- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Izleeee izleeeBende iyiyim fülüzüm eşimle film izlemecee
Naletle gecen günlerin muhasebesini mi tutuyorsun sen de hemsomIzleeee izleee
Cenna kuşum bende ıyıyim şükürİyiyim canım,sen nasılsın?Bir süredir görüşemedik
Heee o nalet günü hatirliyorum evlendigim günüNaletle gecen günlerin muhasebesini mi tutuyorsun sen de hemsom
NegüzelBeden gozlerı döndürdün hemen yineee
Tamam canım,iyi ol,keyfin yerinde olsun da yeterCenna kuşum bende ıyıyim şükürya evet evdeyız ya esımde evde bıkac gundur ondan pek bakamıyorum buraya evdeki işketi halletmeye çalışıyoruz
Ay hemsom yaHeee o nalet günü hatirliyorum evlendigim günü
Sen eylülden pek fırsat bulamıyosun dımııı kıskandınNegüzel
Okadar seyi özledimki encokta kendi basima kafa dinlemeyiSen eylülden pek fırsat bulamıyosun dımııı kıskandın
Iyıyım ıyıyım kuşuum aklım sızdee ara ara gırmeye çalışırım yineeTamam canım,iyi ol,keyfin yerinde olsun da yeter
Yaa kıyamam ancdk uyuyunca kendı basına kalabılırsın fülüzüm oda ne kadar olursaOkadar seyi özledimki encokta kendi basima kafa dinlemeyi
Aynen canimya eskiden calisiyodum geziyodumYaa kıyamam ancdk uyuyunca kendı basına kalabılırsın fülüzüm oda ne kadar olursa
İyiyim kuzum şükür sen nasilsin iyisin inşallahSelam perişiiim nasılsınnn hersey yolundamıu
Seni yıldızlı etiketledim
Biz gönüllerin birincisiyiz şekerim olay banlik falan değilDeme öyle deme üzme yurecigimibak banlatirim seni ve haleyi
Hemşom farkettim de herkesi toplayan sensin, yoksa kimse gelmiyoHemsom
Gönüllerden oteyede gitmek nasip olur inşallah hepimizeçok bekledim tabii bir farkım olmalıydı
Biz gönüllerin birincisiyiz şekerim olay banlik falan değil
Benim çocuğu veriyim curcunaya girince boşluğu ararsınValla hiçbirşey yapmıyorum yavrum, boş boş zaman öldürüyorum omrumden gidiyo
Dogru söze ne denir