Ayy burda öyle desen bi daha asla kapını çalmazlar bu arada sen Nerelisin DeryaTürkiye de maalesef bu utana sikila spor yapmak anlayisi hala cok yaygin. Gerci son yillarda sporun günlük hayata girdigini sevinerek izliyorum netten. Avrupada ise son derece normal günlük bir faaliyet. Komsun arasa gelmek icin spor yapiyorum ya da kitap okuyorum diyerek ertelemen ayip sayilmiyor. Cok normal karsilaniyor cünkü zaman cok degerli.
Ne garip bir soru sehir olarak mi sordun? Istanbulluyum ama yurtdisinda yasiyorum. Benim hayatima saygi duymayacak insan kapimi calmasin zaten. Cok bi eksiklik hissetmem.Ayy burda öyle desen bi daha asla kapını çalmazlar bu arada sen Nerelisin Derya
Bir seye ihtiyacin varsa yaz canim.Bu arada bilgisayar bozulunca tüm videolar da gitti( Daha yeni leslie videoları indirdim. bugün yaparsam 3 mil yaparım. Bugünlerde video indirmekle meşgul olacağım sanırım.
Bunda garipsenecek bişey yok biliyorum yurt dışında yaşadığını Türkiye'den hangi şehir diye sormuştum... Ben eminim ki en samimi veya çok sık görüşmediğin bi komşun dahi olsa aradığında spor yapıcam desen kesinlikle küserler istisnasız hepsi malesefNe garip bir soru sehir olarak mi sordun? Istanbulluyum ama yurtdisinda yasiyorum. Benim hayatima saygi duymayacak insan kapimi calmasin zaten. Cok bi eksiklik hissetmem.
Evet cnm gerci uzun yillardir buradayim ama eskiden de oylrydi hala bir sey degismemis. Bunu anlatmaya calistiginda da kotu kisi oluyorsun sizleri cok iyi anlayabiliyorum.Bunda garipsenecek bişey yok biliyorum yurt dışında yaşadığını Türkiye'den hangi şehir diye sormuştum... Ben eminim ki en samimi veya çok sık görüşmediğin bi komşun dahi olsa aradığında spor yapıcam desen kesinlikle küserler istisnasız hepsi malesef
İnşallah hepimizin.Karnim bu kadar olsa dunyalar benim olur...
Eki Görüntüle 1456266
Aksam kacta yiyorsun? 20den sonra yememek gerekiyor.Kızlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum . Ben sabah 9 -9.30 gibi kahvaltı yapıyorum. 12.30 civarı ise gidiyorum. Öğle yemeği yiyemiyorum. Saat 2 gibi bir kutu süt, ayran, meyve falan tüketiyorum. Sonra da aksam hafif bir yemek. Ama kilo çok yavaş veriyorum. Hayatıma öğle yemeği mi sokmam gerekiyor acaba zayıflama için?
Merhaba canim, bebegin hayirli olsun. Cok iyi kg vermissin tebrik ederim.Merhabalar bende Leslie ye bu siteden tesadüfen rastladım Deryanın ilk grubundan itibaren takipçisiyim 2. doğumumu nisan başında yapmıştım 6 aydan sonra Aralık ayında buradan okuduklarımla gaza gelip 1 ayda 10; sonrasındada 4 kilo verdim ...Doğum öncesi kiloma indim ama 60 a düşmek istiyorum. derya1970 selamlar :)
Birer gun ara ver zaten canim benim de cok agriyor yapinca. Karin esnetme hareketleri her gun yapabilirsin agriyi ve kas sisligini de engeller.Günaydın hanımlar
Işe gitmeden slim in 6 start yapacağım.
Karın videolarından dolayı hala ağrım var.
BiraZ geçsin karın çalışmasına tekrar başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?