- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
Hep iyi ol canisi ❤İyi bende aynı devam şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep iyi ol canisi ❤İyi bende aynı devam şükür
Sen ben yapıyoruz ama çogunluk bunu bayram tatili olarak algılıyor ciddenAynen öyle, resmen boğuluyorum ama evdeyim ,yapacak bir şey yok,en azından kendi üzerimize düşeni yapsak yetecek
Kaç fasille var allasen de heleFasulyeler katılmak zorunda kalmazdı
Evet ya,gel de delirme,balkondan bağırasım geliyor gelen geçene tövbeler olsunSen ben yapıyoruz ama çogunluk bunu bayram tatili olarak algılıyor cidden
Ne fotosu__Eva_ foto bekliyorum senden sana güzel bir haberim var karşılığında
Elini sallasan fasulye kuzuKaç fasille var allasen de hele
Sen bakma benim böyle göründüğüme küçük hesaplara matematiğim yetmiyor
Oğlanın fotosu çok mu şey istedim acabaNe fotosu
Bizim sokak o kadar canlı ki sanki virüs buralara hiç uğramamış gibi davranıyorlar ne yazık kiEvet ya,gel de delirme,balkondan bağırasım geliyor gelen geçene tövbeler olsun
Her yer öyle galiba canım,bizim burayı görsen, herkes disardaBizim sokak o kadar canlı ki sanki virüs buralara hiç uğramamış gibi davranıyorlar ne yazık ki
Ben resimler olduğu için silemedimBen ordan sana kocişkoyla ilgili özel bi şey yazmışım, sonra da sileyim mesajı abla demişimm
Karşı apartmanda virüs var akrabası gelmiş şuan bahçe duvarına dayanmisBizim sokak o kadar canlı ki sanki virüs buralara hiç uğramamış gibi davranıyorlar ne yazık ki
Özel mesaj başlat ben baslaamadimOğlanın fotosu çok mu şey istedim acaba
Aşko sizin orada durum nedir?İnsanlar geziyor mu?Ben görmüyorum,bilmiyorum:)Botanik kapalı mı ? ASSOSyal
Bizim burda zincir marketler çok asko,o yuzden her yer insan Caddede yürüyenler falan,çok şenlikli yaniAşko sizin orada durum nedir?İnsanlar geziyor mu?Ben görmüyorum,bilmiyorum:)
Hepsi kul hakkına giriyor işteKarşı apartmanda virüs var akrabası gelmiş şuan bahçe duvarına dayanmis
Virüs yok bizi kandırıyorlar gribi virüs gibi gösteriyorlar diye atıp tutuyor
Bir yandanda iyi be kuzu aradan çıkıyorlar amma yine bana şans vurmuyor o başkaElini sallasan fasulye kuzu
Vurur kuzu vurur elbetBir yandanda iyi be kuzu aradan çıkıyorlar amma yine bana şans vurmuyor o başka
Hadi ya :/Bizim burda zincir marketler çok asko,o yuzden her yer insan Caddede yürüyenler falan,çok şenlikli yani