• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günesli bir haftasonundan herkese merhaba!!! 3 mil party songs, dumbel gögüs hareketleri, snav, dumbel karin bel hareketleri, plank ve esneme yapildi... Leslie videoda cumartesi günü yürüyüsü diyor party songs icin tam gününe uydurmusum. :KK45:

Dün son kalan birkac kiloyla ilgili yazilara bakiyordum. Ilk kilolari verip vücut capimiz kücüldükce, eskisinden daha az miktarda yememiz ve daha cok hareket etmemiz gerekiyor. Ben daha az nasil yerim bilmiyorum zaten cok yemiyorum, daha da fazla hareket etsem ölürüm herhalde. Amaan 2-3 kg da gitmeyiversin ne yapayim...

son kalan kilolar çok zor gidiyor.
bende fazla takmıyorum artık... kendini dinç hissetmek çok daha önemli.
ağır diyet + ağır spor yapıp yataktan kalkamayacak hale geliyorsam bir yerde bir yanlış var demektir. Benim bünyeme uygun değildir diye düşünüyorum. sonuçta beslenmeyide egzersizide sağlıklı ve dinç olmak için yapıyoruz...

son kalan kilolar çok zor gidiyor.
bende fazla takmıyorum artık... kendini dinç hissetmek çok daha önemli.
ağır diyet + ağır spor yapıp yataktan kalkamayacak hale geliyorsam bir yerde bir yanlış var demektir. Benim bünyeme uygun değildir diye düşünüyorum. sonuçta beslenmeyide egzersizide sağlıklı ve dinç olmak için yapıyoruz...
Yaa aslinda ben dogumlardan onceki bedenime coktan indim ve genc kizligimdan bile daha sikiyim su an. Ama insan kiloyu daha fazla gorunce psikolojik baskiya giriyor. Sonucta bacaklarimi barre cok calistiriyor ve dumbel da kullaniyorum. Kas kutlesi artiyor diye dusunuyorum.

slm ben de artık aranızdayım.. dün leslie 3 mile yürüyüşünü yaptım lastik bantla çalıştıkları ama ben 2 sene önce falan 4 mile-5 mile ile çalışıyordum şimdi o videoları bulamadım kaldırmışlar mı acabao_O

Yaa aslinda ben dogumlardan onceki bedenime coktan indim ve genc kizligimdan bile daha sikiyim su an. Ama insan kiloyu daha fazla gorunce psikolojik baskiya giriyor. Sonucta bacaklarimi barre cok calistiriyor ve dumbel da kullaniyorum. Kas kutlesi artiyor diye dusunuyorum.
Eski yeni fotolardan koysanda baksak birazcık derya güzel motive oluruz

slm ben de artık aranızdayım.. dün leslie 3 mile yürüyüşünü yaptım lastik bantla çalıştıkları ama ben 2 sene önce falan 4 mile-5 mile ile çalışıyordum şimdi o videoları bulamadım kaldırmışlar mı acabao_O
Evet hiç biri yok sadece 3 milden bi iki video var youtubede

Bugün önce 1 mil ile ısındım.
Sonra a deryanın videolarından karın mide ve yan yağlar için olanlarından 3 adet yaptım.
Bi süre bu 10-15 dk. Lık videolardan yapmayı planlıyorum.

Bugün önce 1 mil ile ısındım.
Sonra a deryanın videolarından karın mide ve yan yağlar için olanlarından 3 adet yaptım.
Bi süre bu 10-15 dk. Lık videolardan yapmayı planlıyorum.
Görsel sayfadaki bölgesel olanlardan mi?

Karın topiğinde olanlardan.
Derya bana bazı videolar göndermişti. Bazıları da onlardan. @Metsefe

Karın topiğinde olanlardan.
Derya bana bazı videolar göndermişti. Bazıları da onlardan. @Metsefe
Hepsi karin topiginde var. Canim sen su an zaten yapamazsin sormana gerek yok ben dedim sana dogumdan sonra yardimci olacagim diye.

Herkese iyi akşamlar, kadro kalabalıklaşmış, güzel sohbetler edilmiş ne güzel:)) Ben de bozuk bilgisayarla uğraşıyordum. biraz telefondaan okumaya çalıştım, ama acemi olunca girip yazamadım. Dün 40 dak. pazara gidip gelmiştim. Bugün bir şey yapmadım.

Back