- 2 Ocak 2015
- 6.428
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi Bugday Paresi
-
Hem aynı fikirdeyiz hem değiliz. 20 yaş bile evet kimisi için erken olabiliyor, olgunlaşmamış oluyor. Ama ergenliğe girdi diye BENCE evlenemez.bence onlarda çocuk belki 20 yaşındaki bile çünkü şimdiki zamanda geç olgunlaşıyor erkeklerde kadınlarda yani elbet ergenliğe girince evlenebilir ancak tek şart bu değil regl gördü diye evlenebilir diyemeyiz
o kız bir evi yönetebilir bir eş ile geçim yapabilir mi sorumluluk alabilir mi bunlar kıstas alınır
onu bende duydum ancak bu farkedildiğinde hemen doktora gidilmeli çünkü doğal yaşam koşulları ile o yaşta ergenliğe girmiyor sıcak ülkelerdeki gibiHem aynı fikirdeyiz hem değiliz. 20 yaş bile evet kimisi için erken olabiliyor, olgunlaşmamış oluyor. Ama ergenliğe girdi diye BENCE evlenemez.
Çocuklar artık eski çocuklar gibi değil, hormonlu şeyler yedikleri için sanırım 8 yaşında adet görenler var. E yani evlenebilir mi ergenliğe girdi diye? Hatta burada BDV bölümünde okumuştum, yeğeni mi ne 8 yaşında adet görmüş, göğüsleri büyümeye başlamış
Ergenliğe girmek kıstas olamaz, olmamalı.
Hem aynı fikirdeyiz hem değiliz. 20 yaş bile evet kimisi için erken olabiliyor, olgunlaşmamış oluyor. Ama ergenliğe girdi diye BENCE evlenemez.
Çocuklar artık eski çocuklar gibi değil, hormonlu şeyler yedikleri için sanırım 8 yaşında adet görenler var. E yani evlenebilir mi ergenliğe girdi diye? Hatta burada BDV bölümünde okumuştum, yeğeni mi ne 8 yaşında adet görmüş, göğüsleri büyümeye başlamış
Ergenliğe girmek kıstas olamaz, olmamalı.
bakirelik filan deyince kutsal kitap var hırsızlık deyince yok.Konu niye hirsizliga geldi .
Uykum geldi .
İyi geceler.
o kadar eminsiniz hırsızlıklarından süperbakirelik filan deyince kutsal kitap var hırsızlık deyince yok.
la la la la da benden size .
iyi uykular
siz chp nin dinsiz parti olduğuna ne kadar eminseniz ben de o kadar eminim :) :)o kadar eminsiniz hırsızlıklarından süper
ben mi ?
ben değilim ne çaldıklarından ne çalmadıklarından
siz chp nin dinsiz parti olduğuna ne kadar eminseniz ben de o kadar eminim :) :)
laiiiiiiiiiiiiiik değil misiz chp nin dinsiz parti olduğuna ne kadar eminseniz ben de o kadar eminim :) :)
laiiiiiiiiiiiiiik değil mi
artıı
dur kız dur hemen yapma alıntı :)
ben dinsiz diye nerde yazmışım
hem de nasıl patlarSatan firma Türkiye'de de satsın satışlar patlar :)
Satan firma Türkiye'de de satsın satışlar patlar :)
dindar olmasın da tinerci mi olsun şeklinde hitap edilen bir halka mensup insanlar da bunu hayli hayli yapar.Ne kadar acı ve ne kadar doğru bir tespit.
eeeeeeeeeeeeee
sen hemen yaftayı yapıştırdın yaeeeeeeeeeeeeeeyani ???
neyse ben gider bilgisayar çok ısındı zor yazıyor
dindar olmasın da tinerci mi olsun şeklinde hitap edilen bir halka mensup insanlar da bunu hayli hayli yapar.
kendimi sana sakladım sevgilim deyip adamı kandırır .
yahu bir şeyin arasını bulun
biz bu ilaca karşıyız deyince bizleri dejenere hayat süren 14 yaşında cinsel ilişkiye girmiş ya da bunu tasvip eden insanlar sanıyorlar.
Anlaşamadığımız nokta ne biliyor musun, cinselliği yaşamak, kaç yaşında yaşayacağına karar vermek kişinin kararına kalmış bir şeydir. Kararı ama doğru olur ama yanlış, orasını biz bilemeyiz; annesi değilsek de karışamayız.onu bende duydum ancak bu farkedildiğinde hemen doktora gidilmeli çünkü doğal yaşam koşulları ile o yaşta ergenliğe girmiyor sıcak ülkelerdeki gibi
göğüs durumu farkedilir farkedilmez doktora gidilmeli o yaşta bi çocuk için ülkemizde
EVLENEMEZ demişsinya -CİNSELLİKTE yaşayamaz ( sonuçta ikiside irade ile yapılan şeyler iradesi yoksa evlenmesinde o işide yapmasında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?