Sahte hesap açmışlar :((

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Kızlar birisi benim resimlerimi almış instagram ve faceden . Kendine sahte instagram hesabı açmış başka bi adla . O kadar çok takipçisi var bütün kamu sayfalarına resimlerimi paylaşıyo böylelikle takipçi kazanıyo tabi . Hikaye kısımlarını bile kullanıyor o kadar aktif ki benim facede tanımadığım kimse Yok bende kapattım çok moralim bozuldu bu duruma ama ne zaman aldı bilmiyorum benim 3 yıl önce faceye yüklediğim resimlerimi bile almış koyuyor. Yorumlaştığı bi fake hesap var fotoğrafların altında muhtemelen oda kendisi zaten bana mesaj attı bikaç ay önce canım dikkat et bak senin resimlerini paylaşıyo başı hesap ezik çok falan yazmış . Amacı ne anlamıyorum savcılığa vercem seni diye mesaj attım engelledi beni yine de devam ediyor paylaşmaya ayrıca arkadaşlarımın isteklerini kabul etmiyor mesaj atıyor tersliyo onları . Bana mesaj atmadı zaten engelledi direk. Bi İnsan neden bunu yapar ?? Bende savcılığa gittim dün bana 24 saat içine kapanır hesap dediler ama hala kapanmadı şikayetçi de oldum bulunacakmış . İnstagramdan da spamlattırdım sayfamda falan da paylaştım çoğu kişi spamladı hala duruyo ne yapayım ben bilmiyorum . Şüphelendiğim kimse Yok ? Çok merak ediyorum amacı ne erkek mi kız mı hiç bi düşüncem bile Yok bi arkadaşım küfürlü mesaj yazdı cevap vermedi biri fakesin sen yazdı ona görmüyor musun kuzenim yorum yazıyor yazdı kafayı benimle mi bozdu düşüncelerinizi ve ne yapmam gerekiyor başka yardımcı olur musunuz :((

Ne manyaklar var. Yerinizde olsam hesaplarımı ya gizler ya kapatırdım. Fotoğraflarınızı bulamaz böylelikle.

Gereken herşeyi yapmışsın.
Facebooka da mail at, instagrama da.
Böyle durumlarda onlar da yardımcı oluyor. Sen kimliğini ispatladığında, diğer hesabı silebiliyorlar.
Zor durum kolay gelsin ama çözülür.

Sosyal medya kullanırken benimde başıma geldi lise yıllarımda. Ablam abim hepimiz başımızı belaya soktuk.
Yapan eski sevgilimdi bizde onun başını polisle mahkemeyle belaya sokunca kurtulduk. Hala daha dosya yargıtayda.
Umarım ceza alır pislik.
Sizinki yine sadece resim paylaşıyormuş. Benim adıma hesap açan sapık birde tum akrabalarımı eklemiş sapık sapik şeyler yazıyordu. Üstüne resmimi shoplamıs biriyle opusuyor gibi profil falan yapmıştı.
Bu olaydan beri hic bir sosyal platforma resim koymuyorum. zaten sosyal medya kullanan biriside degilim. Tövbeliyim. Sadece esimle olan resimlerim var. Oda eşimin hesabında.
Şikayetci olmuşsunuz zaten umarım belasını bulur.

Gerçekten mi? Tam olarak nasıl olmuş merak ettim. Millet sıyırmış kafayı.
Bu tarz bı hesap acılmıs ve ayıplı seyler konusulmus sankı bır adamın karısı gıbı
sonrada adam bunu kımın yaptıgını ogrenmıs sonuc olarak dovulerek oldurulen bır adam

Allah akıl dağıtırken bazıları şemsiye mi tutuyordu tepesinde bilmiyorum.
Hayır yani amaç ne?

İşte diyoruz ya paylaşım yapmak çok basit birşey değil yarın ne ile karşılaşacağınız belli olmaz
Helede şu çocuklarını paylaşanlar yok mu çok şaşkınım hiç mi düşünemiyorlar
Çok haklısınız özellikle bebek ve çocukların fotoğraflarının paylaşılmasından rahatsızım ortalık sapık kaynarken.

Kızlar birisi benim resimlerimi almış instagram ve faceden . Kendine sahte instagram hesabı açmış başka bi adla . O kadar çok takipçisi var bütün kamu sayfalarına resimlerimi paylaşıyo böylelikle takipçi kazanıyo tabi . Hikaye kısımlarını bile kullanıyor o kadar aktif ki benim facede tanımadığım kimse Yok bende kapattım çok moralim bozuldu bu duruma ama ne zaman aldı bilmiyorum benim 3 yıl önce faceye yüklediğim resimlerimi bile almış koyuyor. Yorumlaştığı bi fake hesap var fotoğrafların altında muhtemelen oda kendisi zaten bana mesaj attı bikaç ay önce canım dikkat et bak senin resimlerini paylaşıyo başı hesap ezik çok falan yazmış . Amacı ne anlamıyorum savcılığa vercem seni diye mesaj attım engelledi beni yine de devam ediyor paylaşmaya ayrıca arkadaşlarımın isteklerini kabul etmiyor mesaj atıyor tersliyo onları . Bana mesaj atmadı zaten engelledi direk. Bi İnsan neden bunu yapar ?? Bende savcılığa gittim dün bana 24 saat içine kapanır hesap dediler ama hala kapanmadı şikayetçi de oldum bulunacakmış . İnstagramdan da spamlattırdım sayfamda falan da paylaştım çoğu kişi spamladı hala duruyo ne yapayım ben bilmiyorum . Şüphelendiğim kimse Yok ? Çok merak ediyorum amacı ne erkek mi kız mı hiç bi düşüncem bile Yok bi arkadaşım küfürlü mesaj yazdı cevap vermedi biri fakesin sen yazdı ona görmüyor musun kuzenim yorum yazıyor yazdı kafayı benimle mi bozdu düşüncelerinizi ve ne yapmam gerekiyor başka yardımcı olur musunuz :KK43:(
acilen o sayfaları şikayet etmen gerekiyor. hatta mahkeme kanalı ile kapattırma istemen lazım.
cunku o hesaplardan dolandırıcılık yapılırsa üzerine kalır. temnize cıkarsın ama ugraşırsıın

Sizin hesabınız normalde çok fotoğraflı çok aktif bir hesap mı. Alınabilecek eskiye yönelik çok fotoğrafı bulunan bir hesapsa, fake açmak için ideal bir hesap demektir. Yani sadece denk gelmiş olabilir. Özellikle garezi olmayadabilir size. Çünkü fake açmak isteyen biri 2 3 fotoğrafı olan birini tercih etmez fotoğrafları çalmak için. Çünkü inandırıcı olmaz.

Peki tekrardan mı gitsen savcılığa sonuçta 24 saat içinde kapanır demişler kapanmamış.
Güncel durumu öğrensen en azından
Hepimizin başına gelebilecek şeyler, referansta olursun bizlere

Canm instigramı bilmiyorum ama faceye mail atınca kapatıyorlar sahte hesapları.google yaz sahte hesap şikayet falan yazınca bi form çıkıyo onu dolduruyosun kapatıyorlar faceyi benmde başıma gelmişti kapatmışlardı mail atınca

Mahkemeye gidin bence. Tek yöntem bu. Allah yardımcınız olsun :(

Seni tanıyan biri olabilir yoksa tanımadığı insana neden böyle birşey yapılsın ki bilemedim.

IP adresinden kim olduğu bulunuyor merak etmeyin. Geçenlerde haberlerde gördüm; kız a üniversitesi b bölümünü tercih etmiş sonuçlar bir gelmiş x üniversitesi y bölümü. Kız "tercihlerimde bile yok" diyor. YÖK'e dava açmış vs. Sonra araştırılıp IP adresinden bulunuyor ki şifresini bilen kuzeni tercihlerini değiştirmiş meğer...

Seni tanımayan biri sadece sahte hesap açma amaçlı bunu yapmış olabilir.Ama senin durumdan haberdar oldugunu öğrenince cekinmesi gerekirdi.İnsan korkar hesabi kapatır.O yüzden seni tanıyan ve inat olsun diye bunu yapan biri olması daha mantıklı.Gerçi onunda cekinmesi gerekirdi ama bilemedim.

Back