- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
ennnn iğrenci de, hatırlarsınız, 29 ekimde cumhuriyet bayramı için farklı şehirlerden gelenlerin önünü kestirdiler polislere, biber gazı sıkıldı neler neler yaşandı, göz altına alınmalar dahil. sebebi? cumhuriyet bayramını kutlamak istemeleri!!!!!
o polisler bugün nerdeydiler???
kendi vatanımda, azınlık oldum! çok hınçlıyım, çok hırslıyım.
şimdi bu konu yerine, "kocam beni aldatıyor" gibisinden bir konu olsaydı 20 dakikada 10 sayfaya gelirdi.
hale bak, geleceğimizin, ülkemizin meselesi dönüp dolaşıp aynı 4-5 kişi tarafından tartışılıyor. yazıklar olsun böyle kadınlara!
İşe gelmeyen konular tartışılır mı hiç?
Şimdi ben tüm bu pisliklerin sebebi ve bunlara çanak tutan iktidarı oylarımla ve naralarımla desteklesem;
Bu konuya gelip te hayır efendim siz yanılıyorsunuz diyebilir miyim?
Ya da vay efendim bu nasıl olur deyip pişkinlik yapabilir miyim?
Yapamam şahsen.
Halkımı, insanımı çok seviyorum, hala çok seviyorum.
Ama bu nankörlük ve ihanet beni delirtiyor.
Şimdi ben tüm bu pisliklerin sebebi ve bunlara çanak tutan iktidarı oylarımla ve naralarımla desteklesem;
Yapamam şahsen.
valla ben sevmiyorum, yalan malan söyleyecek değilim. günahım kadar seviyorsam ne olayım.
aptal insana tahammülüm yok, oksijen hırsızı olarak görüyorum aptal insanları. zeka fışkırması gerekmiyor insandan, dahi olmasını, mucit olmasını da beklemiyorum. ekstra bir şey değil istediğim kısaca, sadece göz görsün, akıl idrak etsin istiyorum, çok mu?
idrak yolları iltihaplanmasın! her ay eline 200 lira sıkıştırılıyor diye (daha az ya da çok fark etmez), kışın kömürü veriliyor diye, çocuğu işe sokuluyor diye sus pus olmasın, kabul etmesin. vatan elden gidince kömür yakacak evi nereden bulacaksııııııın, 200 lirayı nerede harcayacaksın... partisi purtusu önemli değil, oyunu bilinçli kullansın, kendi çıkarını değil, ülkenin çıkarını gözetsin. çok mu ya çok mu bu istediğim? zaten olması gereken değil mi...
Aptal insana benim de tahammülüm yok cidden. Ama çoğu çıkarı için susuyor, bazıları da işte gözüne soksan da anlayamıyor. Kapasite mevzusu
şimdi bu konu yerine, "kocam beni aldatıyor" gibisinden bir konu olsaydı 20 dakikada 10 sayfaya gelirdi.
hale bak, geleceğimizin, ülkemizin meselesi dönüp dolaşıp aynı 4-5 kişi tarafından tartışılıyor. yazıklar olsun böyle kadınlara!
Türk milletinin bu hale getirilmesini ben kabullenemiyorum artik....agrima gidiyor bu görüntüleri görmek. Millet tutturmus bir baris türküsü gidiyor yahu ne barisi nee?? Bos laf kalabaligi
3-5 cabulcuya pabuc birakirsaniz daha cooooook baris beklersiniz siz ey halkimin %50´si. Madem baris kardeslik diyorlar bu lanet olasi kutlamada neden birtane bile türk bayragi yoktu? Biz onca sehiti bu günler icinmi verdik. Helal olsun onca terörist bir amac icin bizim sehitlerimiz bi hic ugruna ölmüs oldular. YAZIKLAR OLSUN benim bayragima saygi göstermeyen saygi beklemesin...Bu üleye malesef bir Mustafa Kemal daha gelmeyecek...Atamin kemikleri sizliyor...
Ben bizi bu günlere getirenleri ALLAHa havale ediyorum...dilerim sehit annelerin ah´i tutar
Yapamam şahsen.
rte sayesinde oldu kadişim
selamlar arkadaşlar
konuyu henüz gördüm bayramınız kutlu olsun
biz azeri kökenliler nevruz bayramını hala kutlarız.
bir gün öncesi kapılara mendil atılır ve kapı çalınıp kaçılır:ev sahibi mendilin içini çeşit çeşit yemişle ve soğan kabuğuyla boyanmış yumurta ile doldurup kapıyı kapatırki mendil sahibi gelip alsın.
bayramdan önceki salıda kulak asmaca yapılır:içinizden bir dilek tutarsınız ve gidip birinin kapısını dinlersiniz.onun ağzından çıkan kelime dileğinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yorulur
yeni gelinlere hediye alınır
nişanlı kıza hediye alınır ve tepsi bezenir süslenir kalabalık şekilde gidip hediye sunulur
vss vs
manisada yıllar önce azerbaycan kültür derneği nevruzu pkk propagandasından kurtarıp devlet tarafından desteklenen bir şenliğe ddönüştüürdü
şimdi nevruzla mesir birleştirildi ve gayet bayram havasında şenlik dolu geçiyor
bilinçlenip bu bayramı kendimizde kutlarsak çocuklarımıza öğretirsek ne pkk ne başkası provakasyon yapamaz
seneye inşaallah bu bilinçle sizlerde kutlarsınıız
selamlar arkadaşlar
konuyu henüz gördüm bayramınız kutlu olsun
biz azeri kökenliler nevruz bayramını hala kutlarız.
bir gün öncesi kapılara mendil atılır ve kapı çalınıp kaçılır:ev sahibi mendilin içini çeşit çeşit yemişle ve soğan kabuğuyla boyanmış yumurta ile doldurup kapıyı kapatırki mendil sahibi gelip alsın.
bayramdan önceki salıda kulak asmaca yapılır:içinizden bir dilek tutarsınız ve gidip birinin kapısını dinlersiniz.onun ağzından çıkan kelime dileğinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yorulur
yeni gelinlere hediye alınır
nişanlı kıza hediye alınır ve tepsi bezenir süslenir kalabalık şekilde gidip hediye sunulur
vss vs
manisada yıllar önce azerbaycan kültür derneği nevruzu pkk propagandasından kurtarıp devlet tarafından desteklenen bir şenliğe ddönüştüürdü
şimdi nevruzla mesir birleştirildi ve gayet bayram havasında şenlik dolu geçiyor
bilinçlenip bu bayramı kendimizde kutlarsak çocuklarımıza öğretirsek ne pkk ne başkası provakasyon yapamaz
seneye inşaallah bu bilinçle sizlerde kutlarsınıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?