Ben Eylül başında yapmıştım, ama Ağustos ortasında yapacağım bu seneTamam inşaallah canım hangi dönemde yapacağım:)
Allah kolaylık versin aşkomBende iyiyim şükür aşko bakınıyorum öyle bir oraya bir buraya
Ona deme öyle şeyler ahsjjasjGerçek hali “lokum”
Alsem konuya FransızAlsem’i
Biber yapraklarından turşu mu
Bu yıl çok dikmeyelim zor oluyor dediler.Daha doğrusu eşim kızıyor.Kv ile kp yaşlı tek zorlanıyorlar.Herkes yardım etmiyor.Ben Eylül başında yapmıştım, ama Ağustos ortasında yapacağım bu sene
Ben yokum ki kız nasıl buldunBende seni buldum
Neden tırstın mıOna deme öyle şeyler ahsjjasj
Ağır mı geldi yemek yoksa ilaçlardan mı?beynim Burnumdan Akıcak birazdan. ağrıdan eridi resmen
Görmeden inanmamBana yaşından küçük gösteriyorsun diyen bile var.
Baktın mı beyaz sofralarına:)Ona deme öyle şeyler ahsjjasj
EvetNeden tırstın mı
Geçen sene denemek için yaptım, çok güzeldi habibiBiber yapraklarından turşu mu
Yooo yarışmaya katılıyoruz bu boş bi ismi gayette herseye yetiyoruzİşimiz gücümüz yok
Yok be yaa. Yemek yemedim doğru düzgün. akşam 4 buçuk gibi taze bakla yedim. Sonra 6.30 gibi ekmek kadayıfı yedim. Sonra 8.30 gibi azıcık makarna yedim antibiyotik içicem diye. Uykusuzluk ve karanlıkta oturma olabilir.Ağır mı geldi yemek yoksa ilaçlardan mı?
Kıskanıyor biz her şeye yetiyoruzYooo yarışmaya katılıyoruz bu boş bi ismi gayette herseye yetiyoruz
Asma yapraklarım belirginleşti, haftaya toplamaya başlarım sanırımBu yıl çok dikmeyelim zor oluyor dediler.Daha doğrusu eşim kızıyor.Kv ile kp yaşlı tek zorlanıyorlar.Herkes yardım etmiyor.
Gidip toplamıyorlar kapıya sipariş bekliyorlar
Eğer çok olursa yaparım:)Ben taze ,minik asmayı turşu gibi basmayı planlıyorum
Gördüm, ucuz atlatmışız. Ama şahsım adına yine ümidim yok. Ne güzel sofralar kurmuşlar takımlı takımlı. Yarın pusuda bekleyeyim.Baktın mı beyaz sofralarına:)