- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Yarın tedarik işini halletmek lazım. Her şeyi aldım bugün. Un, patates ve soğan almadım salak gibiYasak olunca polis iş yaparYasak yoksa ne denir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tedarik işini halletmek lazım. Her şeyi aldım bugün. Un, patates ve soğan almadım salak gibiYasak olunca polis iş yaparYasak yoksa ne denir.
Eşin çıkar:)Yarın tedarik işini halletmek lazım. Her şeyi aldım bugün. Un, patates ve soğan almadım salak gibi![]()
İşe gidecek, büyük ihtimal Perşembe’den itibaren evde O’daEşin çıkar:)
İyi ki değiliz askomOnlar ileri görüşlü biz değiliz
Ülke dışına sürmek lazım![]()
Benim eşim her türlü çıkar:)İşe gidecek, büyük ihtimal Perşembe’den itibaren evde O’da![]()
Bugün haberlerde bir uzman mehmetçiğe silah çekmek ile aynı şey dedi:)Doğru vallahi:)İyi ki değiliz askom![]()
Benimki mıymıntı oluyor kapanma zamanlarında. Gereksiz şeyler için çıkar, zaruri işlerde söylenir.Benim eşim her türlü çıkar:)
Halledilir bir şekilde yeter ki bu vakalar azalsın:)Yaz sonuna kadar en azından %80 aşılanmış olalım:)
Biraz bilinçle her şey hallolur aslında ama yok ,sürekli reddediyorlar ,bu sefer iyi olacak bence,bak İsrail'e,maskeleri attılarBugün haberlerde bir uzman mehmetçiğe silah çekmek ile aynı şey dedi:)Doğru vallahi:)
Nasılsın cancağızımCancağzım![]()
Onlar atsın, kökleri kurusunBiraz bilinçle her şey hallolur aslında ama yok ,sürekli reddediyorlar ,bu sefer iyi olacak bence,bak İsrail'e,maskeleri attılar
Çok şükür cancağzım, çayımı aldım, oturdum tv karşısınaNasılsın cancağızım![]()
İş başa düştü o zaman:)Benimki mıymıntı oluyor kapanma zamanlarında. Gereksiz şeyler için çıkar, zaruri işlerde söylenir.
En iyisi yarın pazar arabasını alıp ben çıkayım![]()
Dün konserde toplanmış bir ülke:)Biraz bilinçle her şey hallolur aslında ama yok ,sürekli reddediyorlar ,bu sefer iyi olacak bence,bak İsrail'e,maskeleri attılar
Afiyet olsun cancağızımÇok şükür cancağzım, çayımı aldım, oturdum tv karşısına
Sen nasılsın?![]()
Darısı başımıza, ama bizde bilinçsiz insan cok gercekten,maske evet ama mesafe hic yokDün konserde toplanmış bir ülke:)
Abd 18 yaş üstünü aşılamış:)
Geçmişler olsun cancağzımAfiyet olsun cancağızımDişim ağrıyor ama iyiyim şükür
![]()