Neler yendigi de onemli tabii. Aksam protein,sebze salata yiyebilirsin ancak karbonhidrattan uzak durmalisin. Makarna, pilav, ekmek, bulgur turu srylwr kilo vermeyi engelliyor. Ben de bu tur seyleri gunduz yemege calisiyorum.Deryacım 7 de yiyorum akşam yemeğini.
Oldukca uzun bir ara ama ben de sikca sadece iki ogun yiyip arada meyve yiyorum . yaninda kuruyemis goturup gun icinde tuketebilirsin. Bazen kilo vermede duraklama olabiliyor. Spor da yapiyorsun belki kas kutlen artmistir. Bak ben de gecen hafta tartidan sikayetciydim ama dun kis basinda dar olan kotlarimi denedum rahat oldu. Kiyafetlerden olcersin kilo alip almadigini.Akşam genelde küçük bir kase çorba ve bazen sebze bazen de et yemeği , salata, yoğurt yiyorum. Porsiyonları da kücük tutuyorum. Karbonhidrat yemiyorum kesinlikle. Ben öğle yemeği konusunda sıkıntılıyım. Mutlaka yemeli miyim? Acıkmıyorum yemesem de. Ama bu sefer acaba metabolizmam o yüzden mi yavaşlıyor diye düşünüyorum. Çünkü sabah ve akşam arası 9 saat oluyor. Arada sadece süt ve 1 meyve tüketiyorum.
Evet tiroit de yavaslatiyor. Gorunuste ve kiyafetlerde rahatsan sikilasiyorsun demektir. Onemli olan da bu zaten.Bilmiyorum ama gerçekten çok yavaş kilo veriyorum. 6 ayda 7 kg verebildim . Neyse en azından veriyorum :) Ama vücudum epey toparladı. Spora ve diyete devam. Tiroid hormonlarıma bi baktırayım ben.
You tube da callanetics studio var. Kisa kisa videolar oluyor.leslie ile 3 mil,4. gün,46 dakika yaptım,eskiden callanetics yapmıştım ama videoları yok olmuş youtube dan,ona benzer uzakdoğulu bir kız var onu yapıcam şimdi de hadi görüşürüz
izlenen konulara aldım canım uğrarımSeni de benim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dil-calismalari.776647/page-11#post-39954711 başlığa alabiliriz belki.
Süper ne Sıklıkla yapıyordun peki leslie yiMerhabalar bende Leslie ye bu siteden tesadüfen rastladım Deryanın ilk grubundan itibaren takipçisiyim 2. doğumumu nisan başında yapmıştım 6 aydan sonra Aralık ayında buradan okuduklarımla gaza gelip 1 ayda 10; sonrasındada 4 kilo verdim ...Doğum öncesi kiloma indim ama 60 a düşmek istiyorum. derya1970 selamlar :)
Ne zaman vaktin varsa o zaman yap canim sabah ac karnina tam tempolu olmuyor oglen ya da ogleden sonra biraz daha enerjik oluyor insan.Sabahtandır temizlik yapıyorum Oğlumu uyutunca leslie yapıcam inşallah,spor acaba günün hangi saatlerinde daha faydalı sabah aç karnına yapılan spor daha kolay ve hızlı kilo verdiriyormuş galiba
Hımm anladım internette araştırmıştım sabah 9 11 veya 16 saatleri daha uygunmuş enerji yüksek oluyormusNe zaman vaktin varsa o zaman yap canim sabah ac karnina tam tempolu olmuyor oglen ya da ogleden sonra biraz daha enerjik oluyor insan.
Bütün bu yaptıkların kaç saatini aldıbum bum,cardio axe,barreye eklenen son video karın videosu(zorladı derya popsugardaki müthiş karnım acıdı bazı hareketleri tamamlayamadım bile bunu hep yapabilirim) sonrasındada göğüs çalışıldı dambıllarla bencpress,flyes ,pull over ve şınav yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?