- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.163
Ya deynep neden ifşa ediyorsunBi İpucu vereyim benim dediğim de çay var, kahvaltılık var, daha fazla İpucu vermeyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya deynep neden ifşa ediyorsunBi İpucu vereyim benim dediğim de çay var, kahvaltılık var, daha fazla İpucu vermeyeyim
Ben yatakta değilim ama yatma eylemini gerçekleştiriyorum halaBen iyiyim halaa yataktayim desem
Ayyy sorma minikyaa kız kaldirmasa uyucamda gözumü açamıyorumBen yatakta değilim ama yatma eylemini gerçekleştiriyorum hala
Bu ara benimkiler hep yorgun oliyorlar heralde benden sonra kalkıyor kız ama ortanca hep önce kalkıyor telefon tablet içinAyyy sorma minikyaa kız kaldirmasa uyucamda gözumü açamıyorum
Maşallah nekadar uslularBu ara benimkiler hep yorgun oliyorlar heralde benden sonra kalkıyor kız ama ortanca hep önce kalkıyor telefon tablet için
Gözümüzü açamasak ta KK sız duramıyoruz Telefonu bırak diyor mu kızınAyyy sorma minikyaa kız kaldirmasa uyucamda gözumü açamıyorum
Onunda elinde telefon var yatakta izliyoGözümüzü açamadak ta KK sız duramıyoruz Telefonu bırak diyor mu kızın
bu ipucundan anlamadım ki nazoBi İpucu vereyim benim dediğim de çay var, kahvaltılık var, daha fazla İpucu vermeyeyim
Aaaa cıkmış mi görmedim minikm kaç paraEvet çok güzel senin kirazlar çıkmış haberin var mı kilosu kaç lira
Ooooohhh süpersin filizko işte böyle devamBen iyiyim halaa yataktayim desem
Çocukları da bize benzettikOnunda elinde telefon var yatakta izliyo
Bende ayniydim canim ama kızamamki cocuga cunku herkesin elinde telefon var kime baksa telefonla oynuyoÇocukları da bize benzettik
Önceden çocuğa telefon verene kızardım zararlı diye, şimdi benimkinin de elinde.
Özellikle bu pandemi sürecinde almayan çocuk bile almıştır eline telefonu.
PerimGünaydın kuzularrr
Coookkk sorma çok efedniler yazamadım bile bakMaşallah nekadar uslular
Evet yılın ilk kirazı Manisa da iki kilosu 500 liradan satılmış :))Aaaa cıkmış mi görmedim minikm kaç para
Bide satılmış yani kim o zengin yaw neyse biz fakirler ucuzlamasını beklerizCoookkk sorma çok efedniler yazamadım bile bak
Evet yılın ilk kirazı Manisa da iki kilosu 500 liradan satılmış :))
Her sene bu şekilde açılıyor satışlar Manisa da ben senden fakirim köye gidip beleşe topluyorumBide satılmış yani kim o zengin yaw neyse biz fakirler ucuzlamasını bekleriz
Limmmmmmm
Ben sana gönderem ciceeem dolapta varBide satılmış yani kim o zengin yaw neyse biz fakirler ucuzlamasını bekleriz