Uyu o zaman niye oturuyorsun:)Yok be yaa. Yemek yemedim doğru düzgün. akşam 4 buçuk gibi taze bakla yedim. Sonra 6.30 gibi ekmek kadayıfı yedim. Sonra 8.30 gibi azıcık makarna yedim antibiyotik içicem diye. Uykusuzluk ve karanlıkta oturma olabilir.
Tabi tabiBen yokum ki kız nasıl buldun
Hunharca yiyorlar NevoşTeşekkür ederiz canımEvin kalabalığına veya evdeki eşin ne kadar yediğine bağlı:)
Bak meseladeynepnaz eşi var,yetişkin oğlu var.Onlara bu sofralar az bile:)2 erkeği doyurmak zor:)Benim 11 yaşındaki oğlum bile benden çok yiyor
Ya ben 20 gündür dışarı çıkmadım doğa canlanmış kaçırıyorum:/Asma yapraklarım belirginleşti, haftaya toplamaya başlarım sanırım
Biliyorum canım gayet normal :)Hunharca yiyorlar NevoşHer gece dolu dolu donatıyorum. Kahvaltı yiyenlere hayranım.
Habibi ninem kiskanmasinda kim kıskansınKıskanıyor biz her şeye yetiyoruz
Ben her gün bahçedeyim, her ayrıntıyı takip ediyorum. Erikler 10-15 güne toplanırYa ben 20 gündür dışarı çıkmadım doğa canlanmış kaçırıyorum:/
Film izledik aşkısı. Ben de sevmem karanlıkta oturmayı, basar sanki o karanlık ama film olunca öyle oturduk. Şimdi uyusam sabah 5’te kalkarım. O yüzden vakit geçsin diye bekliyorumUyu o zaman niye oturuyorsun:)
Karanlıkta oturmayı hiç sevmem:)
10 bile değilHabibi ninem kiskanmasinda kim kıskansınelimizde 50 marifet
Eve kapandım,içime kapandım yine :/Ben her gün bahçedeyim, her ayrıntıyı takip ediyorum. Erikler 10-15 güne toplanır
İyi madem idare et bakalım:)Film izledik aşkısı. Ben de sevmem karanlıkta oturmayı, basar sanki o karanlık ama film olunca öyle oturduk. Şimdi uyusam sabah 5’te kalkarım. O yüzden vakit geçsin diye bekliyorum
Benimde az yürümem lazım:)Ben 5 bardak çay içeyim de geleyim
10 da neyyn öyle fındık10 bile değil
Çatlaktan sızdı10 da neyyn öyle fındıkAyrıntıyı görmen memnun etti beni abla
AblayaaaÇatlaktan sızdı
İyi madem idare et bakalım:)
Bizi mi, beni mi?Sizi bugün resmen özlediM. Doğru düzgün giremedim hiç