• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahi, Gezi’ciler nerede?

ben hiç alanlara gitmedim. bizim sokağa kadar biber gazı geliyordu. bir yerlerim yemedi. :30:

Boşuna paylastin zahmet verdim ben zaten biliyorum o maddeyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zeki ama güvendiği için rahmetli birisi tarafından kandırılmış biri diyorsunuz yani, bu söylemi ben 15-20 yaş arası bir genç için kullanırım, kandırılmıştır gençtir, tecrübesizdir derim ama yaş kemale erdi mi kandırıldı lafı sakil durur.

Günlük yaşamda 16 yaşında bir kız için sevgilisi tarafından kandırıldı dersiniz sizlerde ama benim gibi 42 yaşında bir kadın kandırıldım derse mazallah hepiniz üstüme gelirsiniz, yaşın başın kaç hanım, ne kandırılması diye:34:

Sorularıma gelince, insanlar zan üzerine, ortada belge delil olmadan sırf fısıltı gazetesiyle bile öyle komplo planları anlatırlar ki şaşar kalırsınız.
Biri çıkıp diyebilir mesela, yav aslında var ya bu eylem devlet güdümlü, alttan ne yasalar geçti be hacı:ssz: mahsus çapulcu dedi, aleviler mahsus baş sağlığı dilemedi, zeki ya bir kısmın tepki göstereceğini biliyordu, tepkiyle hareket edip olayların büyümesinden nasıl faydalandı, biraz kafası karışan kendinden kopmaya başlayan tabanı daha çok bağlandı, muhalefete diş bileyeninde oyunu aldı yav:ssz:

O yüzden lütfen herkes belgeli laf etsin siyasiler hakkında, öyle ben iddia ediyorum o kadar demeyle olmaz:34:

Ben izmirdeyim..2 kere alana gitme şansım oldu, maalesef tüm direniş boyunca oradaki güzel yürekli insanlar gibi mücadele veremedim..
O yüzden bu içi kin dolu zihniyete diyorum ki bir defa gittiniz mi alana?

Benim gördüğüm alanda sevgiden, barıştan, kardeşlikten başka bir şey yoktu.
Ama ne zaman polis devreye girdi(her yerde) ortalık savaş alanına döndü. İnsanlar öldü yahu, insanlar. Yasal mermiyle gencecik insanlar gitti..Gencecik insanlar yaralandı.

Bu devlet terörünü destekleyenlerin insanlığından şüphe duyarım. O ortamı bir defa görmeden onca insana iftira atılıyor, onca insan terörist diye yaftalanıyor, haklarına giriliyor..Hani din iman? Lafta sadece..

Çok sıkıldım artık bu durumdan.

Ben de sıkıldım ama bu işin çözümü bu dediklerinizi görmeyenlere bu şekilde göstermeye çalışmak değil, inanın. Benim anladığım o ki bu yaptığınız boşa efor sarfı. Daha farklı şeyler yapmalıyız. Bu sözümden şimdi evet ortalığı yakıp yıkmalısınız değil mi çıkarımını yapacaklar da çıkar, olsun. Biz farkında olanlar olarak bu "ayrıştırma oyununa" gelmemeliyiz. Tahriklerden uzak durmalıyız. BENCE.

kızlar ne bölünmesi amipmiyiz biz.:27:

Bölüne bölüne çoğalacağız.:37::27:

Boşuna paylastin zahmet verdim ben zaten biliyorum o maddeyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzinsiz eylem demişsin,eylem zaten izin almadan yapılır.Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp.

Zeki ama güvendiği için rahmetli birisi tarafından kandırılmış biri diyorsunuz yani, bu söylemi ben 15-20 yaş arası bir genç için kullanırım, kandırılmıştır gençtir, tecrübesizdir derim ama yaş kemale erdi mi kandırıldı lafı sakil durur.

Günlük yaşamda 16 yaşında bir kız için sevgilisi tarafından kandırıldı dersiniz sizlerde ama benim gibi 42 yaşında bir kadın kandırıldım derse mazallah hepiniz üstüme gelirsiniz, yaşın başın kaç hanım, ne kandırılması diye:34:

Sorularıma gelince, insanlar zan üzerine, ortada belge delil olmadan sırf fısıltı gazetesiyle bile öyle komplo planları anlatırlar ki şaşar kalırsınız.
Biri çıkıp diyebilir mesela, yav aslında var ya bu eylem devlet güdümlü, alttan ne yasalar geçti be hacı:ssz: mahsus çapulcu dedi, aleviler mahsus baş sağlığı dilemedi, zeki ya bir kısmın tepki göstereceğini biliyordu, tepkiyle hareket edip olayların büyümesinden nasıl faydalandı, biraz kafası karışan kendinden kopmaya başlayan tabanı daha çok bağlandı, muhalefet diş bileyeninde oyunu aldı yav:ssz:

O yüzden lütfen herkes belgeli laf etsin siyasiler hakkında, öyle ben iddia ediyorum o kadar demeyle olmaz:34:

Yahu kandırılmıştır ne ya ? :27: Dikkat edin de onun başına gelen ilerde sizin başınıza da gelmesin,kandırıldık demeyin.:6:

3.5 yaşındaki Pamir bile terörist,Alevi ama başbakan kandırılmış.:27:

Bi gülme tuttu beni.:9:

Son düzenleme:
Ben gittim kaç kere kitap okuyanlar, ders anlatan hocalar, söyleşiler, sokak forumları, şarkı söyleyenler, çöp ve mavi kapak toplayanlar, lokma ve lokum dağıtanlar yani kısaca müdahale olmadığı sürece şenlik havasındaydı daha çok :ssz::ssz:

Son düzenleme:

Biri çıkıp diyebilir mesela, yav aslında var ya bu eylem devlet güdümlü, alttan ne yasalar geçti be hacı:ssz: mahsus çapulcu dedi, aleviler mahsus baş sağlığı dilemedi, zeki ya bir kısmın tepki göstereceğini biliyordu, tepkiyle hareket edip olayların büyümesinden nasıl faydalandı, biraz kafası karışan kendinden kopmaya başlayan tabanı daha çok bağlandı, muhalefete diş bileyeninde oyunu aldı yav:ssz:

evet o belgeyi bende görmek isterim açıkçası..

Olaylar karşısında tarafların biri iyi biri kötü olarak nitelendirilir , ikisininde kötü olabileceği ortaya sunulmaz. Saflıkla alakası olmadığını biliyorum ortada menfaat , paylaşamamazlık var birinden biri hazımsızlık problemi yaşıyor.

Ben de sıkıldım ama bu işin çözümü bu dediklerinizi görmeyenlere bu şekilde göstermeye çalışmak değil, inanın. Benim anladığım o ki bu yaptığınız boşa efor sarfı. Daha farklı şeyler yapmalıyız. Bu sözümden şimdi evet ortalığı yakıp yıkmalısınız değil mi çıkarımını yapacaklar da çıkar, olsun. Biz farkında olanlar olarak bu "ayrıştırma oyununa" gelmemeliyiz. Tahriklerden uzak durmalıyız. BENCE.

Doğru diyorsun..Haklısın..
Ama her konuda be deylayt..Her konuda aynı tablo..Yeter..İnsanı patlatana kadar uğraşıyorlar..

Bak özerklik için pilot iller konuşuluyor, bölünüyoruz, sınırlarımızla oynanıyor..
Ekonomi desen içler acısı, yakında millet açlıktan ölecek.

Bunlar konuşulmuyor..Ama çok biliyormuş gibi millete sataşmaya, tahrik etmeye, polemiğe gelince herkesin yazacak zibilyon tane şeyi oluyor.

Doğru diyorsun..Haklısın..
Ama her konuda be deylayt..Her konuda aynı tablo..Yeter..İnsanı patlatana kadar uğraşıyorlar..

Bak özerklik için pilot iller konuşuluyor, bölünüyoruz, sınırlarımızla oynanıyor..
Ekonomi desen içler acısı, yakında millet açlıktan ölecek.

Bunlar konuşulmuyor..Ama çok biliyormuş gibi millete sataşmaya, tahrik etmeye, polemiğe gelince herkesin yazacak zibilyon tane şeyi oluyor.

Yahu ne içler acısı Med ? Yeni evliler bilem ev alıyor,herkeşin arabası var,yaygara yapma.:ssz:

Yahu ne içler acısı Med ? Yeni evliler bilem ev alıyor,herkeşin arabası var,yaygara yapma.:ssz:

o zaten çok ayrı mevzu ya :27:

bir kere de herkesin 2 tane arabası var artık diyen bile okumuştum
kendimi camdan aşağı atasım geldi :27:

Back