:
Hemen ayagimi denk aldim ciddi yorum yapiyor numarasi yaptim:KK70:bide yalakalik yaptim torpilimiz olsun diye aa ne guzel madalyalarin var cok yakismis nerden aldin dedim:KK53:oda yemek yarismasinda kazandim dedi:KK45:
Haa oktay ustani disiversiyonu galiba deyip polemige devam etim korkusuzca
:KK14:

Ki binkonuda gordum.polemik yapiuodum anamm dedim madalyali modarator gelsi keain beni atacak:mad:
Hemen ayagimi denk aldim ciddi yorum yapiyor numarasi yaptim:KK70:bide yalakalik yaptim torpilimiz olsun diye aa ne guzel madalyalarin var cok yakismis nerden aldin dedim:KK53:oda yemek yarismasinda kazandim dedi:KK45:
:KK70:
lHDEwKWW.jpeg

Vay kurnaz vayyy korkma kiz unuttun mu bizi Mune Mune atti onunda altini besi bir yerdesi falan yoktu 3-5 meteelik samuray kilici vardi:deli: ne korktuyduk ama :ruh:Yüce Rabbim bizi munenin azabindan korusun:dua:

Hayırlı Ramazanlar:KK36:
Sahurda yapabileceğimiz tarifleri paylaşacağım..Tarifler kk üyelerine aittir...Hepsine şimdiden çok teşekkür ediyorum..

Tarifler için resimlerin üzerindeki linkleri tıklayın lütfen..
Yumurta Rulosu :KK56:
Eki Görüntüle 1842875

Labneli Külah Poğaça
Eki Görüntüle 1842876

Pileli börek:KK56:
Eki Görüntüle 1842877

Çikolata soslu pankek:KK56:
Eki Görüntüle 1842878

Tarifler için: @-VUSLAT- Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil nuryolu nuryolu 'na teşekkür ediyoruz..
:KK60:

Kiz bir konuda gordum.polemik yapiuodum anamm dedim madalyali modarator gelsi keain beni atacak:mad:

:KK70: :KK70: Cok yasa emi :KK70: Bu madalyalarla binbasi ,general gibi hissediyor insan :KK30: Gerci herzaman soyledigim gibi benden general olmaz ,hakiki tosun paşa benim :KK53:

:KK70: :KK70: Cok yasa emi :KK70: Bu madalyalarla binbasi ,general gibi hissediyor insan :KK30: Gerci herzaman soyledigim gibi benden general olmaz ,hakiki tosun paşa benim :KK53:
Banada madalya verseler yarbasi gibi hissetsem havamdan gecilmez:KK14:
Ben senden cok tirsmistim modaratorsun die:eek:
Hemen bende katilicam yarismaya rakiplerimin ayagini kaydirip madalyalari 5i 1 yerde gibi dizip site agasi gibi dolanacam kk da:halay:

Banada madalya verseler yarbasi gibi hissetsem havamdan gecilmez:KK14:
Ben senden cok tirsmistim modaratorsun die:eek:
Hemen bende katilicam yarismaya rakiplerimin ayagini kaydirip madalyalari 5i 1 yerde gibi dizip site agasi gibi dolanacam kk da:halay:

Yok kizz ben cok minnos ,dadlu ,ponpon bi uyeyim :KK30: Ama ve lakin o madalya benim olacak zuhahhahahhahaaa :KK53: :KK70: :KK70:

X