14 gündür hiç dışarı çıkmadım:)Darısı başımıza, ama bizde bilinçsiz insan cok gercekten,maske evet ama mesafe hic yok
Alıştım galiba evde oturmaya:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 gündür hiç dışarı çıkmadım:)Darısı başımıza, ama bizde bilinçsiz insan cok gercekten,maske evet ama mesafe hic yok
Geçmişler olsun cancağzım
Diş ağrısına Antep fıstıklı sütlü nuriye çok iyi geliyormuşEki Görüntüle 2835018
Afiyet olsunGeçmişler olsun cancağzım
Diş ağrısına Antep fıstıklı sütlü nuriye çok iyi geliyormuşEki Görüntüle 2835018
Geçmiş olsunAfiyet olsun cancağızımDişim ağrıyor ama iyiyim şükür
![]()
Ben her gün yürüyorum, yürümezsem ayağım falan kötü oluyor14 gündür hiç dışarı çıkmadım:)
Alıştım galiba evde oturmaya:)
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Sağolasın cancağzım![]()
Bir an iyi oldum bile cancagızım
Ellerine sağlık
Sağolasın elticimAfiyet olsun![]()
Evde yürüyeceksin o zaman cancağzımBen her gün yürüyorum, yürümezsem ayağım falan kötü oluyorDVT falan da atlattım, korkuyorum yine pıhtı olur diye
Sen de sağol cancağızımSağolasın cancağzım![]()
Öyle yapacağım artıkEvde yürüyeceksin o zaman cancağzım![]()
Evde yürüyorum ne yapayım :/Ben her gün yürüyorum, yürümezsem ayağım falan kötü oluyorDVT falan da atlattım, korkuyorum yine pıhtı olur diye
Öyle yapacağım artıkEvde yürüyeceksin o zaman cancağzım![]()
Öyle askom,yapacak bir şey yokEvde yürüyorum ne yapayım :/
Dikkatli olmak lazım aşkom:)Bundan sonra sende evde dene:)
Bence işe yarar :)Öyle yapacağım artık
Öyle askom,yapacak bir şey yokise yarasin da,şükredeceğiz:)
Inşallah yararBence işe yarar :)
Sağlıkları yerinde olsunBen çoktandır annemi görmemiştim. Maskeyi çıkarmadan bahçede az oturup geldim. Keşke annem babam da yanımda olsa da 1 sene kapanma olsa zoruma gitmez.![]()
Bende 20 dk bahçede gördüm bugün.Ben çoktandır annemi görmemiştim. Maskeyi çıkarmadan bahçede az oturup geldim. Keşke annem babam da yanımda olsa da 1 sene kapanma olsa zoruma gitmez.![]()
Amin aminBende 20 dk bahçede gördüm bugün.
Bayrama yakın gelirim, sebze fidelerimden getiririm dedim ama, iftar saatinde kapanma haberini aldım
Yine görüntülü bayram görüşmesi yapacağız.
Sağlıklı olalım, herkes yerinde sağlıklı olsun. Rabbim başka keder vermesin.![]()