- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.314
- 133
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Cok ayip. Hayir yani bilerzik takmak zorundamiydin be adam sahte bilerzik taktin.. O bilerzik sahte oldugu icin kararma yapar. Kayinpederin eve gelincede kararmis bilerzigi koluna tak ve baba aldigin bilerzik karardi diye goster. Gozune gozune sok
Yok canim söylemedim.yarın kuyumcuya götürcem onu orada duysun eşim.benden duyup içerlemesin,onur u kırılmasın. Bide onu takarken herkes gördü büyüklerden.teyzem afferim kayinpederine ne güzel gelinine hediye taktı dedi bideNe yaptın canım söyledin mi kocana? Bilmeli bence, sakince anlatsaydın.
Bende öyle yapmayi düşünuyorum ama cok sinirliyim kayinpederime.Böyle rezillik olur mu? Eşimin üzülecegini bilmesem utanmiyor musun diye çemkirirdim yüzüne.ogrendigimden beri barut gibiyim evde ölüyorum sinirime.Vereyimde kaynanam taksın ona hediye edeyim? Nasıl olsa sahte.Kayınpederin elti ve görümceye gerçek,konu sahibine ise sahte bilezik takmış olabileceği düşücesi bir tek benim mi aklıma geliyor,ayyy ne fesadım ya
Sonuç olarak öyle yada böyle bilezik sahteymiş madem bence eşinize hiçbirşey söylemeyin ve yarın eşinizle birlikte başka kuyumcuya gidin gösterin eşiniz kendi kulaklarıyla duysun.
Kayınpederiniz size jest yapmış takmış,normalde öyle bir mecburiyeti yok ama madem herkesin önünde gerçek bilezik takıyorum diye,gösteriş olsun diye herkesi kandırarak yapıyorsa bu işi,tabiiki de kızılır.Bende öyle yapmayi düşünuyorum ama cok sinirliyim kayinpederime.Böyle rezillik olur mu? Eşimin üzülecegini bilmesem utanmiyor musun diye çemkirirdim yüzüne.ogrendigimden beri barut gibiyim evde ölüyorum sinirime.Vereyimde kaynanam taksın ona hediye edeyim? Nasıl olsa sahte.
niye bu kadar öfke?Bende öyle yapmayi düşünuyorum ama cok sinirliyim kayinpederime.Böyle rezillik olur mu? Eşimin üzülecegini bilmesem utanmiyor musun diye çemkirirdim yüzüne.ogrendigimden beri barut gibiyim evde ölüyorum sinirime.Vereyimde kaynanam taksın ona hediye edeyim? Nasıl olsa sahte.
Bilerzik. Penguyen ve teknik traktor(teknik trektor asli) benim dilim bu kelimeleri boyle soyluyor :) yazimada yansiyor.Bilerzik:)
Teknik trektor:)Bilerzik. Penguyen ve teknik traktor(teknik trektor asli) benim dilim bu kelimeleri boyle soyluyor :) yazimada yansiyor.
Şuan eşim için okadar üzgünüm ki düştüğü durum icin onu çok seviyorum ve kıyamıyorum.
21 gün önce doğum yaptım.4 ay öncede eltim doğum yapmıştı.kayınpederim ikimizin bebeginide ayni zamanda görmeye geldi eltimle evleri ayni apartmanda kışın oraya gelip kaliyorlar ilkbaharda köye gidiyorlar.velhasıl evlerine geldiler sonra ben doğum icin memlekete geldim anneme ,kaynanam kayinpederimde annemlere geldiler bebek dogdu hastanedeyken kayinpederim bana 3lü burma kalın bilezik taktı bundan 3 tane aldim dedi eltime görümceme ve bana. Doğan kızımada kücuk cocuklar icin bileziklerden almiş sagolsun.
Ben taktim koluma bana olan bilezigi ayip olmasin takmadi demesin gönlü kirilmasin diye.o sirada da bebegim kuveze girdi 1 hafta kaldi ,sonra cıktı hep kolumdaydi bu arada sonra eve geldik bebekte cikti bende sevmem uzerimde cok altin bulundurmayi ozel gunlerde takmayi severim sadece.cikardim kolumdan anneme verirken de incelemek istedim.ayar yazmaması dikkatimi cekti esime dedim sahte olabilir mi diye oda yok babam öyle sey yapmaz dedi.müsait bigün carsiya indigimizde gramini tartariz dedi.
Ve bugün carsiya indim inerkende yanima aldim ve kuyumcuya gosterdim.Kuyumcuya da dedim ki bunda ayar yazmiyor ama derken daha sözümu kesip abla bunu heryere gösterme bu gercek degil polislik olursun allah muhafaza dedi.ve benim basimdan aşagi kaynar sular döküldü.
Eşime bunu nasıl söyleyeceğime mi üzüleyim kayinpeder beni eltimi ve gorumcemi salak yerine koydu buna mi yanayim. Eltime vermiş kolunda gördum çünkü ama haberi yok büyük bir ihtimal olsa kaynim eşime söylerdi.görumceme daha vermedi cunku daha gorusmediler.
Kayinpeder cok uyanik biridir kandirilmis dolandirilmiş olamaz onlari satin alirken ve görünüşte gercek gibi burma bilezik agirligi bile var sadece ayar yazmiyor.Resmen bizi aptal yerine koydu esim buna cok üzülecek ve ben nasıl davranacagım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?