Sahur Tarifleri

Madalya dışında tarifleri bu tür konularda tekrar hatırlıyoruz..
Ama olsun madalyada havali oluyir ben madalyali uye gorunce modarator saniyordum ayagimi denk aliyordum
Meger yemek yariamasinda birinci olan maharrtli hatunlara veriliyomus nuryolu ndan ogrendim.gerci bende marifet yok ama sansimi denerim.madalya benimdir

Kimki nuryolu bizi mi aldatiyon yoksa @mangolubira kos ipeqbojuqu bizi aldatiyomus

Ayyy ipegim resmen ustune ambargo koydum bizden baskasina selam veremessin gibi olduyarin oburgun kocayi bulursan enistenin elimizdwn cejecegi var

Nevreste bir ihbarda bulunacagim bu minyon borek tarifi bizim @mangolubira nin yapmasina benzemiyor kesin komsuuna felan yaptirdicakaalll madalyayi kapacak ben almadan sana madalya yok haci
Sende iftar yemeklerine tavugun poposundan doldurdugun tavuk dolmasi varya onu yap solla mangolu birayi

Kimki nuryolu bizi mi aldatiyon yoksa @mangolubira kos ipeqbojuqu bizi aldatiyomus

Ayyy ipegim resmen ustune ambargo koydum bizden baskasina selam veremessin gibi olduyarin oburgun kocayi bulursan enistenin elimizdwn cejecegi var
Kiz bir konuda gordum.polemik yapiuodum anamm dedim madalyali modarator gelsi keain beni atacak
Hemide 3 tane aldin yildizli madalyasi vardi
Hemen ayagimi denk aldim ciddi yorum yapiyor numarasi yaptimbide yalakalik yaptim torpilimiz olsun diye aa ne guzel madalyalarin var cok yakismis nerden aldin dedimoda yemek yarismasinda kazandim dedi
Haa oktay ustani disiversiyonu galiba deyip polemige devam etim korkusuzca

Vay kurnaz vayyy korkma kiz unuttun mu bizi Mune atti onunda altini besi bir yerdesi falan yoktu 3-5 meteelik samuray kilici vardi ne korktuyduk ama Yüce Rabbim bizi munenin azabindan korusun

Cok yasa emi Bu madalyalarla binbasi ,general gibi hissediyor insan Gerci herzaman soyledigim gibi benden general olmaz ,hakiki tosun paşa benim

Cok yasa emi Bu madalyalarla binbasi ,general gibi hissediyor insan Gerci herzaman soyledigim gibi benden general olmaz ,hakiki tosun paşa benim
Banada madalya verseler yarbasi gibi hissetsem havamdan gecilmez
Ben senden cok tirsmistim modaratorsun die
Hemen bende katilicam yarismaya rakiplerimin ayagini kaydirip madalyalari 5i 1 yerde gibi dizip site agasi gibi dolanacam kk da

Banada madalya verseler yarbasi gibi hissetsem havamdan gecilmez
Ben senden cok tirsmistim modaratorsun die
Hemen bende katilicam yarismaya rakiplerimin ayagini kaydirip madalyalari 5i 1 yerde gibi dizip site agasi gibi dolanacam kk da

Yok kizz ben cok minnos ,dadlu ,ponpon bi uyeyim Ama ve lakin o madalya benim olacak zuhahhahahhahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…