- 21 Kasım 2017
- 27.624
- 120.941
Sabah olunca sorun olmuyor ama öğleden sonra şarjım bitmeye başlıyor.En güzel spor halin varsa tabi
İki gündür baş dönmesi var onun harici iyiyim fuluzum sen nasılsın fındık nasılNasılsın perim
Gunaydiiiin ciğerimGünaydın
Sana da günaydın canımmİki gündür baş dönmesi var onun harici iyiyim fuluzum sen nasılsın fındık nasıl
Gunaydiiiin ciğerim
Hadiyaaa nedenki acaba canim orucmu baska biseymiİki gündür baş dönmesi var onun harici iyiyim fuluzum sen nasılsın fındık nasıl
Gunaydiiiin ciğerim
Hemsom GünaydınGünaydın
OyySabah olunca sorun olmuyor ama öğleden sonra şarjım bitmeye başlıyor.
Sana da günaydın hemşocanımHemsom Günaydın
Onun tek ilgili alanı, hobisi benim. Emdiği için düşmüyor yakamdan hiç. Bu yaz bırakacak inşallah.OyyKendi Ugrasacagi bı şeyler bulmak lazım busefer paşaya .
Neyse ki yaza az kaldıOnun tek ilgili alanı, hobisi benim. Emdiği için düşmüyor yakamdan hiç. Bu yaz bırakacak inşallah.
Valla kuzum senede 1,2 kez olur böyle yatarken bile basım döner dün baya zor kalktım yerimden ,bilmiyorum gidilcekte gidemedim bir hastaneye.Hadiyaaa nedenki acaba canim orucmu baska biseymi
Bende iyiyim minnakta şuanda üstümde
İnşallah canım inşallah zorlanmadan bırakır minnakta yerim ben onuyaaa kucukmusteOnun tek ilgili alanı, hobisi benim. Emdiği için düşmüyor yakamdan hiç. Bu yaz bırakacak inşallah.
Yarasın aşkomaYok vallahi dün gece künefe yemiş olabilirim ama bugün tatlı yemedim
20 aylık teyzesi. İnşallah en az hasarla atlatırız.İnşallah canım inşallah zorlanmadan bırakır minnakta yerim ben onuyaaa kucukmuste
Maşallah kuzuya20 aylık teyzesi. İnşallah en az hasarla atlatırız.
Mevzu Gaziantep' ti canım.Niye ki abla
Hepsini aradan çıkarttın nekaaa gözeeeel sanada onlardanGünaydın, tünaydın, iyi akŞamlar, iyi geceler
GünaydınGününüz aydın olsun güzeller
Ekonomik hatun ayşoGünaydın, tünaydın, iyi akŞamlar, iyi geceler