- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Ebru şallının 3k diye bi videosu var. Belli hafta sonu denerim.En basit Ebru şalı indir çok Konuşuyor ama zamanla alışırsın bence benim düşüncem Göbek için en etkilisi pilates
Ben geçen sene 3 ay haftada 3 gün gittim spor salonuna. Ve bence çok etkisi olmadı. Hem iş güç ev çocuk derken bir süre sonra eziyete dönüyor o saatte gitmek. Ama evde zamanı kendi işine göre ayarlıyorsun. Bu arada aletli jimnastik olan salona da gittim step- aerobik olana da. Sonuç olarak ev en iyisi bence.Eşim bana spor salonuna git. Evde Yaptığın sporun bi faydası yok. Bu spor değil diyor. Çok canımı sıktı benim.
Canim ben de karin icin pilates en iyi diyorum. Ben you tube dan ogrendim. Blogilatesin yeni baslayanlar icin guzel videolari var. Turkce olsun diyorsan ebru da olabilir. Yeni baslayanlar icin var onun da you tube da.Ebru şallının 3k diye bi videosu var. Belli hafta sonu denerim.
Hiç pilates yapmadım ben. Nasıl yapılır hiç fikrim yok.
Zaten bana göre değil. Evden toplan oraya git. Spor yap duş al.Ben geçen sene 3 ay haftada 3 gün gittim spor salonuna. Ve bence çok etkisi olmadı. Hem iş güç ev çocuk derken bir süre sonra eziyete dönüyor o saatte gitmek. Ama evde zamanı kendi işine göre ayarlıyorsun. Bu arada aletli jimnastik olan salona da gittim step- aerobik olana da. Sonuç olarak ev en iyisi bence.
Benim esim de oyle diyordu ama bendeki degisimi gorunce artik destekliyor bile evde spor yapmami. Hic katilmiyorum faydasi olmadigina.Eşim bana spor salonuna git. Evde Yaptığın sporun bi faydası yok. Bu spor değil diyor. Çok canımı sıktı benim.
Ben de hiç katılmıyorum ama kendime Zaamn ayırıp birşeyler yapmalıymışımBenim esim de oyle diyordu ama bendeki degisimi gorunce artik destekliyor bile evde spor yapmami. Hic katilmiyorum faydasi olmadigina.
3k ile baslama bence baslangic seviyelerini yapip prensibini anla, nefes olayini anla.Zaten bana göre değil. Evden toplan oraya git. Spor yap duş al.
Dediğin gibi evde istediğim zaman istediğim kadar yapıyorum.
Ben evde devam edeceğim. Hatta şimdi oğlum uyusun hemen leslie yapacağım inşallah
Bebise baksin sen sporunu rahat yap o zaman. Yine zaman ayirmis olursun.Ben de hiç katılmıyorum ama kendime Zaamn ayırıp birşeyler yapmalıymışım
Eşin niye bu kadar abartmış anlamadım sanki dersin 100 kilo zaten inceciksinBen de hiç katılmıyorum ama kendime Zaamn ayırıp birşeyler yapmalıymışım
Ay Derya ben onu yapamam demi biraz baktım o da hoplamalı zıplamalı Amerikan....olan videosu var onu eklemişsin Başlığa başka leslie olarak ne yapabilirim acabaAksamustu radio remix yaptim.
Papatyacim fistik gibisin. Sikilasmak istiyorsan barre ve pilates en iyisi.Ben kilo vermek istemiyorum. 62-63 arasıyım. 60 olsam fena olmaz ama kasmıyorum. Ben Göbek ve mide kısmından kurtulmak istiyorum. Eki Görüntüle 1452854 Eki Görüntüle 1452856
Leslieden önce leslieden sonra.
Karın kısmı rahatsız ediyor beni.
Canim sen simdi exercise tv de olan 2_3milleklerden, 3 slim and sleek walk yapabilirsin. Radio remix en hizli videolarindan, mega,powrr mileslar, burn,firm bunlardan hep uzak dur simdi.Ay Derya ben onu yapamam demi biraz baktım o da hoplamalı zıplamalı Amerikan....olan videosu var onu eklemişsin Başlığa başka leslie olarak ne yapabilirim acaba
Sen evde yap sporunu, kendine zaman ayırmak için sinemaya, tiyatroya , alışverişe gidersin eşin çocuğa bakarken. Spor salonuna vakit harcamaktan çok daha keyifli.Ben de hiç katılmıyorum ama kendime Zaamn ayırıp birşeyler yapmalıymışım
Sikiliyorum diyorsan jessica smith in de hafif olan yuruyus videolari var. Low impact cardio diye ararsan cikar bir suru. Degistire degistire yaparsin.Ay Derya ben onu yapamam demi biraz baktım o da hoplamalı zıplamalı Amerikan....olan videosu var onu eklemişsin Başlığa başka leslie olarak ne yapabilirim acaba
Anladım öyle Yapayım pekiCanim sen simdi exercise tv de olan 2_3milleklerden, 3 slim and sleek walk yapabilirsin. Radio remix en hizli videolarindan, mega,powrr mileslar, burn,firm bunlardan hep uzak dur simdi.
Jessicanın sayfasındaki cardio bölümündekileri indirmiştim Dediğin Videoya özellikle bakayım...teşekkürlerSikiliyorum diyorsan jessica smith in de hafif olan yuruyus videolari var. Low impact cardio diye ararsan cikar bir suru. Degistire degistire yaparsin.
Canım benim bebeğim yok ki...Bebise baksin sen sporunu rahat yap o zaman. Yine zaman ayirmis olursun.
Kendisi hobileri için vakit ayırıyor da günah çıkartıyor aklı sıraEşin niye bu kadar abartmış anlamadım sanki dersin 100 kilo zaten inceciksin
Çok teşekkür ederim canım.Papatyacim fistik gibisin. Sikilasmak istiyorsan barre ve pilates en iyisi.
Evde yapmak daha keyifli. İşte konuşuyor...Sen evde yap sporunu, kendine zaman ayırmak için sinemaya, tiyatroya , alışverişe gidersin eşin çocuğa bakarken. Spor salonuna vakit harcamaktan çok daha keyifli.
Sevgili denodenin dedigi gibi baska seyler icin disariya cikarsin. Ben asla rahat edemem baskalari bakarken spor yap, trlerim sacim basim yapisir, oralarda dus yap. Hic bana gore degil.Canım benim bebeğim yok ki...
Eşek kadar olmuş 10 yaşında bi kuzucum var.
Kendisi hobileri için vakit ayırıyor da günah çıkartıyor aklı sıra
Çok teşekkür ederim canım.
Az sonra barre mi yapsam acaba.
Evdeki laptopa YouTube açılmıyor. Işyerinde video indiriyorum bi taraftan.
Evde yapmak daha keyifli. İşte konuşuyor...
Ben sana git dedim de sen yapmadın der iki gün sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?