Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bu arada bilgisayar bozulunca tüm videolar da gitti( Daha yeni leslie videoları indirdim. bugün yaparsam 3 mil yaparım. Bugünlerde video indirmekle meşgul olacağım sanırım.

Ayy burda öyle desen bi daha asla kapını çalmazlar bu arada sen Nerelisin Derya

Biliyorsunuz ben çalışıyorum.
Komşularım soruyor sen hafta sonu ya da akşam evde ne yapıyorsun diye.
Dün tam spor hazırlığı yapıyorum. Komşum arası. Elimde telefon bayağı düşündüm. Neyse açtım. Kahveye çağırdı. Yarım saat gittim geldim.
Spor yapıcam gelemem desem olmazdı.

Ayy burda öyle desen bi daha asla kapını çalmazlar bu arada sen Nerelisin Derya
Ne garip bir soru sehir olarak mi sordun? Istanbulluyum ama yurtdisinda yasiyorum. Benim hayatima saygi duymayacak insan kapimi calmasin zaten. Cok bi eksiklik hissetmem.

Bu arada bilgisayar bozulunca tüm videolar da gitti( Daha yeni leslie videoları indirdim. bugün yaparsam 3 mil yaparım. Bugünlerde video indirmekle meşgul olacağım sanırım.
Bir seye ihtiyacin varsa yaz canim.

Ne garip bir soru sehir olarak mi sordun? Istanbulluyum ama yurtdisinda yasiyorum. Benim hayatima saygi duymayacak insan kapimi calmasin zaten. Cok bi eksiklik hissetmem.
Bunda garipsenecek bişey yok biliyorum yurt dışında yaşadığını Türkiye'den hangi şehir diye sormuştum... Ben eminim ki en samimi veya çok sık görüşmediğin bi komşun dahi olsa aradığında spor yapıcam desen kesinlikle küserler istisnasız hepsi malesef

Evet cnm gerci uzun yillardir buradayim ama eskiden de oylrydi hala bir sey degismemis. Bunu anlatmaya calistiginda da kotu kisi oluyorsun sizleri cok iyi anlayabiliyorum.

18ayda 50 kg...

Eklentiler

• IMG_144027945788211.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum . Ben sabah 9 -9.30 gibi kahvaltı yapıyorum. 12.30 civarı ise gidiyorum. Öğle yemeği yiyemiyorum. Saat 2 gibi bir kutu süt, ayran, meyve falan tüketiyorum. Sonra da aksam hafif bir yemek. Ama kilo çok yavaş veriyorum. Hayatıma öğle yemeği mi sokmam gerekiyor acaba zayıflama için?

Merhabalar bende Leslie ye bu siteden tesadüfen rastladım Deryanın ilk grubundan itibaren takipçisiyim 2. doğumumu nisan başında yapmıştım 6 aydan sonra Aralık ayında buradan okuduklarımla gaza gelip 1 ayda 10; sonrasındada 4 kilo verdim ...Doğum öncesi kiloma indim ama 60 a düşmek istiyorum. derya1970 selamlar :)

Aksam kacta yiyorsun? 20den sonra yememek gerekiyor.

Merhaba canim, bebegin hayirli olsun. Cok iyi kg vermissin tebrik ederim.

Günaydın hanımlar
Işe gitmeden slim in 6 start yapacağım.
Karın videolarından dolayı hala ağrım var.
BiraZ geçsin karın çalışmasına tekrar başlarım.

Günaydın hanımlar
Işe gitmeden slim in 6 start yapacağım.
Karın videolarından dolayı hala ağrım var.
BiraZ geçsin karın çalışmasına tekrar başlarım.
Birer gun ara ver zaten canim benim de cok agriyor yapinca. Karin esnetme hareketleri her gun yapabilirsin agriyi ve kas sisligini de engeller.

Bugunve yarin spor yok 7gunluk haftalik maratonumdan sonra. Herkese fit bir hafta dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…