Sahte takı

Eşinize söyleyin. O da babasına sorsun bu nedir diye. Gerçek ortaya çıksın. Ya adam da kandırıldı ya da size tabir-i caizse madik attı. Tabii eltiye de. Açıklasın.

Insan nasıl dua edecegini sasirir kp ins kandrilmistr mi diyrlim cunku salk yerine koymkda cok kotu.esinize de kp de soyle

Yuhhhh yani adam dolaşik biri o zman hic mhattap olmaya gelmez bde sana kulp takar oyleleri

Reactions: svc
Ne yaptın canım söyledin mi kocana? Bilmeli bence, sakince anlatsaydın.
Yok canim söylemedim.yarın kuyumcuya götürcem onu orada duysun eşim.benden duyup içerlemesin,onur u kırılmasın. Bide onu takarken herkes gördü büyüklerden.teyzem afferim kayinpederine ne güzel gelinine hediye taktı dedi bide Kimseye duyurmamam lazim bunu eşimde rezil olur benim büyüklerime.

Kayınpederin elti ve görümceye gerçek,konu sahibine ise sahte bilezik takmış olabileceği düşücesi bir tek benim mi aklıma geliyor,ayyy ne fesadım ya

Sonuç olarak öyle yada böyle bilezik sahteymiş madem bence eşinize hiçbirşey söylemeyin ve yarın eşinizle birlikte başka kuyumcuya gidin gösterin eşiniz kendi kulaklarıyla duysun.

Bende öyle yapmayi düşünuyorum ama cok sinirliyim kayinpederime.Böyle rezillik olur mu? Eşimin üzülecegini bilmesem utanmiyor musun diye çemkirirdim yüzüne.ogrendigimden beri barut gibiyim evde ölüyorum sinirime.Vereyimde kaynanam taksın ona hediye edeyim? Nasıl olsa sahte.

Kayınpederiniz size jest yapmış takmış,normalde öyle bir mecburiyeti yok ama madem herkesin önünde gerçek bilezik takıyorum diye,gösteriş olsun diye herkesi kandırarak yapıyorsa bu işi,tabiiki de kızılır.

Çemkirecek birşey yok,sadece eşiniz gerçeği bilsin yeter ama onuda dolduruşa getirerek değil de işte dediğim gibi kuyumcuya götürerek öğrenmesini sağlayın.

Polislik olma durumunu şöyle yorumluyorum: İnsanlar bir yerleri kazip altini cikarip, satiyorlar. Kuyumcularda o altini fiyatinin altinda satiyor olabilir. Yani kp in kandirilmis olabilmek ihtimali var. İmitasyon olsa kararma yapardi zaten. Ya da altin suyuna batirilmista olabilir

niye bu kadar öfke?

Kuyumcuya götürünce eşinin onuru kırılmayacak mı? Tanımadığı bir adamın karşısında daha büyük şok yaşayacak. Nasıl olur diye kalakalacak. Bence siz söyleyin aonra gidip bir de o baktırsın. O arada sindirsin biraz adamcağız.

Sahte rakı diye okudum başlığı

Bence koca Adam bile bile almamıştır sıkışıp bir gün bozdurabileceğinizi düşünmedi mi hiç

burma bilezikgin ayarinin olmadigini yanlislikla gorme kismina pek inanamadim, burada her seyi dertlesebilecekken 'kac ayarmis diye baktim ayari goremeyince de iskillendim' yazmak bu kadar mi zor? kim, niye ayiplasin boyle yazdiginizda, degil mi?

diger yandan yerinizde olsam ne yapardim?

butun aile meclisinin toplandigi bir anda:

- babacigim, banka kasasina koymak icin bilezigimi bankaya goturdum ve sahte oldugunu soyleyerek almadilar. Acaba dolandirilmis olma ihtimaliniz var mi? Aldiginiz kuyumcuya gidin kayyum birader veya esimle' diye zarf atardim. zaten kendisi bunu bilerek yapti ise halinden anlasilir, ona da agir bir ders olurdu. yok eger dolandirildiysa da zaten herkes el birligiyle olayi cozerdi.

Kurkmantolu

Uyanık olsa bile kandırılmış olabilir hemen kötü düşünmeyin. Geçmiş olsun.

Benimde aklima adamin dolandirildigi geliyor.yoksa bile bile niye sahte taksin.
Bi digeride acaba onceden yapmis ya gercekleri alinip yerine sahtelerimi konduki.
En kotu ihtimal diger ikisi gercek seninki sahte .
Sahte oldugu ortaya cikinca da seninkinin digeri gercek olunca kp numara yapacak dolandirildim demekki biri sahteymis diye:)

Ayrica esine soylemekten bu kadar niye cekiniyosun ki onuru felan sonucta bilezik sahte .
Kp herkesin onunde bu kadar kivirabilecegini dusunmuyorum yalandan.
Biran once deyin .

sahte rakı okudum

neyse, bence yanlış düşünüyorsun, kayınpederin elbet bir gün o bilezikleri bozduracağınızı biliyor, bile bile giderde sahte takı takar mı, uyanık diyorsun, demekki uyanıklık edip ucuza kapattım diye düşündü ama dolandırıldı belli ki

bence eşin bileziklerin sahte olduğunu babasına söylesin, babasıda gidip nerden aldıysa hesap sorsun

Ya kızınıza taktığı o damı sahte acaba?Onu merak ettim...Polislik olayıda bence şöyle son günlerde sahte altınla kuyumcuları dolandıran çok oldu.Onunla alakalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…