Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman git ablayaa bosver yasagi sagligimizdanda olmayalimİyiyim canısı sağol bileğim ağrıyor hala,demin 155'i aradım randevum var gidebilirmiyim diye,randevunuz varsa sıkıntı yok dedi.
Bide yasaklardan bizimkiler ne yapacak iş yeri ne olaxcak çalışsınlar evde olmasınlar .
GünaydınlarGünaydınnn güzelleeer![]()
Günaydın canımGünaydınnn güzelleeer![]()
Gunaydin evvamGünaydın hayırlı sabahlar canlar ❤
Gitcem herhalde aşıya zaten gidecemde diğerine bakcam artıkAman git ablayaa bosver yasagi sagligimizdanda olmayalim
Yasak bir taraftan guzel oldu birtaraftanda kafada sorular birakti
Günaydın fülüzümGünaydın canım
Gunaydin evvam![]()
Aman ihmal etmeGitcem herhalde aşıya zaten gidecemde diğerine bakcam artık
Kafada sorular var tabi
Günaydınlar kuzumGünaydın hayırlı sabahlar canlar ❤
Geçmiş olsun ablacım hayırdır inşallahİyiyim canısı sağol bileğim ağrıyor hala,demin 155'i aradım randevum var gidebilirmiyim diye,randevunuz varsa sıkıntı yok dedi.
Bide yasaklardan bizimkiler ne yapacak iş yeri ne olaxcak çalışsınlar evde olmasınlar .
Aşıya zaten gidecem oda sabah saaatlerinde artur götürecek.Aman ihmal etme
Yok esprisine dedim erkeklerin sanata yaklaşımı biraz daha farklı ne de olsa bizlerden ama benim en sevdiğim özellik tam da bu yazdığın adalet konusu işte o açıdan da bu özelliği taşımasını babasına benzemesini çok isterim, ben duygularımı çok karıştırırım bir akrep olarak ama eşim daima adildir helal olsun siz terazilere yaAdalet çok önemlidir bizde,haksızlığa gelemiyoruz hiç,filim kısmı bende çok yok ben daha çok belgeselciyimdir:))
Ayak bileğim ve el bileğim halay çekiyor artık ağrılar var kuzum .Geçmiş olsun ablacım hayırdır inşallah![]()
Günaydınlar kuzum iyiyim sağol sen nasılsınGünaydın ablam nasılsın![]()
Nassin evvamGünaydın fülüzüm![]()
Adalat önemlidir benim için,hele haksızlık fena hiçgelemiyorum buna.Yok esprisine dedim erkeklerin sanata yaklaşımı biraz daha farklı ne de olsa bizlerden ama benim en sevdiğim özellik tam da bu yazdığın adalet konusu işte o açıdan da bu özelliği taşımasını babasına benzemesini çok isterim, ben duygularımı çok karıştırırım bir akrep olarak ama eşim daima adildir helal olsun siz terazilere ya![]()
Çok geçmiş olsun ablacım ihmal etme her zaman iyi ol inşallahAyak bileğim ve el bileğim halay çekiyor artık ağrılar var kuzum .
Günaydınlar kuzum iyiyim sağol sen nasılsın![]()
Geçmiş olsunnAyak bileğim ve el bileğim halay çekiyor artık ağrılar var kuzum .
Günaydınlar kuzum iyiyim sağol sen nasılsın![]()
Tabi ya insaniz sonuçta haklısın. Dürüst inançlı ahlaklı olsun da burçlar işin esprisi tabiAdalat önemlidir benim için,hele haksızlık fena hiçgelemiyorum buna.
Duygu karışımı normal ama ben bile yaşıyorum bazen,buda insani bir durum bana göre.