- 18 Ekim 2020
- 4.935
- 12.788
Birinde bebekimin parmakları çıkmış onu seçecek olursan parmaklarini kirparsinOlur canım
Aydınlık olanlar daha çok hoşuma gitti ama sen daha iyi bilirsin en güzelini ssc benim için sana güveniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birinde bebekimin parmakları çıkmış onu seçecek olursan parmaklarini kirparsinOlur canım
Sen de sağol canımın içi.Yaa ben de sen yoklama alırken çok mutlu oluyorum sağ ol güzelciğim
Hahah 20 30 tane çekmişim sanırım resmi sil sil anca bu kadar oldu13’e mi indirdin, kaç taneydi ki
Ama bahçede güneşlenmek var iken, kim uğraşacak içli küfte ileSenin için onu yapmak ne ki? Ha makarna haşlamışsın ha içli köfte yapmışsın.
Ellerine sağlıkAy sormayın, odaları değiştirdik, tüm evi temizledik. Mahvoldum
Evlat işte,ne yapacaksınDoğru diyosun valla hepsinin ayrı derdi var iyi dayanıyon yine
Oo,ellerine sağlık,ben de iyiyim canım şükürİyiyim canım ilk defa sütlaç yapıyorum şuan ona odaklıyım sen ne yapıyorsun canım
Göster abla ama nerden eserse ordan paylaşırımYolu göstereyim.Sadece resim paylaşırsın
Yok sadece yemekGöster abla ama nerden eserse ordan paylaşırım
Böyle evlatlar düşman başınaEvlat işte,ne yapacaksın
Hee bir an 89 tane filan olduğunu düşündüm.Hahah 20 30 tane çekmişim sanırım resmi sil sil anca bu kadar oldu
Ya orda ya durumda paylaşırım kafam nereye eserseYok sadece yemek
O kadar çekmeye vakit yok zatenHee bir an 89 tane filan olduğunu düşündüm.
KK İnstagram hesabında her gün senin bir tabağın var maşallah. Yaparsın sen.Ama bahçede güneşlenmek var iken, kim uğraşacak içli küfte ile
Teveccühünüz efeemŞimdi catlaklik plaketini hak kazandiniz sayın li hatun
Ben 89 tane cekiyom bide silmeye ugrasiyom üstüneHee bir an 89 tane filan olduğunu düşündüm.
Çok Fransız kaldım Ama geçer diyorsan geçer
Sağ ol kuzumEllerine sağlık
Oo,ellerine sağlık,ben de iyiyim canım şükür
Ellerine sağlık canım