sahte mac mi?

ben sosyete pazarındangenelde her gıttgımde mac ın rujunu alırım harıka valla
ama sahte olarak sadece ruj alırım dıgerlerıne elımı bıle surmem

hahaa onu da yersin bi süre sonra! yapma kardeşim Allah aşkına :) ruj çoğunlukla yeniyor dudakta sürekli dudağını oynatmak durumunda olduğun için

hahaa onu da yersin bi süre sonra! yapma kardeşim Allah aşkına :) ruj çoğunlukla yeniyor dudakta sürekli dudağını oynatmak durumunda olduğun için
niye yıyım hanfendı bende oyle bı durum olmuyo
zaten baska bı konuda da konusu gecmıstı ve almamaya karar vermıstım
ha bu arada ogrencıyım gıdıp de 25 tlye ruj alamıyorum halıyle 2 tl ye almak zorunda kalıyorum mecbur

Son düzenleme:
sen bılırsın ama rımel alma bence pazardan kırpıklerın dokulebılır zaten 20 tl watsonsta ındırıme gırıyo 15e dusuyo gercegını al derim ben..

almadım zaten bunlar benım cok oncekı yazım bı bakım demıstım ıp gıbı uzuyo guvenıp alamadım

ya arkadaslar size bi sorum olucakti bende gelin saci icin bur yerle anlastm kapora verdm snra bi göz atayim dedim mac in far paleti kacli bilmiorm ama göz karari 120li falan olabilr snra eve geldim arastrdm megersem mac in orjinali böle palet olmaZmis ne yani simdi porselen makjaj die bizimi kandiriolr okadar para aliolar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle sahte oldugunu orijinal mac urunu kullanicisi olarak soyleyebilirim sosyete giyim pazarlarinda da satiyorlar tavsiye etmem paraniza yazik olur onu alacaginiza bildiginiz yerli bir urun alin daha.iyi.bence

iki taraflı rujlara ben de bayılıyorum yaa üstünde mac yazmasa da alınır bence çok kullanışlı. ama bi süre sonra çok kötükokuyolar :120:

Kesinlikle cok haklisiniz sizi destekliyorum bu konuda👍

Ben sizin yerinizde olsam şansınız var ise oradan kaporayı alıp yaptırmazdım, mac far paleti yoktur, hele hele 120li.
Ve mac magazasındada gelin makyajı yapılıyor, fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı değildi onu biliyorum. Çoğu kuafor orjinal urun kullanmıyor defalarca gördüm kryolan olsun mac olsun hepsi sahte diyebilirim size, orjinalinde öyle bir ürün bile yok en komiğide bu

Canım ithal dediyse zaten sahtedir. Normal fiyatının yarısından daha az bi fiyat görüyorsan o muhakkak sahtedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…