• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
İyiyim canısı sağol bileğim ağrıyor hala,demin 155'i aradım randevum var gidebilirmiyim diye,randevunuz varsa sıkıntı yok dedi. :KK60:
Bide yasaklardan bizimkiler ne yapacak iş yeri ne olaxcak çalışsınlar evde olmasınlar .
Aman git ablayaa bosver yasagi sagligimizdanda olmayalim
Yasak bir taraftan guzel oldu birtaraftanda kafada sorular birakti

İyiyim canısı sağol bileğim ağrıyor hala,demin 155'i aradım randevum var gidebilirmiyim diye,randevunuz varsa sıkıntı yok dedi. :KK60:
Bide yasaklardan bizimkiler ne yapacak iş yeri ne olaxcak çalışsınlar evde olmasınlar .
Geçmiş olsun ablacım hayırdır inşallah :KK200:

Adalet çok önemlidir bizde,haksızlığa gelemiyoruz hiç,filim kısmı bende çok yok ben daha çok belgeselciyimdir:))
Yok esprisine dedim erkeklerin sanata yaklaşımı biraz daha farklı ne de olsa bizlerden ama benim en sevdiğim özellik tam da bu yazdığın adalet konusu işte o açıdan da bu özelliği taşımasını babasına benzemesini çok isterim, ben duygularımı çok karıştırırım bir akrep olarak ama eşim daima adildir helal olsun siz terazilere ya🤩

Yok esprisine dedim erkeklerin sanata yaklaşımı biraz daha farklı ne de olsa bizlerden ama benim en sevdiğim özellik tam da bu yazdığın adalet konusu işte o açıdan da bu özelliği taşımasını babasına benzemesini çok isterim, ben duygularımı çok karıştırırım bir akrep olarak ama eşim daima adildir helal olsun siz terazilere ya🤩
Adalat önemlidir benim için,hele haksızlık fena hiçgelemiyorum buna.
Duygu karışımı normal ama ben bile yaşıyorum bazen,buda insani bir durum bana göre.

Adalat önemlidir benim için,hele haksızlık fena hiçgelemiyorum buna.
Duygu karışımı normal ama ben bile yaşıyorum bazen,buda insani bir durum bana göre.
Tabi ya insaniz sonuçta haklısın. Dürüst inançlı ahlaklı olsun da burçlar işin esprisi tabi🤗🤗

Back
X