sahtekarlarla bas etmek ıcın yardımınıza ıhtıyacım var

Sahtekarlık bunun neresinde anlamadım?
Satıcının üslubu çok kötü ama siz de haksız olduğunuz halde kışkırtmışsınız.
Onun da coşası varmış.

Dipnot: Kazak da güzelmiş.

Konuya nerden girdim dedirttin hadi pc basinda olsam neysede telefonda aşağıya inerken bi an hep senin konusmalarinda hapis kalmisim gibi ufak capta bi inme indi nese bencede sahtekarlik olmamis ama o ne üslub öyle ve sizin cevaplarda hiç olmamış

Haksızsınız. 9,99dan başlayan fiyatlarla demek, her şey 9,99 demek değildir bunu kuçucuk çocuklar bile biliyor artık..

bi beş gün daha aklıma geldikçe gülerim heralde. BULARSIN KENDİNİ BOYDAN BOYA
Allahım konuya cevap verdim cümle kafamda yankılanıyor, başka topiclere girdim yine kafamda, banyoya girdim hala kulaklarımda o ses...
Her birimiz aslında konu sahibesinin yürüttüğü psikolojik deneydeki gerçeklerden habersiz, masum kobaylar mıyız?
Gecenin bir yarısı uyanıp, elimizde kınayla sokaklara fırlayıp milleti boydan boya kınaya mı bulayacağız?
BULARSIN KENDİNİ BOYDAN BOYA...

Son düzenleme:
ay merakımdan instagramda aradım taradım bulamadım a dostlar

yapılan adımlar
1.makyaj.videolarının paylaştığı ve arkadaşında paylaştığı kazak olan foto yok
2.midakazak yazıldı yine YOK
3.MİDABUTİK yazıldı yine YOK

Yeminle konu sayfasını açtığıma pişman oldum, psikolojik bunalıma girdim yaaaaa..

kızlar bıde benım pskolojımı dusunun

''' ya resımlerı nasıl o halde yukleıdm emın olun bende bılmıyorum ve de kaldıramıyorum ''''

sinir oldum evet dedıgınız gıbı 9 99 dan baslayan fıyatlarla demek 9 99 demek degıl ama kadının uslubu yanlıs delı oldum su anda onu bulamak ıstıyorum boyadan boyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…