- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi Bugday Paresi
-
İstatistik hemen yapılmış , kesin Suriyeli kadınlar alıyordur diye etiket yapıştırılmış
Bu mülteci kara propagandası sıktı artık cidden .
Ha bu arada ürün hakkındaki yorumum ; kimsecikler kullanmak zorunda kalacak kadar çaresiz kalmasın dilerim
Ben bu forumda o topiklere denk gelmiştim bir ara okurken dehşete düştüm şahsensavaştan kaçan bunu mu düşünecek demişsiniz ama savaştan kaçan Suriyelilerin, yaşları 1 ila 3 arasında değişen çocuk sayısının farkında mısınız? ayrıca kızlık zarı denen zımbırtı sadece orta doğu ülkelerinde bir tabu.. şu forumun kızlık zarı topiklerine bakarak da anlayabiliriz zaten bunu..
Avrupalı kadınlar mı kullanmıştır acaba evlenecekleri adamları kandırmak için? Malesef kızlık zarına verilen önem sadece orta doğuda mevcut. Avrupada olsa olsa fantazi amaçlı kullanılır bu ürünler ki o da satışları patlatmaz kanımca.
Avrupada satış oranı mültecilerin gitmesinden sonra patladıysa eğer neye yoracaklardı başka?
Almanya'da kızlık zarı kanı üreten "Virginia Care" adlı firma Suriyeli mülteciler geldi diye kurulmadığına göre ; bugüne kadar ya ülkedeki diğer göçmenler için ya da kendi halkının seks fantezileri için gerekli görülmüş kurulmuş .
Yoksa Orta doğudan mülteci akını olacak diye hesap edip açmadılar ya bu fabrikayı ?
Ayrıca ben hangi memleketin , hangi ırkın , hangi dinin kızlık zarına önem verip vermediği konusunda yorum yazmıyorum . Ben ota boka Suriyeliler geldi böyle oldu denilmesinden bahsediyorum .Varsa 1000 lerce müşteri üzerinden deneysel bir istatistiği yayınlasın , aksi halde Suriyeliler alıyor diye artma ihtimali ne ise seks fantezileri bu ara çoşmuş Almanların olma ihtimali de o benim için .
Taraflı bakıyorsun olaya. Aman kimse dindaşlarımıza laf söylemesin, yumuşak karnımız suriyeli mülteciler hakkında bi haber çıkmasın der gibi.
O ürünleri kimlerin aldığı da belli, ne amaçla kullanıldığı da. Kendimizi kandırmayalım.
Kızlık zarı üreten bir firma nasıl müşterileri üzerinden deneysel istatistik yayınlayabilir sizce? Ne kadar güvenilir olur? Ben bu tarz bir ürün alacaksam kendim almam mesela, nazımın geçtiği birine aldırtırım ki dönüp dolaşıp beni bulmasın. Bu tip konularda gizlilik önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?