- 8 Aralık 2011
- 45.110
- 161.248
- 798
- Konu Sahibi Bugday Paresi
Cin bunu pazarının nerde olduğunu iyi biliyor o zaman:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız satışlar patlamış iyi hoşta
o zarlar vaktinden önce patlarsa sıkıntı büyük nede olsa çin malı fazla güvenmemek lazım
hristiyanlarda da töre cinayetleri oluyor mu?Yahudiler de bekaret saflığı temsil eder yani Bekaret onemseniyor.
Hıristiyanlarda mabedlerde rahibeler bakire kalmalı
Eski Sümer inancında bile bekaretsizlik cezalandırılırmış.
Buna göre bu zarları sumerler bile almış olabilir.
Konu ne zaman töreye geldi yawwhristiyanlarda da töre cinayetleri oluyor mu?
bakire çıkmayan kızlar öldürülüyor mu.? :) :) :)
bakireliğe hristiyanlar da önem veriyor demediniz mi?Konu ne zaman töreye geldi yaww
Kutsal kitaplarindan .bakireliğe hristiyanlar da önem veriyor demediniz mi?
önem filan vermiyorlar nerden çıkarıyorsunuz bunları
oralarda yani Avrupa da ergenliğe girer girmez cinsel ilişki yaşanılabiliyor ve hiç birisi de tepki göstermiyor.Kutsal kitaplarindan .
evet evlenemez.ergenliğe girer girmez cinsellik yaşayabilir ama evlenemez o yobazlık oluyor !!!
bencede çünkü evlenmek için sadece regl olmak yeterli değil cinsellik yaşamak içinde !!!evet evlenemez.
12 13 yaşındaki kızlar evlenmemeli
1.Ergenliğe girer girmez cinselliği hicbir toplum kabul etmez.Ceza-i yaptirimları bizden ağır (12-13yaş kabul edersek )bazı afrika kabileleri haric.oralarda yani Avrupa da ergenliğe girer girmez cinsel ilişki yaşanılabiliyor ve hiç birisi de tepki göstermiyor.
Yok, yobazlık ergenliğe girer girmez evlenmek değil, ergenliğe girdi diye bir kızı amcası, babası yaşında kişiyle evlendirmek oluyor. Yoksa 16-17 yaşında, yaşıt olup evlenenlere yobaz diyen ne duydum ne gördüm.ergenliğe girer girmez cinsellik yaşayabilir ama evlenemez o yobazlık oluyor !!!
haticeye değil neticeye bak.1.Ergenliğe girer girmez cinselliği hicbir toplum kabul etmez.Ceza-i yaptirimları bizden ağır (12-13yaş kabul edersek )bazı afrika kabileleri haric.
2.Boyle yaşamamaları kutsal kitaplarında olmadıgı anlamına gelmez.
Yok, yobazlık ergenliğe girer girmez evlenmek değil, ergenliğe girdi diye bir kızı amcası, babası yaşında kişiyle evlendirmek oluyor. Yoksa 16-17 yaşında, yaşıt olup evlenenlere yobaz diyen ne duydum ne gördüm.
Bu arada ergen dendiği için yaşı 16-17 aldım, yoksa kızlar için maalesef ilk adet oluşu tamam oldu bitti demek oluyor bazılarına göre.
Konu niye hirsizliga geldi .haticeye değil neticeye bak.
bizim kutsal kitabımızda da hırsızlık suç günah yasak ama ülkede hırsızlar korunuyor.
kutsal kitaplara göre yürümüyor hayat