Sahiplenmeyen eş

Benim eşim de kıskanmaz,hiçbir şeye karışmaz.Çevremde duyup gördüklerim çok tuhafıma gidiyor o yüzden.Ben de başlarda çok sinir olurdum ama aslında en güzelinin bu olduğunu anladım. Bir de bizimki bazı durumlarda yani kızılması gereken durumları içine atıyor,daha doğrusu bastırıyor. Bunu farketmek hoşuma gidiyor açıkçası Kıskanılmamak ve umursanmamak arasında ince çizgi var,o önemli bana göre.

bız burda bıze karısmasın rahat rahat gezelım, ıs gezıerıne gıdelım, ıstedıgımızı gıyelım, ıstedıgımız arkadasımızla goruselım derdındeyız sız neyın derdındesınız?
ınanın karısmaması cok ıyı bır sey..
ama ılla ben kıskanılmak ıstıyorum dersenız hayalı kahramanlar yaratın, bugun cocugun tekı geldı bana ıltıfatlar ettı falan deyın ne bılım işte....

Herkese teşekkürler, benimki bulunmaz hint kumaşıymışta haberim yokmuş,.
Bazı arkadaşların dediği gibi sanırım ben kıskanılmak ile sahiplenilmeyi karıştırıyorum.
Bugünden itibaren bunun olumlu yanlarını düşünmeye karar verdim, insanın içini açıyorsunuz

bulmuşsun öyle adamı öp de başına koy
karışıp zindana mı çevirsin hayatını .

Senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın var ki.
Dertsiz başına dert mi arıyorsun ya?

Sen mal yada bir eşya mısın da sahiplenilesin bu şekilde. Eşler yeri gelince birbirini kıskanır ama bir yere kadar..

Bir eş hangi sıfatla eşinin giyimine, bir yere gitmesine falan karışabilir?

Karışanlara öfkeliyim, karışmasına göz yumanlara da acıyorum ben şahsen.

Kadınlar kocalarına şuraya gitme, bakkala eşofmanla gitme, dışarı şortla çıkma diyorlar mı? Erkekler ne hakla diyebiliyorlar peki?

Ben ben ben, benim eşimde hiç kıskanç değil, dünyanın en rahat adamıyla beraberim, inan ki erkek arkadaşlarından birinin yanında kıvrılıp uyusam ona bile bir şey demez. Ben de çok sorun ediyordum ilk başlarda bu rahatlığını, artık alıştım keyfini sürüyorum zaten bana çok güveniyor emin ol eşinde sana güveniyordur. Bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben bir de önceleri onu biraz kıskanıyordum, bana aklımı kaybetmişim gibi bakıyordu

çok açık saçık giyiniyorsunuz, teşhircilik yapıyorsunuz, karşı tarafı kışkırtıcı davranıyorsunuz da mı kıskanmıyor ya da mudahale etmiyor?

benim erkek arkadaşım da başlarda öyleydi.. Sana güvenim tam, gibi. Sonra inanılmaz bir kıskançlık başladı ( yakın bir arkadaşımın bana gizliden aşık olduğunu öğrendi) şimdi erkek yakın dostlarıma karışır, ikili görüşmeme izin vermez ya kendi de gelir ya da beni de göndermez... Siz de böyle bir şeyle karşılaşsanız değişir . Ama bence karışmaması daha iyi. Boşverin, sevildiğinizi hissediyorsa önemi yok. Dertsiz başa dert mi alacaksınız

Benim esim de ne giydigime karismaz, bir esimsiz bir yere gitmek istesem sorun cikarmaz, cevreme karismaz. Ama disari cikarken giydigime bakip "ince giyinip usutme sakin saglam birseyler giy", disari cikarken "dikkatli ol sagina soluna bak karsiya gecerken guvenilmez yerlerden yemek yeme", cevremle ilgili "sana guveniyorum ama sen yine de dikkatli ol kimsenin de seni uzmesine izin verme" demesi bence yeterince sahiplenmedir. Gerisi bos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…