sahte mac mi?

dnzden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
10
0
0
İstanbul
şu meşhur arkadaşlık sitesinde bi sayfada makyaj ürünleri satılıyor ve max factor m.a.c. gibi ürünler çoook ucuz. 15 liraya rimel, 8 liraya ruj. sizce sahte midir? neden ucuz diye sorunca ithal diyorlar. doğru mu sizce???

tatlımmm neden bu soruyu düşünüyosunki eminimçok zeki bi bayansındır acabaaa deme lütfennn tabikide sahte bebegim:) sen mac i satan bi magazaya git bakim en kötüsünden bi allıgı 100 küsür lira ben pazardan aynısını 7.5 tlye aldım:) sahte ama gerçegini alamayınca sahtesini alıyoz ben mesela allıgından memnunum :) ama rimel ve fondotan tarzı şelerden sahte almayın..rujlarıda harika bi tarafı ruj dier tarafıı parlatıcı 4 tl:) harikaaa herkess bu rujun markası ne diye soruyoo sana basit bi örnek...rujları koklaaa tuhaf bi kokusu var onlar sahteee işte böle rahatsız edici bi koku diil ama sahte olan rujların kokusu hep aynıııı ben denedim bizzat kendim

sahte ürün kullanmanız kısa vadede verdiği zararı göremeseniz de bu ürünler çok yüksek miktarda kurşun içerir bu da sağlığınız açısından çok zararlı lütfen nerde nasıl üretildiğini bilemediğiniz şeyleri almayın.fiyatlar pahalı gelebilir sahte ürün almak yerine daha uygun fiyatlı kozmetiklere bakın 2 almak yerine 1 alın ama ne kullandığınıza dikkat edin

bende pazardan sahte mı kacak mı bılmıyorum ama kacak olması umıdıyle maybellıne rımel alıcam morunu 5 tlye :))

cok haklısınız evet ama ıste acaba kacak mı dıye de ben kendımı tutamıyorum en azında bı kere kullnım kendım gorum ısdtıyorum ılk kez pazardan bı urun alıcam o yuzden de merak edıyorum cunku cıdden bası kısıler kacak getırıyomus

ithal ürün onlarr qümrük parası werilmediği için okadar uyquna satıyorlar..ben orjinalinide kullandım ucuz olanlarınıda we aralarında hiç bi fark qöremedim senelerce Boşa para harcadımı qördüm Bence sizde boşuna orjinallere para wermeyin derim.

mac dünyada en uygun abd'de satılmakta ve orada bile bir ruju 15 dolara satılmakta ülkemizde ise 49 tl'ye satılıyor.
aynı şekilde allıkları 68 tl, fondötenleri ise 85 tl'den başlıyor.
herkes mac kullanacak diye bir kaide yok pazardan, internetten sahtesini alıp sağlığınızı tehlikeye atmak yerine eğer maddi durumunuz el vermiyorsa avon, oriflame alın daha iyidir.
veya illa mac'ten ürün almak istiyorsanız para biriktirin orjinalini alın derim.
özellikle rimel, göz kalemi, far, ruj, fondöten gibi ürünlerin sahtesi sağlığınız için tehlike arz ediyor.
mesela rimel, far veya göz kaleminden mikrop kapıp kör bile olabilirsiniz.
fondötenden cildiniz zarar görüp geri dönülmesi zor doktorlara ve ilaçlara yüzlerce lira dökmeniz gereken sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz.
keza ruju ise yalayıp yutuyoruz ki sahte ürünlerde kanserojen tehlikesi oldukça risklidir.
ha derseniz ki ben çevreme mac'ten ürün aldım diye hava atacağım sağlığım önemli değil sizin bileceğiniz iştir.
pazarlarda chanel, dior çakmaları bile satılıyor ve insanların bunlara kanıp almaları saçmalık hele ki chanel'in, lancome'nin, mac'in hiç öyle ambalajlı ürünleri olmamasıda işin başka bir komik yanı oluyor.
mesela mac'in 40'lı far paleti falan yok hiç olmadı zaten 15'li boş palet alıp içine tek tek refil olarak farları alıp yerleştirirsiniz.
elbette tüm kozmetiklerde yüksek oranda kimyasal vardır ister maybelline, max factor, essence, avon gibi uygun fiyatlı ürün alın

sizlere internette bulduğum bazı çakma ürün örneklerinin resimlerini göstereyim.
bu markaların asla böyle ambalajda ürünleri yok bulunmamakta bu markalar bir ürün çıkardı mı aynı ambalaj tüm dünyada satışa sunulur.
avrupa'ya ayrı, abd'ye ayrı, ortadoğu'ya ayrı ambalaj gibi birşey söz konusu olmaz.
hatta bu ürünleri internette markalonga vb. sitelerde satıyor ve bazı bloglar indirim var diye tanıtımını bile yapıyor sakın kanmayın.
anlamıyorum fiş ile faturayla nasıl sahte ürün satılabiliniyor dilerim ki sağlık bakanlığı bu duruma el atar çünkü insanların sağlığı söz konusu devletimiz yurtdışından kozmetik alışverişini yasaklayacağına bu konuya el atsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şunu anlamış değilim. Şöyle ki, kişi sahte markaların allığını farını kullanabiliyor ama fondötene gelince aslaa kullanmammmmm diyor. yahu zararlı madde var ise hepsinde var. far dediğin şey göze sürülüyor ki her şeyden önemli. yüzündeki sıkıntı giderilir ama göz kaybedildi mi...geçmiş olsun...demem o ki sahte ürünü ya kullanırsın ya kullanmazsın. azı uzu olmaz. zararlı her zaman zararlıdır. tabiii mac dediğiniz gerçek ürünler ne kadar zararsız!!!! içeriklerini bi kontrol edin bakıyım. zaten makyajın yararı yoktur. tüm kozmetikler içerisinde zararlı kimyasallar barındırır.

Mac in sitesine girince nerde orjinal satildiginin listesi var onun disinda ki butun bu gordukleriniz carsi pazardaki butun makyaj malz. Tumu sahte bence butcenize uygun fiyatli biseler kullanip sahtelerle cildinizi mahvetmeyin simdi bi problem goremesenizde ileride cok yanarsiniz demedi demeyin mac olmasinda loreal vs olsun:)

sahte ürünlerin kokusu sanki içine deterjan koyulmuş gibi oluyor ya da bana mı öyle geliyor :)

ben sosyete pazarındangenelde her gıttgımde mac ın rujunu alırım harıka valla
ama sahte olarak sadece ruj alırım dıgerlerıne elımı bıle surmem

kızlar Mac internette satılanların hepsi sahtedir. ucuz olunca sahte olur diyor bazı arkadaşlar ama sadece fiyatına da bakmayın. bazıları açıkgözlük yapıyor, yüksek fiyata koyuyor. onlar da sahte...
sahte markalar ağırlılı olarak bunlar, bunlardan uzak durun:
MAC
BENEFIT
TOO FACED
URBAN DECAY (özellikle Naked paletleri 100küsur liraya hem de çok pahalı satılıyor ama hepsi sahte)

ve hepsi uyduruk oyuncak gibi de değil, bazıları yüksek kalite sahteymiş, orijinal gibi dururmuş.

İnternette satılan herşey elbette sahte değil. Ben çok dürüst ve orijinal ürün satan birçok satıcı tanıyorum. Dediğiniz gibi kaçak getiriyorlar ve mutlaka iyileri var, ve çok uyguna fiyata alabiliyorsunuz orijinal şahane kozmetikleri. ve herkesi herşeyi kötülemek kesinlikle çok yanlış. sadece yukarıdaki 4 markadan kesinlikle uzak durun. artık bunların durumu ortada ben yıllardır takip ediyorum, bu markaları almayın kesinlikle

Mac'in internet üzerinden ucuza satışı yapılan tüm ürünleri sahte, üstelik sağlıklı da değil, flormar ya da golden rose alın ondan daha iyidir bence.

sahtedir..baska ulkeden gelıyor falan dıyolar ama dogru degıl o urunlerı kullanıcaksan da allık ve ruj dısında bır urun kullanma derım özellikle RİMEL VE GÖZ KALEMİ kesınlıkle ve kesınlıkle kullanma ıcerısınde her sey olabılır zaten kotu kokuyolar guvenme sakın gozlerıne zarar verebılır kırpıklerın dokulebılır ....fondoten ve pudra da sahte alma derim ben cildine yazık etme yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…