Sahi, Gezi’ciler nerede?

Cok guzel bir ayrintiya deginmissin mune .
O ani baslatan kisiler ve ustleri kimden emir aliyordu ? Ben hala bu soruya cevap bulmus degilim sahsim adina.
Gezi plan ve hazirliklarinin daha onceden yapildigi hepimizce malum .
Bu olaylarin artmasida kimlerin isine gelir ? Bu hukumetin isine gelmez bunu biliyorum... . ???

inanılmaz bir dehşet anı olmalı. ne hissetmişlerdir acaba. uyuyorsun ve birden şiddetle karşılaşıyorsun.

Kimin kime saldırdığını açıkça biliyoruz.Hedef şaşırtma çabaları yersiz ve faydasız

Evet öyleydi
herkes kitap okuyordu isterse orada 100 kişi olsun (o kadar değildi ama hadi dediğiniz olsun)

bu insanların neyinden korktular da saldırdılar merakımı hep celbetmiştir

saldırı emrini kim verdi pekala. muhalefetmi, polislere.

weiss,
ben Kılıçdaroğlu'nun bahsettiğiniz söylemini inanın bilmiyorum, bilmediğim içinde çok çok ayrıntılı birşey yazmam abes olur, tesadüf olabilir diyorum, işbirliği yaptığı sizin iddianız, iddianızı bir belgeye bir delile dayandırmadığınız sürece siyasilerin açıklamasını, hayır kimseyle ittifak yapmadık sözlerine itibar etmek zorundayız.

Siz Başbakan'ın söylemine dayanarak mı ittifak yaptığını iddia ediyorsunuz, ben hiçbir parti liderini kendime yakın hissetmeyen biri olarak yeri geldikçe zaten hepsi hakkında tebrikleri mi de tenkitlerimi de dile getiriyorum.

Devletin istihbaratı var evet, istihbarat başbakanımıza gezi öncesi Chp halkı kışkırtıp eylem yaptıracak diye bir dosya sunmuşsa, başbakanımız o bir avuç ya da 40-50, hadi bilemedin 100 kişilik grubu direkt kendi değil ama vali, emniyet müdürü, olmadı çevre bakanına talimat verip tatlı dille pekte güzel o parktan uzaklaştırabilirdi.

Bakın ben bildiğim kadarıyle size cevap verdim, en azından sorunuzu yanıtsız bırakmamak için gayret ettim, siz sorularıma cevap vermediniz?

Sanmam . Muhalefetin tek basina boyle bir gucu yok . Direk istegide oldugunuda sanmam . Ama yasanan olaylar muhalefetin ekmegine yag surer .
Gezi olylari ve buna benzer olaylar tek bir tarafin olayi degildir . Ulkemizin cokk dusmani var .bunu yasanan diger olaylardada gorebiliyoruz . Benim uzuntum bu olaylara masum insanlarin alet edilmesi .

Diyelim ki muhalefet verdi, veya dışgüçler ...
Diyelim ki hükümete karşı kumpas kurdu Kılıçdaroğlu(hani demiş ya saldırıcaz)
Zatende biliniyormuş bu direniş 3 ay öncesinden...
Peki bu hükümette bir tanede akıllı adam yokmuymuş olayları körükledilerde körüklediler..
O zaman Başbakan'da bu kumpasın içinde ...
Zira belediye başkanının halletmesi gereken konuyu memleket meselesi yapan, mahkeme kararına rağmen " geziyi yıkıcaz" diyen bunlar " çapulcu " diye gençleri kışkırttıkça kışkırtan kişi sayın başbakan...
Acaba o kimin adamı ? Faiz lobisinin mi dış güçlerin mi? Yoksa muhalefetin adamı mı?
Rabbim hiçbirimizi sabit bir noktaya bakar hale getirmesin..

yani saldırı emrini hükümet vermedi öylemi. anladım ben sizi.

Son düzenleme:
ya hükümet vermese ondan habersiz olsa hükümet buna tepki vermzmi. off şiştim yine.

inanılmaz bir dehşet anı olmalı. ne hissetmişlerdir acaba. uyuyorsun ve birden şiddetle karşılaşıyorsun.

Son damlada zaten bu faşizm oldu bir avuç insana bunlar yapılmasaydı çoğumuzun düşündüğü gibi bu eylemde bir kaç gün sonra unutulacaktı büyük ihtimalle Arkasından gelen söylemleri de yabana atmamak lazım kimse bana Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Abdullah Gül söyle böyle dedi demesin milletin beklediği Başbakandan ılımlı bir kaç kelimeydi ki o da bunu yapmadı üstüne insanları daha da kışkırttı

sandıkla , diğer partilerle hiç biryere varamıyzcaz. Tek isteğim İlahi Adalet !

Boşa koymuşsun bunu..Cidden zehir dolu zihniyetler var..

Cidden şaka mısın sen ya? Yoksa bilinçli mi bu hareketin?

Arkadaşım bilgin olmadığı yerde sus ki komik duruma düşme..Ne yakıp yıkmasından bahsediyorsun?
Nasıl başladı gezi eylemleri? Bir doğa olayıyken nasıl döndü bir halk direnişine? İnsanlar çimlerde otururken polis gazla saldırdı oturan insanların üzerine..Çoluk çocuk demeden hem de! Nerede yaşıyorsun sen?

Resmen iftira atıyorsunuz iftira! Asıl sizin gözünüz dönmüş..Her konuda bir kışkırtma..

Yeter artık yahu, yeter.

seni gidi vatan haini, devlet sırlarını ifşa etmekten utanmıyor musun hiç...

Biz aldık o mesajı o rahat olmasın iki elimiz yakasında,
yakında kapımızı çalacak 'kürdistan' sorunu bizi bekliyor çıksın meydanee kaleşnikoflar :105:

Sorulara cevap verdim..
Gereken yapildi emin olun!
Ayrica Basbakan zeki biri Mune, o öyle saldiri ile eylemle sasirtilacak biri degil, kendisine yariyacak seyleri iyi biliyor ve yerine getiriyor, Kilicdaroglu " saldiracagiz" dedi, oda onun ö sözünü hatirlatarak, secmenine " bakin sizinsectiginiz basbakaniniza kumpas kuruyorlar, saldiriyorlar" dedi ve saldirilari lehine cevirdi!
Dedimya zeki biri..
Bir CHP li vekilin, Agri da BDP yi destekleyin, baska CHP li vekilin surada MHP yi destekleyin demesi size birsey ifade etmiyorsa, Ankara secim sonucu aciklaninca CHP lilerin YSK ya " Ankarada MHP nin oylarinida CHP ye yazin" basvurusu birsey ifade etsin lütfen artik:)
Yok siz, Kilicdaroglu nun " saldirip hükümeti düsürecegiz " sözüne tesadüf der, yukardaki MHP, CHP hatta BDP ittifakini ortaya koyan aciklamalarada itibar etmeyecegim derseniz siz bilirsiniz..
Ülkede hicbirsey degismez, 10 yil daha AKP basta kalir, ayni muhabbetler döner durur.
Artik bazi seyleri tüm gercekligi ile kabul edip caresine bakmak gerek.
Ülkede güclü bir muhalefete ihtiyac var!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…