Geçmiş olsun canım. Sağlık ocağı var mı yakında, oraya gitsenRica ederim bitanemAğrı kesici aldım,antibiyotik gerekecek sanırım, çıkıp soracağım
Kubiş demiş işte
Sağol canım,var aslında ama direkt eczaneye mi gitsem dedimGeçmiş olsun canım. Sağlık ocağı var mı yakında, oraya gitsen
Ben şahsen yakınsa sağlık ocağına giderdim.Sağol canım,var aslında ama direkt eczaneye mi gitsem dedim
Ben attım tam takır kuru bakır gerisini sen düşünAkşam millet katılmam deyip duruyordu. 2 kişi göndermiş, kesin katılmam diyenlerdirNasıldı acaba sofraları abartı mıydı . Nevreste
Çok iyiyim evvoşum, daha emin olamamak la birlikte iyi gidiyo sanırımNasılsın sosyalim 1.lik heyecanı nasıl?
Bana bunlarla gelinBen attım tam takır kuru bakır gerisini sen düşün
Ba Ba bak fark atmış ta 1.olmuş,havaya bak, cık cık cıkÇok iyiyim evvoşum, daha emin olamamak la birlikte iyi gidiyo sanırımsen nasılsın evvoşum balım
Daha ne bekliyon sosyalim nesinden emin değilsinÇok iyiyim evvoşum, daha emin olamamak la birlikte iyi gidiyo sanırımsen nasılsın evvoşum balım
Sen bana bakma çokta sade düşünme yakmıyayım başınıBana bunlarla gelinBen de sade düşünüyorum
Kınayan benden beter olsun nazooBa Ba bak fark atmış ta 1.olmuş,havaya bak, cık cık cık
Kınayayım da başıma gelsin
Hain domdom. Kesin buzluktan gözleme çıkardınSen bana bakma çokta sade düşünme yakmıyayım başını
Son dakka suprayzi olursa diye seyediyomDaha ne bekliyon sosyalim nesinden emin değilsinbende iyiyim çok şükür
Yok valla ben değilim ikisideHain domdom. Kesin buzluktan gözleme çıkardın
memnun oldum. ben de herhalde 2 kişiden birini ismi olan ayşeBilemedin Kübra
işimin peşindeyim beybiGünaydın ayşo yine neyin peşindesin
Olmaz olmazSon dakka suprayzi olursa diye seyediyomçok iyi ol ınş evvoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?