• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte Kızlık Zarı Satışları Patladı

bence onlarda çocuk belki 20 yaşındaki bile çünkü şimdiki zamanda geç olgunlaşıyor erkeklerde kadınlarda yani elbet ergenliğe girince evlenebilir ancak tek şart bu değil regl gördü diye evlenebilir diyemeyiz
o kız bir evi yönetebilir bir eş ile geçim yapabilir mi sorumluluk alabilir mi bunlar kıstas alınır
Hem aynı fikirdeyiz hem değiliz. 20 yaş bile evet kimisi için erken olabiliyor, olgunlaşmamış oluyor. Ama ergenliğe girdi diye BENCE evlenemez.
Çocuklar artık eski çocuklar gibi değil, hormonlu şeyler yedikleri için sanırım 8 yaşında adet görenler var. E yani evlenebilir mi ergenliğe girdi diye? Hatta burada BDV bölümünde okumuştum, yeğeni mi ne 8 yaşında adet görmüş, göğüsleri büyümeye başlamış :(
Ergenliğe girmek kıstas olamaz, olmamalı.

Hem aynı fikirdeyiz hem değiliz. 20 yaş bile evet kimisi için erken olabiliyor, olgunlaşmamış oluyor. Ama ergenliğe girdi diye BENCE evlenemez.
Çocuklar artık eski çocuklar gibi değil, hormonlu şeyler yedikleri için sanırım 8 yaşında adet görenler var. E yani evlenebilir mi ergenliğe girdi diye? Hatta burada BDV bölümünde okumuştum, yeğeni mi ne 8 yaşında adet görmüş, göğüsleri büyümeye başlamış :KK43:
onu bende duydum ancak bu farkedildiğinde hemen doktora gidilmeli çünkü doğal yaşam koşulları ile o yaşta ergenliğe girmiyor sıcak ülkelerdeki gibi

göğüs durumu farkedilir farkedilmez doktora gidilmeli o yaşta bi çocuk için ülkemizde

EVLENEMEZ demişsinya -CİNSELLİKTE yaşayamaz ( sonuçta ikiside irade ile yapılan şeyler iradesi yoksa evlenmesinde o işide yapmasında)

Çocuklar artık eski çocuklar gibi değil, hormonlu şeyler yedikleri için sanırım 8 yaşında adet görenler var. E yani evlenebilir mi ergenliğe girdi diye? Hatta burada BDV bölümünde okumuştum, yeğeni mi ne 8 yaşında adet görmüş, göğüsleri büyümeye başlamış :KK43:

Ergenlige giris degil ama cikis kistas olabilir evlenmek icin.. bir sure once tv de bir doktor bu yasin bizim ulkemiz icin 26 oldugunu soylemisti..

Ne kadar acı ve ne kadar doğru bir tespit.
dindar olmasın da tinerci mi olsun şeklinde hitap edilen bir halka mensup insanlar da bunu hayli hayli yapar.
kendimi sana sakladım sevgilim deyip adamı kandırır .
yahu bir şeyin arasını bulun
biz bu ilaca karşıyız deyince bizleri dejenere hayat süren 14 yaşında cinsel ilişkiye girmiş ya da bunu tasvip eden insanlar sanıyorlar.

eeeeeeeeeeeeee:oops::KK23:o_Oyani ???

neyse ben gider bilgisayar çok ısındı zor yazıyor:KK49:
sen hemen yaftayı yapıştırdın ya
12 13 yaşında ilişkiye giriyorlar avrupa da dediğimde
sanki biz bunu onaylıyormuşuz gibi cinsel ilişkiye girebilir ama evlenemez demedin mi?

dindar olmasın da tinerci mi olsun şeklinde hitap edilen bir halka mensup insanlar da bunu hayli hayli yapar.
kendimi sana sakladım sevgilim deyip adamı kandırır .
yahu bir şeyin arasını bulun
biz bu ilaca karşıyız deyince bizleri dejenere hayat süren 14 yaşında cinsel ilişkiye girmiş ya da bunu tasvip eden insanlar sanıyorlar.

Ne dini ilgilendiriyor ne rengi 'Kadın' ismine en büyük hakaret görüyorum bu tür durumları.

Kadınların birey olmalarına, seçimlerine,özgürlüğüne set vuran her şeye karşıyım. İki damla kan ile değil insan sıfatyla değer görmelerini istiyorum.

Çok üzücü ya.

onu bende duydum ancak bu farkedildiğinde hemen doktora gidilmeli çünkü doğal yaşam koşulları ile o yaşta ergenliğe girmiyor sıcak ülkelerdeki gibi

göğüs durumu farkedilir farkedilmez doktora gidilmeli o yaşta bi çocuk için ülkemizde

EVLENEMEZ demişsinya -CİNSELLİKTE yaşayamaz ( sonuçta ikiside irade ile yapılan şeyler iradesi yoksa evlenmesinde o işide yapmasında)
Anlaşamadığımız nokta ne biliyor musun, cinselliği yaşamak, kaç yaşında yaşayacağına karar vermek kişinin kararına kalmış bir şeydir. Kararı ama doğru olur ama yanlış, orasını biz bilemeyiz; annesi değilsek de karışamayız.
Ama evlenmekle cinsellik yaşamayı aynı kefeye koyamayız bu konuda.
Bak ısrarla tekrar yazıyorum: Ergenliğe girdi diye bir insan evlendirilmemeli, hele ki babası-amcası yaşında biriyle.
Sonuçta ergenliğe girmenin sabit bir yaşı yok, 9 olur, 13 olur, 17 olur; olur da olur yani.
9 yaşındaki bir çocuğu hadi artık oldun sen, evlendirelim demek olmaz. 9 yaşındaki bir çocuk adı üstünde çocuktur, ergenlik olsun olmasın.
Israrla babası amcası yaşında yazıyorum çünkü irade işi değil bu şekilde olan evlilikler.

Bu urunler bu kadar satiyorsa demek ki zar bir anlam ifade etmiyor kadinlar icin..etse bu kadar satilmazdi :)

erkek lere ise mesajim , ya kabullenirsiniz ya da kandirilmaya mahkumsunuz :D sizede yazik :D

Back