Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

derya1970 canm sormayi.unuttum bu leslir ile.nekadar surede.incelir veeeeeee zayiflariz gubde 1 kere yapuyorum bide 500 adımı yapiorum
Herkesin zayiflama suresi birbirinden farklidir. Yasadigi gunluk hayattaki hareketliligjne, beslenmesine gore degisir. Baslikta bircok arkadas kilo verdi leslie ile biraz gezinirsen bilgileri bulabilirsin. Gorsel baslikta linkler ve videolar paylasiliyor bulundukca. Bu baslikta gorsel paylasim yapmiyoruz.

Günaydin kizlar!!! Sabah dün size ekledigim barre karin videosunu yaptim, pilatesten hareketler tanidik gelse de tempolu yaptiklari icin birkac kez tekrarlamam lazim o tempoyu yakalamak icin. Dogum sonrasi videosundaki hareketler de icinde oldugu icin onlari yapmadim. Ama karnimin calistigini hissettim. Ardindan da kisa bir kol, sirt, gögüs videosu yaptim.

Eşim bana spor salonuna git. Evde Yaptığın sporun bi faydası yok. Bu spor değil diyor. Çok canımı sıktı benim.

Eşim bana spor salonuna git. Evde Yaptığın sporun bi faydası yok. Bu spor değil diyor. Çok canımı sıktı benim.
Hiç alakası yok bence asil orda kilo verilmiyor çok kısa bi süre sonra sıkılıyor insan ben daha hiç görmedim spor salonuna bıkmadan usanmadan giden üstelik bunca insan evde nasıl vermiş kiloyu...internette yüzlerce video var her çeşit, spor salonunda ne var kiytırık besyo mezunları üç beş tane alet

Ben de bu şekilde düşünüyorum. Ben istemiyorum dedim. Evde cqnım ne zaman isterse o zaman yapıyorum. Eşya hazırla oraya git. Hiç bana göre değil yani.

Vayy be büyük değişiklik sadece leslie ilemi oldu bu peki sen ne istiyorsun hiç bişeyin kalmamış ki senin
Genel olarak leslie. Ara sıra slim in 6. Leslie ye ilaveten deryanın karın topiğinde olan bi video var. Kıvırcık Saçlı zenci bi kadın yaptırıyor. Yan yağlar için de onu yaptım.
Mide ve karın bölgem daha iyi olsun istiyorum.
Çok yeşekkür eserim.

1.5 yıl kadar. Daha fazla da olabilir. Ama aralarda baEn 2-3 hafta ara vermek zorunda kaldım.
Evet süre uzunmuş kaç kilo verdin bu sürede bence pilates yapmalıısn karın için ben mekik çekerken sırtım çok ağrıyor dayanamıyorum

Evet süre uzunmuş kaç kilo verdin bu sürede bence pilates yapmalıısn karın için ben mekik çekerken sırtım çok ağrıyor dayanamıyorum
5-6 kilo kadar. Ama yemeğe çok dikkat etmedim.
Pilates istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum. Onun nefes alımları duruşları falan hiç bilmiyorum.

5-6 kilo kadar. Ama yemeğe çok dikkat etmedim.
Pilates istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum. Onun nefes alımları duruşları falan hiç bilmiyorum.
En basit Ebru şalı indir çok Konuşuyor ama zamanla alışırsın bence benim düşüncem Göbek için en etkilisi pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…