- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Guzunu yisinler nöreyim yafrumiiii netin dibine dibine vuruyorum yenileninceBlue_Peri perişkom nörün guzuum
Kıza kahvaltı ettirdim toplamaya mecalim yok tembellik yapıyorum sen napan fasillelerin hası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzunu yisinler nöreyim yafrumiiii netin dibine dibine vuruyorum yenileninceBlue_Peri perişkom nörün guzuum
Ya şapşik seni, otur boşver yaa biz mi kurtarcaz dünyayı bende oturum uyanamadım daa beybitomGuzunu yisinler nöreyim yafrumiiii netin dibine dibine vuruyorum yenilenince
Kıza kahvaltı ettirdim toplamaya mecalim yok tembellik yapıyorum sen napan fasillelerin hası
Hec vallahi yemek derdi olmasa bişey olmasa öylece otursakk yere yapışana kadarYa şapşik seni, otur boşver yaa biz mi kurtarcaz dünyayı bende oturum uyanamadım daa beybitom
Hayalim tamolarak bu perisHec vallahi yemek derdi olmasa bişey olmasa öylece otursakk yere yapışana kadar
Dağıttıkları gibi toplatssydin beybi wuu sunummm ellerini ovusturan emojigünaydınHepinize gunaydinnnnn
Aslinda 7.45de uyandım ama anca fırsat buldum dün eşimle çocuk evi iyice dagitinca
Neyse yumurtam piserse sunumumu yapıp yollayacağım
Belkim birgün bizimde bir katyamiz olursa belki birgünHayalim tamolarak bu peris
Çokta seyapmaa uğraşma yaa sunumaHepinize gunaydinnnnn
Aslinda 7.45de uyandım ama anca fırsat buldum dün eşimle çocuk evi iyice dagitinca
Neyse yumurtam piserse sunumumu yapıp yollayacağım
Turk olsada olur Perişim ben onada razıyımBelkim birgün bizimde bir katyamiz olursa belki birgün
Hee Ayşe Fatma Hayriye diyzeler de olabilüüüTurk olsada olur Perişim ben onada razıyım
Yardım severiz bizHee Ayşe Fatma Hayriye diyzeler de olabilüüü
KesinlikleYardım severiz biz
Ya bu kız varya bu kiiiz => yasminsay
Bir cips seriti attı tabi şifre o şeritte değildi,
Gitmiş çöpunden çıkarıp diğer seriti bulmuş atmisya ben ne diyim şimdi hiiii karmaşık duygulardayimm
Cansiniz hepiniz bee
Kocam markete gitti hazır ev boşken oglumla beraber topladık biz de. Kocamla ev dagitmada usta toplamaya karışınca cinnet geçiriyorlar bana. Yarım yamalam işleri varDağıttıkları gibi toplatssydin beybi wuu sunummm ellerini ovusturan emojigünaydın
Tatlım elimde değil ki Margaret Hale ve ben sunum konusunda pro uyeyiz biliyorsun. Taş koysak şekil kesiyorÇokta seyapmaa uğraşma yaa sunuma