- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi Bugday Paresi
eeeeeeeeeeeeeeyani ???
neyse ben gider bilgisayar çok ısındı zor yazıyor
Bunlar hep montaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeeeeeeeeeeyani ???
neyse ben gider bilgisayar çok ısındı zor yazıyor
ikiside irade ile yapılan şeylerAnlaşamadığımız nokta ne biliyor musun, cinselliğiyaşamak, kaç yaşında yaşayacağına karar vermek kişinin kararına kalmış bir şeydir. Kararı ama doğru olur ama yanlış, orasını biz bilemeyiz; annesi değilsek de karışamayız.
Ama evlenmekle cinsellik yaşamayı aynı kefeye koyamayız bu konuda.
Bak ısrarla tekrar yazıyorum: Ergenliğe girdi diye bir insan evlendirilmemeli, hele ki babası-amcası yaşında biriyle.
Sonuçta ergenliğe girmenin sabit bir yaşı yok, 9 olur, 13 olur, 17 olur; olur da olur yani.
9 yaşındaki bir çocuğu hadi artık oldun sen, evlendirelim demek olmaz. 9 yaşındaki bir çocuk adı üstünde çocuktur, ergenlik olsun olmasın.
Israrla babası amcası yaşında yazıyorum çünkü irade işi değil bu şekilde olan evlilikler.
hayır montaj değil adam laiklik islama aykırı diyor ben konuştuğumuz ile alakasını sordum arkadaşaBunlar hep montaj...
Akil var mantik var, 13- 14 yasinda evlenseler kim ailenin gecimini sagliyacak ? Evcilikmi oyunumu sandin sen evliligi ?ergenliğe girer girmez cinsellik yaşayabilir ama evlenemez o yobazlık oluyor !!!
Laiklik bir ülkeyi yönetme politikasidir, Islam ise bir dindir. Neden bu kutsal dini politikaya alet etmeye calisiyorsun, bu günah degilmi ? Din politikanin icinde yr Almaz, onu her insan kalbinde, camisinde, kilisesinde Yasar.adam laiklik islama aykırı diyor
Akil var mantik var, 13- 14 yasinda evlenseler kim ailenin gecimini sagliyacak ? Evcilikmi oyunumu sandin sen evliligi ?
Laiklik bir ülkeyi yönetme politikasidir, Islam ise bir dindir. Neden bu kutsal dini politikaya alet etmeye calisiyorsun, bu günah degilmi ? Din politikanin icinde yr Almaz, onu her insan kalbinde, camisinde, kilisesinde Yasar.
ayyy sen çok olmuş yazalı alıntı olmayınca bakmamıştımahahahahhahaa anladim canim anladim hic bir Zaman hic bir seye cevabiniz yoktur. Bahaneler, bahaneler
Zaten senden ciddi bir cevap ve yorumda beklemiyordum.
Kizlik zari cok önemlidir Islamda, onun icinde bu ülkelerde cok satar. Cünkü her insan cinselligi sever yasar ve uygular bir tek bunu kabul etmekde zorlaniriz, yani yokmus gibi davranmayi isteriz ama olmaz, yüce Rabbim icgüdümüze sokmus bir kere yani sexde zevk almak gibi seyler mesela ..... abbooowwww basimiza tas yagacak fazla yazamayacagim.
Adam laiklikim diyen musluman olamaz diyor. Boylece laik olan chp ye direk olarak dinsiz demis oluyorsunuz. Gerci kimin kime ne dedigi umrumda degil de siz ne dediginizi unutunca hatirlatmak istedim. Evet montajdir. Bu da montajdir. Ise gelmeyen her sey montajdir.
Hangi adam diyor ?hayır montaj değil adam laiklik islama aykırı diyor ben konuştuğumuz ile alakasını sordum arkadaşa
videodaki adam RECEP TAYYİP ERDOĞAN şu an ülkemizin Cumhurbaşkanı olanHangi adam diyor ?
haydaaaaaaaaaaa montoj değil diye 50 kere deyince girermi kafana ben hiç bi zaman bu video için montaj demedim (montoj değil ) bak bu yazıyı 50 kere defterine yaz amine dedi dersin
laiklik din ile devlet işlerini ayırmaktır
biz müslümanlıkla şeriat ile kuran ile yönetilmek istiyoruz oldu mu ?durumdan mana çıkarmaya uğraşma diye açık açık yazdım
haaaaaa direkt dinsiz diyebilir miyim haşa ALLAH ile kul arasındadır iman -ancak insan inandığı gibi yaşamazsa yaşadığı gibi inanmaya başlar
Yapmayin ya... bu montaj degil mi? Siz bu kelimeyi defterinize yazmissiniz ondan isinize gelmediginde sayikliyorsunuz herhalde. Bu video istisna olmalı. Adamin bir dedigi bir dedigini tutmuyor malum buna demeseniz otekine dersiniz. Neyse.
Yok ben anlam cikarmaya ugrasmiyorum. Sarf ettiginiz cumleler kendi aralarinda tutarsiz. Nasil yonetilmek isterseniz isteyin bana ne, fakat kimse laik olan islami kabul etmiyor diyemezsiniz. Acikca da videoda soylenen bu. O yuzden yok hasa aman yarabbi dinsiz diyemem demeyin. Cunku islami kabul etmiyor olmak demek dinsiz demekten baska bir sey degil. Az bir zeka bunu anlamayi mumkun kilacaktir.
Daha fazla zaman harcamak istemiyorum bu basit konu icin. Iyi aksamlar.
Ay kusura bakmayin kendimi tutamadim. Baglac olan de ayri yazilir.bencede kafa yormayın daha fazla yeterince karışmışsınız zira
ben bursluyum muneden be canısı !!!Ay kusura bakmayin kendimi tutamadim. Baglac olan de ayri yazilir.
Adam korkar be .Vajimusmus man olur korkudan .Patlama sesi gelmiyorsa hayatta almam (!)