Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum hamile kalıyorum ama hep sağlıksız yani 1 boş gebelik 3 kimyasal gebelik yaşadım acaba benimle aynı durumu yaşayan varmı
Arkadaşlar ben 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum hamile kalıyorum ama hep sağlıksız yani 1 boş gebelik 3 kimyasal gebelik yaşadım acaba benimle aynı durumu yaşayan varmı
Ben de yaklaşık 1 yıl tedavisiz denedim olmadı. Geçen aralıktan itibaren klomen, çatlatma iğnesi, gonal f tedavileri gördüm, olmadı. Sonra şubatta rahim filmi çekildi. Üstüne 2 adet gördükten sonra bu mayısta hamile olduğumu öğrendim. 4. haftada keseyi gördük; ama maalesef iki gün önce kalp atışını ilk kez duymak için gittiğimde boş gebelik olduğu ortaya çıktı ve aynı gün boş keseyi kürtajla aldırdım. Allah hiçbirimize tekrarını yaşatmasın. Sağlıksız gebelik olacaksa beklemek daha iyi...