Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
niye yıyım hanfendı bende oyle bı durum olmuyo zaten baska bı konuda da konusu gecmıstı ve almamaya karar vermıstım ha bu arada ogrencıyım gıdıp de 25 tlye ruj alamıyorum halıyle 2 tl ye almak zorunda kalıyorum mecbur
ya arkadaslar size bi sorum olucakti bende gelin saci icin bur yerle anlastm kapora verdm snra bi göz atayim dedim mac in far paleti kacli bilmiorm ama göz karari 120li falan olabilr snra eve geldim arastrdm megersem mac in orjinali böle palet olmaZmis ne yani simdi porselen makjaj die bizimi kandiriolr okadar para aliolar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şu meşhur arkadaşlık sitesinde bi sayfada makyaj ürünleri satılıyor ve max factor m.a.c. gibi ürünler çoook ucuz. 15 liraya rimel, 8 liraya ruj. sizce sahte midir? neden ucuz diye sorunca ithal diyorlar. doğru mu sizce???
Kesinlikle sahte oldugunu orijinal mac urunu kullanicisi olarak soyleyebilirim sosyete giyim pazarlarinda da satiyorlar tavsiye etmem paraniza yazik olur onu alacaginiza bildiginiz yerli bir urun alin daha.iyi.bence
tatlımmm neden bu soruyu düşünüyosunki eminimçok zeki bi bayansındır acabaaa deme lütfennn tabikide sahte bebegim:) sen mac i satan bi magazaya git bakim en kötüsünden bi allıgı 100 küsür lira ben pazardan aynısını 7.5 tlye aldım:) sahte ama gerçegini alamayınca sahtesini alıyoz ben mesela allıgından memnunum :) ama rimel ve fondotan tarzı şelerden sahte almayın..rujlarıda harika bi tarafı ruj dier tarafıı parlatıcı 4 tl:) harikaaa herkess bu rujun markası ne diye soruyoo sana basit bi örnek...rujları koklaaa tuhaf bi kokusu var onlar sahteee işte böle rahatsız edici bi koku diil ama sahte olan rujların kokusu hep aynıııı ben denedim bizzat kendim
mac dünyada en uygun abd'de satılmakta ve orada bile bir ruju 15 dolara satılmakta ülkemizde ise 49 tl'ye satılıyor. aynı şekilde allıkları 68 tl, fondötenleri ise 85 tl'den başlıyor. herkes mac kullanacak diye bir kaide yok pazardan, internetten sahtesini alıp sağlığınızı tehlikeye atmak yerine eğer maddi durumunuz el vermiyorsa avon, oriflame alın daha iyidir. veya illa mac'ten ürün almak istiyorsanız para biriktirin orjinalini alın derim. özellikle rimel, göz kalemi, far, ruj, fondöten gibi ürünlerin sahtesi sağlığınız için tehlike arz ediyor. mesela rimel, far veya göz kaleminden mikrop kapıp kör bile olabilirsiniz. fondötenden cildiniz zarar görüp geri dönülmesi zor doktorlara ve ilaçlara yüzlerce lira dökmeniz gereken sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. keza ruju ise yalayıp yutuyoruz ki sahte ürünlerde kanserojen tehlikesi oldukça risklidir. ha derseniz ki ben çevreme mac'ten ürün aldım diye hava atacağım sağlığım önemli değil sizin bileceğiniz iştir. pazarlarda chanel, dior çakmaları bile satılıyor ve insanların bunlara kanıp almaları saçmalık hele ki chanel'in, lancome'nin, mac'in hiç öyle ambalajlı ürünleri olmamasıda işin başka bir komik yanı oluyor. mesela mac'in 40'lı far paleti falan yok hiç olmadı zaten 15'li boş palet alıp içine tek tek refil olarak farları alıp yerleştirirsiniz. elbette tüm kozmetiklerde yüksek oranda kimyasal vardır ister maybelline, max factor, essence, avon gibi uygun fiyatlı ürün alın
sizlere internette bulduğum bazı çakma ürün örneklerinin resimlerini göstereyim. bu markaların asla böyle ambalajda ürünleri yok bulunmamakta bu markalar bir ürün çıkardı mı aynı ambalaj tüm dünyada satışa sunulur. avrupa'ya ayrı, abd'ye ayrı, ortadoğu'ya ayrı ambalaj gibi birşey söz konusu olmaz. hatta bu ürünleri internette markalonga vb. sitelerde satıyor ve bazı bloglar indirim var diye tanıtımını bile yapıyor sakın kanmayın. anlamıyorum fiş ile faturayla nasıl sahte ürün satılabiliniyor dilerim ki sağlık bakanlığı bu duruma el atar çünkü insanların sağlığı söz konusu devletimiz yurtdışından kozmetik alışverişini yasaklayacağına bu konuya el atsın.
ya arkadaslar size bi sorum olucakti bende gelin saci icin bur yerle anlastm kapora verdm snra bi göz atayim dedim mac in far paleti kacli bilmiorm ama göz karari 120li falan olabilr snra eve geldim arastrdm megersem mac in orjinali böle palet olmaZmis ne yani simdi porselen makjaj die bizimi kandiriolr okadar para aliolar.
Ben sizin yerinizde olsam şansınız var ise oradan kaporayı alıp yaptırmazdım, mac far paleti yoktur, hele hele 120li. Ve mac magazasındada gelin makyajı yapılıyor, fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı değildi onu biliyorum. Çoğu kuafor orjinal urun kullanmıyor defalarca gördüm kryolan olsun mac olsun hepsi sahte diyebilirim size, orjinalinde öyle bir ürün bile yok en komiğide bu