- 22 Temmuz 2017
- 45.547
- 134.813
- 598
Test sürüşü yapacak zaman da yok kısıtlamalardan dolayıheee, deneme sürecindeyim. memnun kalırsam sigorta yapıp maaşa bağlayacağım
Teşekkürler bebeğim
Bilmem kibi şeylere kızgındı, bana patladı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sürüşü yapacak zaman da yok kısıtlamalardan dolayıheee, deneme sürecindeyim. memnun kalırsam sigorta yapıp maaşa bağlayacağım
Teşekkürler bebeğim
Bilmem kibi şeylere kızgındı, bana patladı
![]()
Evet yaaaa. neyse yarın doktora giderken giyerim bakalım ne olacakTest sürüşü yapacak zaman da yok kısıtlamalardan dolayı![]()
Ne için gideceksin yavrimu, femara mı kullanacaksın yineEvet yaaaa. neyse yarın doktora giderken giyerim bakalım ne olacak![]()
Çok şükür ballı lokmam, iyiyim. Sen nasılsın?Sanada yasom nasılsın![]()
![]()
Ayyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterimAslında kaldirek otunu bir tatsanız
Dağ bayır ararsınız![]()
Allah iyilik versin her daim yasomÇok şükür ballı lokmam, iyiyim. Sen nasılsın?![]()
Ayyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterim![]()
Devlette bir doktora gidicem yarın. Femaradan başka bir şey verebilir canım. BilmiyorumNe için gideceksin yavrimu, femara mı kullanacaksın yine![]()
Kız o sevimli bıdıkla daha eğlenceliAyyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterim![]()
Ayyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterim![]()
Hayırlısı olsun, haberdar etDevlette bir doktora gidicem yarın. Femaradan başka bir şey verebilir canım. Bilmiyorum![]()
Kiplede kurtulayim
Doktora deki ben geçen verdiğinizin bir üst levelını istiyorumDevlette bir doktora gidicem yarın. Femaradan başka bir şey verebilir canım. Bilmiyorum![]()
İnşallah canım. randevusuz gidicem. Umarım bakar. bakmazsa özelde femara kullandıran doktora gidicem.Hayırlısı olsun, haberdar et![]()
SormaKız o sevimli bıdıkla daha eğlenceli
Öyle olmasa videosunu çekip atar mıydın?![]()
Kiplede kurtulayim![]()
Rabbim daha da iyi etsin inşallahAllah iyilik versin her daim yasomçok şükür bende iyiyim
![]()