Sahi,Nevruz neydi ?

Türk milletinin bu hale getirilmesini ben kabullenemiyorum artik....agrima gidiyor bu görüntüleri görmek. Millet tutturmus bir baris türküsü gidiyor yahu ne barisi nee?? Bos laf kalabaligi

3-5 cabulcuya pabuc birakirsaniz daha cooooook baris beklersiniz siz ey halkimin %50´si. Madem baris kardeslik diyorlar bu lanet olasi kutlamada neden birtane bile türk bayragi yoktu? Biz onca sehiti bu günler icinmi verdik. Helal olsun onca terörist bir amac icin bizim sehitlerimiz bi hic ugruna ölmüs oldular. YAZIKLAR OLSUN benim bayragima saygi göstermeyen saygi beklemesin...Bu üleye malesef bir Mustafa Kemal daha gelmeyecek...Atamin kemikleri sizliyor...

Ben bizi bu günlere getirenleri ALLAHa havale ediyorum...dilerim sehit annelerin ah´i tutar

o polislerin dün yine çok önemli işleri vardı canım ellerinde türk bayraklarıyla hsyk ya yapılan haksızlık için dilekçe vermeye giden vatandaşlarını dövdüler.

şimdi bu konu yerine, "kocam beni aldatıyor" gibisinden bir konu olsaydı 20 dakikada 10 sayfaya gelirdi.

hale bak, geleceğimizin, ülkemizin meselesi dönüp dolaşıp aynı 4-5 kişi tarafından tartışılıyor. yazıklar olsun böyle kadınlara!

Kimsenin umru değil çünkü. Anlayamadıkları vatan olmazsa ne ana olur, ne baba, ne koca, ne de çocuk... Anlayana...

İşe gelmeyen konular tartışılır mı hiç?
Şimdi ben tüm bu pisliklerin sebebi ve bunlara çanak tutan iktidarı oylarımla ve naralarımla desteklesem;
Bu konuya gelip te hayır efendim siz yanılıyorsunuz diyebilir miyim?
Ya da vay efendim bu nasıl olur deyip pişkinlik yapabilir miyim?

Yapamam şahsen.

Halkımı, insanımı çok seviyorum, hala çok seviyorum.
Ama bu nankörlük ve ihanet beni delirtiyor.

.....

valla ben sevmiyorum, yalan malan söyleyecek değilim. günahım kadar seviyorsam ne olayım.

aptal insana tahammülüm yok, oksijen hırsızı olarak görüyorum aptal insanları. zeka fışkırması gerekmiyor insandan, dahi olmasını, mucit olmasını da beklemiyorum. ekstra bir şey değil istediğim kısaca, sadece göz görsün, akıl idrak etsin istiyorum, çok mu?

idrak yolları iltihaplanmasın! her ay eline 200 lira sıkıştırılıyor diye (daha az ya da çok fark etmez), kışın kömürü veriliyor diye, çocuğu işe sokuluyor diye sus pus olmasın, kabul etmesin. vatan elden gidince kömür yakacak evi nereden bulacaksııııııın, 200 lirayı nerede harcayacaksın... partisi purtusu önemli değil, oyunu bilinçli kullansın, kendi çıkarını değil, ülkenin çıkarını gözetsin. çok mu ya çok mu bu istediğim? zaten olması gereken değil mi...

Aptal insana benim de tahammülüm yok cidden. Ama çoğu çıkarı için susuyor, bazıları da işte gözüne soksan da anlayamıyor. Kapasite mevzusu

Benim de hain ve yediği kaba pisleyen insana tahammülüm yok
Biz hep mi böyleydik? Ne zaman bu kadar nankörleştik ve sırt döndük tüm değerleremize bilmiyorum..

Aptal insana benim de tahammülüm yok cidden. Ama çoğu çıkarı için susuyor, bazıları da işte gözüne soksan da anlayamıyor. Kapasite mevzusu

Bugün konuştuk ya...
Eskiden bizi müzelere götürürlerdi. Böyle boş boş anlamadan gezerdik zoraki..
Şimdiki gençlik te aynen müze gezer gibi geziyor ortalıkta.
Amaçsız..Tüm yaşananlardan bihaber...

Açıp bir sayfa okudukları, tek bir olay sorguladıkları yok.
Analiz ve yorumlama yeteneği zaten sıfır.

İçim daraldı gece gece.

gecen hafta yasadıgım sehirde baya karısıklıklar oldu bu nedenle ve turk bayragı acanlara provakator damgasını vurdular ama karsı taraf turk bayragı olan arabalara saldırabildiler ama turk bayragı elinde olan bir kadını sanki suc işlemişcesine cevrelediler onlar ellerindeki bezi istedikleri gibi sallarken provakate etmiş olmuyor ama turk bayragını yahu bu ulkenin sehitlerinin ugruna kan doktugu bayragı acmak suc oluyor kimse ozgurlugun kısıtlanmasından bahsetmesin artık ufacık cocuk bile goruyor herseyi anlıyor ben kendi ulkemde bayragımı acamıyorum ne denilebilirki buna..

Son düzenleme:

sadece beğenip geçmek haksızlık olur diye düşündüm bu yoruma..

şu anda "derdim var" da bu dediğine benzer bir konu var ve sayfalar almış başını gitmiş..olanlar birkaç kişi dışında pek kimsenin umrunda değil galiba..

gerçi senin yorumundan sonra daha fazla bir şey yazmaya da gerek yok.

olsun,senin gibi kişileri görmek de umut verici filtrekahve..

Son düzenleme:
Bende bunları öğrendiğimde çok şaşırmıştım
Bizim milli bayramımız mı demiştim

Çünkü bizim milli bayramımızı alıp başka şeylere alet ediyorlar her yıl
Sırf o gün olay çıkacağı için her yer polis kaynıyor , belirli merkezlerde

Yani artık bırakın bayramamızı kutlamayı
En az hasarla atlatmak için daha çok çalışıyor polisimiz
Daha temkinli yürüyoruz yollarda, evlerimize giderken

Yazmak istediğim çok şey var
Ama mekan müsait değil maalesef
İğne ucu kadar desteği sempatisi olan herkese yazıklar olsun, yedikleri ekmek, bastıkları toprak haram olsun diyorum o yüzden sadece

asıl tam da savaşın tohumları ekilirken bunun adına barış demek tam bir akıl tutulması gerçekten de.Ayrıca o çok barışseverler neden Suriyeye savaş açmaktan bahsediyorlardı ,neden suriyenin teröristlerine kol kanat gerdiler.Bunların barışı da demokrasilerine benzer hani şu her aykırı ses çıkaranı ömür boyu hapislere tıktıkları demokrasilerine....

Son düzenleme:

helal olsun sana arkadaşım,
ama ne pişkinler gördü bu gözler ,yine görürsem de şaşırmam.

Sakıncalı şeyler yazmak istemiyorum
Yeterince sabıkam var zaten ban konusunda

Ecdadımızın kemikleri sızlıyor, yazık diyorum

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar
konuyu henüz gördüm bayramınız kutlu olsun
biz azeri kökenliler nevruz bayramını hala kutlarız.
bir gün öncesi kapılara mendil atılır ve kapı çalınıp kaçılır:ev sahibi mendilin içini çeşit çeşit yemişle ve soğan kabuğuyla boyanmış yumurta ile doldurup kapıyı kapatırki mendil sahibi gelip alsın.
bayramdan önceki salıda kulak asmaca yapılır:içinizden bir dilek tutarsınız ve gidip birinin kapısını dinlersiniz.onun ağzından çıkan kelime dileğinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yorulur
yeni gelinlere hediye alınır
nişanlı kıza hediye alınır ve tepsi bezenir süslenir kalabalık şekilde gidip hediye sunulur
vss vs
manisada yıllar önce azerbaycan kültür derneği nevruzu pkk propagandasından kurtarıp devlet tarafından desteklenen bir şenliğe ddönüştüürdü
şimdi nevruzla mesir birleştirildi ve gayet bayram havasında şenlik dolu geçiyor
bilinçlenip bu bayramı kendimizde kutlarsak çocuklarımıza öğretirsek ne pkk ne başkası provakasyon yapamaz
seneye inşaallah bu bilinçle sizlerde kutlarsınıız

rte sayesinde oldu kadişim

ablacım bunu sadece biz mi görüyoruz acaba? milletin gözü kapalı mı diye düşünmeye başladım artık..ya teröristler nevruz adı altında gövde gösterisi yapıyor ne hükümet ne de başka kimseden ses çıkmıyor.

şu anda bu duruma geldiysek bu hükümet yüzündendir! yapmadıkları şey kalmadı en son nokta bu oldu hala kimse gıkını çıkarmıyor.millet hipnoz mu oldu nedir anlamadım.yine seçim olsun yine oy patlaması yapacaklar buna da eminim.ama en azından vicdanım rahat şükür,bu düzene destek vermedim..

ben hakkımı helal etmiyorum,o kadar!

İnsanlar böyle kutlar Nevruz'u işte...

azerilere bayılıyorum eski Türk geleneklerini ne de güzel yaşatıyorsunuz biz Türklüğümüzü unuttuk maalesef ayrıca pkk paçavralarına bu hürmet gösterilirken milli maç öncesi azerbaycan bayraklarını akpnin polisi çöpe atmıştı ,aynı sizin gibi bizim de içimizi nasıl acıttı o görüntüler anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…