- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa aslinda ben dogumlardan onceki bedenime coktan indim ve genc kizligimdan bile daha sikiyim su an. Ama insan kiloyu daha fazla gorunce psikolojik baskiya giriyor. Sonucta bacaklarimi barre cok calistiriyor ve dumbel da kullaniyorum. Kas kutlesi artiyor diye dusunuyorum.son kalan kilolar çok zor gidiyor.
bende fazla takmıyorum artık... kendini dinç hissetmek çok daha önemli.
ağır diyet + ağır spor yapıp yataktan kalkamayacak hale geliyorsam bir yerde bir yanlış var demektir. Benim bünyeme uygun değildir diye düşünüyorum. sonuçta beslenmeyide egzersizide sağlıklı ve dinç olmak için yapıyoruz...
Eski yeni fotolardan koysanda baksak birazcık derya güzel motive oluruzYaa aslinda ben dogumlardan onceki bedenime coktan indim ve genc kizligimdan bile daha sikiyim su an. Ama insan kiloyu daha fazla gorunce psikolojik baskiya giriyor. Sonucta bacaklarimi barre cok calistiriyor ve dumbel da kullaniyorum. Kas kutlesi artiyor diye dusunuyorum.
Evet hiç biri yok sadece 3 milden bi iki video var youtubedeslm ben de artık aranızdayım.. dün leslie 3 mile yürüyüşünü yaptım lastik bantla çalıştıkları ama ben 2 sene önce falan 4 mile-5 mile ile çalışıyordum şimdi o videoları bulamadım kaldırmışlar mı acaba
Görsel sayfadaki bölgesel olanlardan mi?Bugün önce 1 mil ile ısındım.
Sonra a deryanın videolarından karın mide ve yan yağlar için olanlarından 3 adet yaptım.
Bi süre bu 10-15 dk. Lık videolardan yapmayı planlıyorum.
teşekkürlerEvet hiç biri yok sadece 3 milden bi iki video var youtubede
Daha once eklemistim cnm bakarim bi araEski yeni fotolardan koysanda baksak birazcık derya güzel motive oluruz
Hepsi karin topiginde var. Canim sen su an zaten yapamazsin sormana gerek yok ben dedim sana dogumdan sonra yardimci olacagim diye.Karın topiğinde olanlardan.
Derya bana bazı videolar göndermişti. Bazıları da onlardan. @Metsefe
Hiç unuturmuyum ayıp ediyorsun meraktan soruyorum vallahi bendeHepsi karin topiginde var. Canim sen su an zaten yapamazsin sormana gerek yok ben dedim sana dogumdan sonra yardimci olacagim diye.