- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
He he sende katil ozellikle temizlik sayfasi falan varsa 60 ta yikadigin perdelerin fotodunuda yollaBende katulacam madalya veriyorlamis birinciye bende madalya alicam
Hepsi harika olsada yesek
Kiz gecen borek goturduydum ya sicak sicak koydum bocama yumusacik olmustu hatta ıslak gibiydiMinyon borekmi seninki aferim kiz yakin olsak sahura sana ziplardik
Ama olsun madalyada havali oluyir ben madalyali uye gorunce modarator saniyordum ayagimi denk aliyordumMadalya dışında tarifleri bu tür konularda tekrar hatırlıyoruz..
Kimki nuryolu bizi mi aldatiyon yoksa @mangolubira kosAma olsun madalyada havali oluyir ben madalyali uye gorunce modarator saniyordum ayagimi denk aliyordum
Meger yemek yariamasinda birinci olan maharrtli hatunlara veriliyomusnuryolu ndan ogrendim.gerci bende marifet yok ama sansimi denerim.madalya benimdir
Sende iftar yemeklerine tavugun poposundan doldurdugun tavuk dolmasi varya onu yap solla mangolu birayiNevreste bir ihbarda bulunacagim bu minyon borek tarifi bizim @mangolubira nin yapmasina benzemiyor kesin komsuuna felan yaptirdi cakaalll madalyayi kapacak ben almadan sana madalya yok haci
Kiz bir konuda gordum.polemik yapiuodum anamm dedim madalyali modarator gelsi keain beni atacakKimki nuryolu bizi mi aldatiyon yoksa @mangolubira kosipeqbojuqu bizi aldatiyomus
Ayyy ipegim resmen ustune ambargo koydum bizden baskasina selam veremessin gibi olduyarin oburgun kocayi bulursan enistenin elimizdwn cejecegi var
Ki binkonuda gordum.polemik yapiuodum anamm dedim madalyali modarator gelsi keain beni atacak
Hemide 3 tane aldin yildizli madalyasi vardi
Hemen ayagimi denk aldim ciddi yorum yapiyor numarasi yaptimbide yalakalik yaptim torpilimiz olsun diye aa ne guzel madalyalarin var cok yakismis nerden aldin dedim oda yemek yarismasinda kazandim dedi
Haa oktay ustani disiversiyonu galiba deyip polemige devam etim korkusuzca
Hayırlı Ramazanlar
Sahurda yapabileceğimiz tarifleri paylaşacağım..Tarifler kk üyelerine aittir...Hepsine şimdiden çok teşekkür ediyorum..
Tarifler için resimlerin üzerindeki linkleri tıklayın lütfen..
Yumurta Rulosu
Eki Görüntüle 1842875
Labneli Külah Poğaça
Eki Görüntüle 1842876
Pileli börek
Eki Görüntüle 1842877
Çikolata soslu pankek
Eki Görüntüle 1842878
Tarifler için: @-VUSLAT-Munzevi Zencefil nuryolu 'na teşekkür ediyoruz..
Sen ahngisni yaptin
Pileli böreği ben yapmıştımSen ahngisni yaptin
Kırmızı Biberli Omletli - Ballı Pankek
Eki Görüntüle 1842885
Sigara Böreği
Eki Görüntüle 1842886
Pastane Poğaçası
Eki Görüntüle 1842887
Tarifler için: @ksrayscimcimegfb @evlaefe 'ye teşekkür ediyoruz..
ahhahaha kızııııım sen mangolu birayı tanımamışsınNevreste bir ihbarda bulunacagim bu minyon borek tarifi bizim @mangolubira nin yapmasina benzemiyor kesin komsuuna felan yaptirdi cakaalll madalyayi kapacak ben almadan sana madalya yok haci
Kiz bir konuda gordum.polemik yapiuodum anamm dedim madalyali modarator gelsi keain beni atacak
Hemide 3 tane aldin yildizli madalyasi vardi
Hemen ayagimi denk aldim ciddi yorum yapiyor numarasi yaptimbide yalakalik yaptim torpilimiz olsun diye aa ne guzel madalyalarin var cok yakismis nerden aldin dedim oda yemek yarismasinda kazandim dedi
Haa oktay ustani disiversiyonu galiba deyip polemige devam etim korkusuzca
Banada madalya verseler yarbasi gibi hissetsem havamdan gecilmezCok yasa emi Bu madalyalarla binbasi ,general gibi hissediyor insan Gerci herzaman soyledigim gibi benden general olmaz ,hakiki tosun paşa benim
Banada madalya verseler yarbasi gibi hissetsem havamdan gecilmez
Ben senden cok tirsmistim modaratorsun die
Hemen bende katilicam yarismaya rakiplerimin ayagini kaydirip madalyalari 5i 1 yerde gibi dizip site agasi gibi dolanacam kk da
Minyon boreginde bogul emi.yapilir mi simdi bu banaaaaaaagörüyo musunuz kankanızın böreğini. ortadaki şaheseripeqbojuqu Donusunboylemiolacakti Koton prenses