Çok profesyonel oy vermişsinBen bir kere pes edip tıklamıştım bildirime, oy vermiştim. Fotoğraflara bakmadan, sevdiğim yemeklerin isimlerini işaretlemiştim. Konuya o kadar uzağım düşün.
Gerçi sadece bulgur değil
Mesela hataylılar nar ekşisini kendileri yapar
Katkısız su yok bişi yk.. Keza zeytinyağı öyle.. Bence bunlar etken..yasminsay
Evet o var bak. İyi oluyor o açıdan.Hepimiz öyleyiz canım ve dönüp baktığımızda bu olmamış şimdi daha iyisini yaparım diyorsun
O kadar yaniBen bir kere pes edip tıklamıştım bildirime, oy vermiştim. Fotoğraflara bakmadan, sevdiğim yemeklerin isimlerini işaretlemiştim. Konuya o kadar uzağım düşün.
Günah ya. Senin bildigin fruko gazoz değil bu iksirliNiye ya ramazanda kapalı mıyıztam kapanma mı geldi
Adres ver 17sinden sonra koliliyim
Antepten getirtsem
Kendimizi geliştiriyoruzEvet o var bak. İyi oluyor o açıdan.
Tam kapanma mı geldi abla
Çünkü yokum
Hee fasulye olunca girmiyorsun kafa rahatFasülye olunca çok eğleniliyo demi kanka
Bende hasretinizle yanmışımBilememisiz başka topiklerde alem yapmışız nevoş
Ne günahı kız sende sanki naptıkGünah ya. Senin bildigin fruko gazoz değil bu iksirli
Birkaç hafta sonra da ilk defa yarışmaya katılmıştım zatenO kadar yani
EvetTam kapanma mı geldi abla
Tabi geç kaldığın için pişman oldunBirkaç hafta sonra da ilk defa yarışmaya katılmıştım zatenO zaman anlamıştım sistemin nasıl işlediğini.
Sendeki rahatlıktan bende istiyom kankaaaHee fasulye olunca girmiyorsun kafa rahat
Gebeleri yormam ben, ama çok istiyorsan adres bildirimi yaparımAdres ver 17sinden sonra koliliyim
Ben sen değilim
Ben 200 oya mutlu oldum nevoş ha bide 80 oyaBen oluyorum cidden
Kafam rahat sonuncu olabilirimHee fasulye olunca girmiyorsun kafa rahat
3 oy aldığımı biliyorumBen 200 oya mutlu oldum nevoş ha bide 80 oya