Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

En basit Ebru şalı indir çok Konuşuyor ama zamanla alışırsın bence benim düşüncem Göbek için en etkilisi pilates
Ebru şallının 3k diye bi videosu var. Belli hafta sonu denerim.
Hiç pilates yapmadım ben. Nasıl yapılır hiç fikrim yok.

Eşim bana spor salonuna git. Evde Yaptığın sporun bi faydası yok. Bu spor değil diyor. Çok canımı sıktı benim.
Ben geçen sene 3 ay haftada 3 gün gittim spor salonuna. Ve bence çok etkisi olmadı. Hem iş güç ev çocuk derken bir süre sonra eziyete dönüyor o saatte gitmek. Ama evde zamanı kendi işine göre ayarlıyorsun. Bu arada aletli jimnastik olan salona da gittim step- aerobik olana da. Sonuç olarak ev en iyisi bence.

Ebru şallının 3k diye bi videosu var. Belli hafta sonu denerim.
Hiç pilates yapmadım ben. Nasıl yapılır hiç fikrim yok.
Canim ben de karin icin pilates en iyi diyorum. Ben you tube dan ogrendim. Blogilatesin yeni baslayanlar icin guzel videolari var. Turkce olsun diyorsan ebru da olabilir. Yeni baslayanlar icin var onun da you tube da.

Zaten bana göre değil. Evden toplan oraya git. Spor yap duş al.
Dediğin gibi evde istediğim zaman istediğim kadar yapıyorum.
Ben evde devam edeceğim. Hatta şimdi oğlum uyusun hemen leslie yapacağım inşallah

Eşim bana spor salonuna git. Evde Yaptığın sporun bi faydası yok. Bu spor değil diyor. Çok canımı sıktı benim.
Benim esim de oyle diyordu ama bendeki degisimi gorunce artik destekliyor bile evde spor yapmami. Hic katilmiyorum faydasi olmadigina.

Benim esim de oyle diyordu ama bendeki degisimi gorunce artik destekliyor bile evde spor yapmami. Hic katilmiyorum faydasi olmadigina.
Ben de hiç katılmıyorum ama kendime Zaamn ayırıp birşeyler yapmalıymışım

Zaten bana göre değil. Evden toplan oraya git. Spor yap duş al.
Dediğin gibi evde istediğim zaman istediğim kadar yapıyorum.
Ben evde devam edeceğim. Hatta şimdi oğlum uyusun hemen leslie yapacağım inşallah
3k ile baslama bence baslangic seviyelerini yapip prensibini anla, nefes olayini anla.

Ay Derya ben onu yapamam demi biraz baktım o da hoplamalı zıplamalı Amerikan....olan videosu var onu eklemişsin Başlığa başka leslie olarak ne yapabilirim acaba
Canim sen simdi exercise tv de olan 2_3milleklerden, 3 slim and sleek walk yapabilirsin. Radio remix en hizli videolarindan, mega,powrr mileslar, burn,firm bunlardan hep uzak dur simdi.

Ay Derya ben onu yapamam demi biraz baktım o da hoplamalı zıplamalı Amerikan....olan videosu var onu eklemişsin Başlığa başka leslie olarak ne yapabilirim acaba
Sikiliyorum diyorsan jessica smith in de hafif olan yuruyus videolari var. Low impact cardio diye ararsan cikar bir suru. Degistire degistire yaparsin.

Sikiliyorum diyorsan jessica smith in de hafif olan yuruyus videolari var. Low impact cardio diye ararsan cikar bir suru. Degistire degistire yaparsin.
Jessicanın sayfasındaki cardio bölümündekileri indirmiştim Dediğin Videoya özellikle bakayım...teşekkürler

Bebise baksin sen sporunu rahat yap o zaman. Yine zaman ayirmis olursun.
Canım benim bebeğim yok ki...
Eşek kadar olmuş 10 yaşında bi kuzucum var.
Eşin niye bu kadar abartmış anlamadım sanki dersin 100 kilo zaten inceciksin
Kendisi hobileri için vakit ayırıyor da günah çıkartıyor aklı sıra
Papatyacim fistik gibisin. Sikilasmak istiyorsan barre ve pilates en iyisi.
Çok teşekkür ederim canım.
Az sonra barre mi yapsam acaba.
Evdeki laptopa YouTube açılmıyor. Işyerinde video indiriyorum bi taraftan.
Sen evde yap sporunu, kendine zaman ayırmak için sinemaya, tiyatroya , alışverişe gidersin eşin çocuğa bakarken. Spor salonuna vakit harcamaktan çok daha keyifli.
Evde yapmak daha keyifli. İşte konuşuyor...
Ben sana git dedim de sen yapmadın der iki gün sonra.

Sevgili denodenin dedigi gibi baska seyler icin disariya cikarsin. Ben asla rahat edemem baskalari bakarken spor yap, trlerim sacim basim yapisir, oralarda dus yap. Hic bana gore degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…