• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte Kızlık Zarı Satışları Patladı

Bugday Paresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
548
375
53
sahte_kizlik_zari_satislari_patladi_h72086_353a8.Jpeg

Sahte Kızlık Zarı Satışları Patladı

İngiliz Daily Mail gazetesi, Almanya'da yaşanan Suriyeli mülteci akınından sonra ülkede sahte kızlık zarı satışlarının patladığını ileri sürdü.

Daily Mail'in haberine göre, Almanya'da kızlık zarı kanı üreten "Virginia Care" adlı firma, müstakbel eşlerini bakire olduklarına inandırmak isteyen mülteci kadınlar sayesinde sahte kızlık zarı talebinde büyük artık yaşandığını yazdı.

Çin'de üretilen sahte kızlık zarı kanlarının ağırlıklı olarak Ortadoğu ülkelerini hedeflediğini yazan gazete, Almanya'da üretim yapan Virginia Care'in son aylarda sadece ülke içinde ve diğer Avrupa ülkelerinde satış yaptığını kaydetti.

Habere göre Alman firmanın ürettiği her bir sahte kızlık zarı kanı paketinde ultra incelikte iki adet membran bulunuyor. Her membran iki selüloz deriden ve derilerin arasına yerleştirilmiş steril ve dondurularak kurutulmuş kan tozundan oluşuyor.

Yeni evli gelin gerdek gecesinde bu membranı bizzat kendisi yerleştirebiliyor. Membran bulunduğu yerin sıcaklığı ve nemiyle kadının bedenine yapışıyor ve cinsel ilişki sırasında yırtılarak 'bakireliği kanıtlıyor'.

Alman firmaya göre ameliyatla kızlık zarı dikimi 1.750 sterline yani yaklaşık 8 bin TL'ye mal olurken, yaklaşık 49.5 Euro'ya, yani yaklaşık 170 TL'ye mal oluyor.

Gazeteye göre, ürünlerini online satan Alman firma çok küçük bir rakamla hem birçok evliliği hem de birçok mülteci kadının hayatını kurtardıklarını söylüyor.

Kaynak: http://www.egehaber.com/m/?id=72086

İstatistik hemen yapılmış , kesin Suriyeli kadınlar alıyordur diye etiket yapıştırılmış :KK12:

Bu mülteci kara propagandası sıktı artık cidden .

Ha bu arada ürün hakkındaki yorumum ; kimsecikler kullanmak zorunda kalacak kadar çaresiz kalmasın dilerim :KK51:

bu haberleri okuyan erkekde bakıre ile evlendığıne ınanırmış gıbı yapıyor sanırım,yanı erkekde bılıyorda,gerçeği gözüne sokulsun ıstemıyor bence,mış gıbı

bence bu bekaret zamanla degısıp kalkacak
20 lik dişler gıbı,
zira şu zardan ne cektım... yenı evlıyken amelıyatla kurtulabıldım vucudumdan defolsun gıtsın dıye :KK70:
sanırım; su kızlık zarı ne sacma seymıs... bu mu namusu kanıtlıyor yanı keske bu kadar basıt olsa dıyen tek erkek benım herıfcandır :KK70:

İstatistik hemen yapılmış , kesin Suriyeli kadınlar alıyordur diye etiket yapıştırılmış :KK12:

Bu mülteci kara propagandası sıktı artık cidden .

Ha bu arada ürün hakkındaki yorumum ; kimsecikler kullanmak zorunda kalacak kadar çaresiz kalmasın dilerim :KK51:

Avrupalı kadınlar mı kullanmıştır acaba evlenecekleri adamları kandırmak için? Malesef kızlık zarına verilen önem sadece orta doğuda mevcut. Avrupada olsa olsa fantazi amaçlı kullanılır bu ürünler ki o da satışları patlatmaz kanımca.

Avrupada satış oranı mültecilerin gitmesinden sonra patladıysa eğer neye yoracaklardı başka?

Daha neler duyup göreceğiz Allah bilir.inanın ilk kez duydum bunu.rabbim evlatlarımıza akıl fikir versin.onların gençliğini hiç düşünemiyorum artık.

savaştan kaçan bunu mu düşünecek demişsiniz ama savaştan kaçan Suriyelilerin, yaşları 1 ila 3 arasında değişen çocuk sayısının farkında mısınız? ayrıca kızlık zarı denen zımbırtı sadece orta doğu ülkelerinde bir tabu.. şu forumun kızlık zarı topiklerine bakarak da anlayabiliriz zaten bunu..

savaştan kaçan bunu mu düşünecek demişsiniz ama savaştan kaçan Suriyelilerin, yaşları 1 ila 3 arasında değişen çocuk sayısının farkında mısınız? ayrıca kızlık zarı denen zımbırtı sadece orta doğu ülkelerinde bir tabu.. şu forumun kızlık zarı topiklerine bakarak da anlayabiliriz zaten bunu..
Ben bu forumda o topiklere denk gelmiştim bir ara okurken dehşete düştüm şahsen:KK57:

Avrupalı kadınlar mı kullanmıştır acaba evlenecekleri adamları kandırmak için? Malesef kızlık zarına verilen önem sadece orta doğuda mevcut. Avrupada olsa olsa fantazi amaçlı kullanılır bu ürünler ki o da satışları patlatmaz kanımca.

Avrupada satış oranı mültecilerin gitmesinden sonra patladıysa eğer neye yoracaklardı başka?

Almanya'da kızlık zarı kanı üreten "Virginia Care" adlı firma Suriyeli mülteciler geldi diye kurulmadığına göre ; bugüne kadar ya ülkedeki diğer göçmenler için ya da kendi halkının seks fantezileri için gerekli görülmüş kurulmuş .

Yoksa Orta doğudan mülteci akını olacak diye hesap edip açmadılar ya bu fabrikayı ?

Ayrıca ben hangi memleketin , hangi ırkın , hangi dinin kızlık zarına önem verip vermediği konusunda yorum yazmıyorum . Ben ota boka Suriyeliler geldi böyle oldu denilmesinden bahsediyorum .Varsa 1000 lerce müşteri üzerinden deneysel bir istatistiği yayınlasın , aksi halde Suriyeliler alıyor diye artma ihtimali ne ise seks fantezileri bu ara çoşmuş Almanların olma ihtimali de o benim için .

Almanya'da kızlık zarı kanı üreten "Virginia Care" adlı firma Suriyeli mülteciler geldi diye kurulmadığına göre ; bugüne kadar ya ülkedeki diğer göçmenler için ya da kendi halkının seks fantezileri için gerekli görülmüş kurulmuş .

Yoksa Orta doğudan mülteci akını olacak diye hesap edip açmadılar ya bu fabrikayı ?

Ayrıca ben hangi memleketin , hangi ırkın , hangi dinin kızlık zarına önem verip vermediği konusunda yorum yazmıyorum . Ben ota boka Suriyeliler geldi böyle oldu denilmesinden bahsediyorum .Varsa 1000 lerce müşteri üzerinden deneysel bir istatistiği yayınlasın , aksi halde Suriyeliler alıyor diye artma ihtimali ne ise seks fantezileri bu ara çoşmuş Almanların olma ihtimali de o benim için .

Taraflı bakıyorsun olaya. Aman kimse dindaşlarımıza laf söylemesin, yumuşak karnımız suriyeli mülteciler hakkında bi haber çıkmasın der gibi.

O ürünleri kimlerin aldığı da belli, ne amaçla kullanıldığı da. Kendimizi kandırmayalım.

Kızlık zarı üreten bir firma nasıl müşterileri üzerinden deneysel istatistik yayınlayabilir sizce? Ne kadar güvenilir olur? Ben bu tarz bir ürün alacaksam kendim almam mesela, nazımın geçtiği birine aldırtırım ki dönüp dolaşıp beni bulmasın. Bu tip konularda gizlilik önemli.

Taraflı bakıyorsun olaya. Aman kimse dindaşlarımıza laf söylemesin, yumuşak karnımız suriyeli mülteciler hakkında bi haber çıkmasın der gibi.

O ürünleri kimlerin aldığı da belli, ne amaçla kullanıldığı da. Kendimizi kandırmayalım.

Kızlık zarı üreten bir firma nasıl müşterileri üzerinden deneysel istatistik yayınlayabilir sizce? Ne kadar güvenilir olur? Ben bu tarz bir ürün alacaksam kendim almam mesela, nazımın geçtiği birine aldırtırım ki dönüp dolaşıp beni bulmasın. Bu tip konularda gizlilik önemli.

Suriyeliler yumuşak karnım mı ? Bence yorumumu sen taraflı okuyorsun .

Ne zaman elle tutulur , gözle görülür bir doneye dayanmayan bir haber yayınlansa benim tepkim bu ve benzeri olur .

İster konu dindaşım olsun ister dinsizdaşım .

Benim yorum tarzım bu , işime gelen gelmeyen diye ayırmam konuları , sorgularım , mantığıma uymuyorsa ; karalama barındırıyorsa , içinde art niyet varsa eleştiririm . Bu haberde benim için öyle yorumlanmış bir haber .

İyi forumlar...

Back