Sahara1978 Burun Estetiği Ameliyatı

5. ameliyat mi? oohh sen cok cekmissin, allah kimseye vermesin, ama önemli olan atlatmis ve suan mutlu olman, gecmis olsun sanada)

canıımmm çok geçmiş olsun. Allah nazarlardan saklasın çok hoş ve doğal olmuş burnun. şimdi ne güzel için rahatlamıştır yaa bir bilseniz ne kadar çok imreniyorum şöyle burun ameliyatı olup da çok mutlu olanlara... inşallah bir gün ben de bu mutluluğu yaşarım... sevgiler... opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsunn oh oh rahatladın ne güzel darısı başımıza bana özelden fiyatını yazar mısın?

merhaba sahar çok sevindim çok güzel olmuş,çok iyi bi operasyon çıkarmış doktorun,ben iki operasyon geçirdim sonuç hüsran maalesef bende 3. için doktor arayışındayım ,sen kaç ay sonra revizyon ameliyatını oldun canım bilgi verirsen çok sevinirim

Slm AskAsk ben ilk ameliyatimi 5 yil önce oldum, bayagi bi bekledim yani revizyon icin..hep kafamda vardi ama kesin karari 5 ay önce mutsuzlugum dahada artinca aldim. Sende birdaha 3. revizyin düsünüyor musun?

6500 euro 13 mılyar bı burun estetıgı yenı burunmu taktı ne yaptı ne kadar pahalı ya bıraz makul olmalı fıyatlar anladık ıyı dr cok talep var ama bu kadar da olmazkı yanı sımdı revızyon olmussun bıdaha sorun yasamayagının da garantısı yok bunun garantısınımı verdı yoksa

arminecim 3 ve ya 5 kez ameliyat olanlara ne diyosun peki 13 miliyari kac kez gecmistir bi de psikolojilerinin cokmesine ve yasadiklari sikintilar kactane 13 milyar eder gercekten yeni burun takiyo ve de ekstra hayatina mutluluk takiyo aynaya her baktiginda bunu neden daha once yapmamisim dusuncesini de takiyo kim ne garanti vereceyi belli olmaz zaten hayatimiz bir bardak su bu yuzden mutlulugun fiyati olmaz bence bir bildikleri var o taleb edenlerin darisi her kezin basina :hooray::teytey:

mrhb canim ne hos ne güzel detayli bi sekilde anlatmisin ben okudukca yazilarini rahatladim valla. insan bilmedigi bisy heleki benimgibi ilk kez ameliyat olcaksa yani korkulari acabalari olumsuz yönde okadar cokki yakup beyii cok duydum ama bana istedigi miktar cok geldi aslinda ona ameliyat olmayi cok isterdim ama dedigim gibi benim bütcem yetmiyo malsef mafoldumben senin adina cok sevindim resimlerine özel albüm yapmisin galiba? yorum yapamiyorum ama teklifimi kabul edersen bende görebilirim. cok gecmis olsun canim ve yeni burnusunla güzel günler diliyorum sanaguclubacismile

bu konuda sana katılıyorum zaten revızyon olcak bırı olarak ama sonucta bu bı amelıyat kım yaparsa yapsın komplıkasyon gelısme rıskı her zaman var benım demek ıstedıgım yakup beyın yapacagı amelıyatında garantısı yok revızyon gerekebılır ve gercekten cok yüksek bı rakam bunu herkes karsılayamaz daha dusuk rakamlara amelıya olup ta cok memnun kalan ınsanlar var bu kadar yuksek ucret odeyınce mucıze gerceklesecek sanıyor ınsanlar bence rısk herzaman var ve her yakup avsar yada x dr un hastasını 100 yuz memun etmesı mumkun olmayabılır

sahranin brunu bence bir mucize olmus canim tabi ki karar senin dir icine sinmek cok onemli her seyi ile ben aman yakup beye ol demiyorum sadece hissetikelrim bunlar cok guzel gunlerim oldu ve neden her kezin olmasin para cok ben cok demisyorum ama odenmeyecek bir rakkam da deil hayatimizda istersek her sey olur cok istemek lazim diyorum ben iyice arastirsin icine sinen doktora olursun simdiden gecmis olsun canimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…