- 16 Ocak 2024
- 214
- -8
- 28
- Konu Sahibi Linaduru39
Kızlar evde Poodle cinsi köpeğim var 2 yaşında ve 3 buçuk aylık bebeğim var dışarı çıkaramıyorum eşimde yurt dışında mesleğinden ötürü . Eve sürekli tuavletini yapıyor pede ama ev afedersiniz buram buram bok kokuyor cis yapinca da koşuyor içeri direk koridor ful cis damlaları oluyor sürekli temizlik yapmaktan gına geldi çok seviyorum kopegimi ama artık çok yoruldum bebekle uğraş ev temizliğiyle yemekle köpekle tuvaletiyle eşim gitti 1 sene gelmeyecek köpek hep evde eve yapmaya devam edecek yarın bir gün bebeğim emekleyecek ve yerde cislerle de temasta bulunacak afedersiniz bokla da icerde bi isim olsa görmeden cisle bokla temas etse uğraş dur ne yapicam kafam allak bullak kimse beni yargılamasın kopege eziyet etmiyorum aç susuz bırakmıyorum sokağa atmıyorum burada kendi bebeğimin sağlığını da düşünmek zorundayım temizlik hastası olucam yakında ellerimi sürekli yıkamaktan yara oldu şimdi biriniz gelip çocukla dışarı çıkar diyecektir belki oda olmuyor oğlum durmuyor ağlayan bir çocuk kanguru aldım onda da durmuyor ağır bir Poodle 9 kilo dışarıda zaptetmek zor birine sahiplendireyim en azından mutlu olur diyorum sonra vicdanım el vermiyor siz olsanız ne yapardınız ?