• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte Kızlık Zarı Satışları Patladı

Bakireliğin önemli olduğu ülkeler ortadoğu ülkeleridir.
Bakireliğin fantazilere malzeme olduğu ülkeler ise uzakdoğu ülkeleridir.
Avrupa ve diğer gelişmişlik düzeyi yüksek ülkeler bu konuda bizden kat be kat ahlaklıdır.
Bugün hala gerdek odasının kapısında kanlı çarşaf bekleyen akrabalar var.
Bu tip ilaçları elbetteki ortadoğu ülkeleri daha çok tüketir.
Uzakdoğu ülkeleri de Hong Kong gibi Tayland gibi 12 13 yaşındaki kızları bakire diye tek geceliğine satan ahlaksız ülkelerde de kullanılır .

Haberde yazılanlar aşağılama amaçlı olabilir buna bir şey diyemem ama neticede gerçektir.

Yahudiler de bekaret saflığı temsil eder yani Bekaret onemseniyor.
Hıristiyanlarda mabedlerde rahibeler bakire kalmalı
Eski Sümer inancında bile bekaretsizlik cezalandırılırmış.
:KK59::KK59:
Buna göre bu zarları sumerler bile almış olabilir.:KK14:

Yahudiler de bekaret saflığı temsil eder yani Bekaret onemseniyor.
Hıristiyanlarda mabedlerde rahibeler bakire kalmalı
Eski Sümer inancında bile bekaretsizlik cezalandırılırmış.
:KK59::KK59:
Buna göre bu zarları sumerler bile almış olabilir.:KK14:
hristiyanlarda da töre cinayetleri oluyor mu?
bakire çıkmayan kızlar öldürülüyor mu.? :) :) :)

bak sen şu almanlardaki hizmet anlayışına :KK53: ortadoğu için kızlık zarı üretiyolar na ka kardeş ne ka düşünceli bi ülke adamlar istatistik bilem yapmış :KK48:oranlarda patlama olmuşmuş

ya o değilde bu olay nedir yahu yap et sonra korkma titre ( başına istenmeyen şeyler gelenleri tenzih ederim )

ilginç bi durum adamların başına gelmedik kalmamış zaten ülkelerinden sürülmüşler yer yok yurt yok birde koca dünya sanki bize aitmiş gibi sığdıramadık bi yerlere her suçu isnad ettik
2 metrelik mezara girecek ya da kül olacaksınız neyin derdindesiniz
elbet her ırkın her toplum ve kültürün iyiside kötüsüde var

şuncacık forumda bile kaç tane kötü kız var:KK53: (biride ben:KK53:)

oralarda yani Avrupa da ergenliğe girer girmez cinsel ilişki yaşanılabiliyor ve hiç birisi de tepki göstermiyor.
1.Ergenliğe girer girmez cinselliği hicbir toplum kabul etmez.Ceza-i yaptirimları bizden ağır (12-13yaş kabul edersek )bazı afrika kabileleri haric.
2.Boyle yaşamamaları kutsal kitaplarında olmadıgı anlamına gelmez.

ergenliğe girer girmez cinsellik yaşayabilir ama evlenemez o yobazlık oluyor !!!
Yok, yobazlık ergenliğe girer girmez evlenmek değil, ergenliğe girdi diye bir kızı amcası, babası yaşında kişiyle evlendirmek oluyor. Yoksa 16-17 yaşında, yaşıt olup evlenenlere yobaz diyen ne duydum ne gördüm.
Bu arada ergen dendiği için yaşı 16-17 aldım, yoksa kızlar için maalesef ilk adet oluşu tamam oldu bitti demek oluyor bazılarına göre.

1.Ergenliğe girer girmez cinselliği hicbir toplum kabul etmez.Ceza-i yaptirimları bizden ağır (12-13yaş kabul edersek )bazı afrika kabileleri haric.
2.Boyle yaşamamaları kutsal kitaplarında olmadıgı anlamına gelmez.
haticeye değil neticeye bak.
bizim kutsal kitabımızda da hırsızlık suç günah yasak ama ülkede hırsızlar korunuyor.
kutsal kitaplara göre yürümüyor hayat

Yok, yobazlık ergenliğe girer girmez evlenmek değil, ergenliğe girdi diye bir kızı amcası, babası yaşında kişiyle evlendirmek oluyor. Yoksa 16-17 yaşında, yaşıt olup evlenenlere yobaz diyen ne duydum ne gördüm.
Bu arada ergen dendiği için yaşı 16-17 aldım, yoksa kızlar için maalesef ilk adet oluşu tamam oldu bitti demek oluyor bazılarına göre.

bence onlarda çocuk belki 20 yaşındaki bile çünkü şimdiki zamanda geç olgunlaşıyor erkeklerde kadınlarda yani elbet ergenliğe girince evlenebilir ancak tek şart bu değil regl gördü diye evlenebilir diyemeyiz
o kız bir evi yönetebilir bir eş ile geçim yapabilir mi sorumluluk alabilir mi bunlar kıstas alınır

Back