- Konu Sahibi armanselin
- #6.361
merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım arastırırken sızlerı buldum :) kısaca kg verme alma öykumden bahsetmek ıstıyorum 27 yasndaym 8 yl oncesınde bı amelıyat gecrdm ve 73 kg kadar oldum... erkek arkadasım pek memnun degıldı o halımden tabı bende..sonra bı hırs yaptım 60 kg ya dustum 55 derken 50 oldum ( bu arada erkek arkadasmla 9.yılımızda evlendık :) 1 bck senedır evlıyız ben braz kg aldm 8 sene boyunca herseye dkkat eden ben herseyn kalorısıne bakarak alan ben 1 bck senedır bunu yapamadm.buda esımden kaynaklı oldu 8 sene once kg ver dyen kısı smdı kg al dye dye aldırdı kg yu bana şuan 58 60 kg arasnda gıdıp gelıyorum ılacda kullandım brazda ondan aldım. başta nasıl verdım klasık seylerle.ekmegı abur cburu pılav makarna kızartma kola cıps ne varsa hayatmdan ckardm halada yemem bunları saedce esım sureklı tatlı vs alıp zorladıgı ıcın bagmllk yaptı vucutta aldım.ama vermek ıstıyorum 50 ye donmek.... sizler konıuyu acan arkadasın lıstesı ılemı kg verıyosunuz 1 de 5 e kadar olan lıste ıle cok okuma fırsatm olmadı cnku calıstgm ıcın