- 30 Eylül 2014
- 126
- 31
- 73
- Konu Sahibi armanselin
- #6.021
Bende yaptım canım yaa çok pişmanım amaa napalım toparlarızKızlar ben bügün biraz kaçamaklar yaptım. Üzgünüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yaptım canım yaa çok pişmanım amaa napalım toparlarızKızlar ben bügün biraz kaçamaklar yaptım. Üzgünüm.
Kızlar uzun bir süre aranızda olamayacağım. Bu aralar çok yoğunum. Sizi çok özleyeceğim.
Merhaba kızlar,
Yalandünya'cım Cuma tartı günü dediği için bu sabah aç karnına tartıldım :) 71.3 geldim. En son çizgi 72 ile 73 arasındaydı. İlk listeye göre çok çok yavaş kilo vermişim. Arasıra kaçamak yaptığım için almamam da başarı bence
2.listem 6 Aralık'da bitiyor. Şimdi daha çok hırslandım.
Kızlar siz de üzülmeyin. Bir an önce toparlamaya çalışın. Hadi gayret, az sıkın dişinizi.
Yalandünya'cım hayırdır? İşlerin mi çok yoğun? Allah kolaylıklar versin inş. Bırakma bizleri, uğra ara ara lütfen.
Mrb arkadaşlar. ben de hemen hemen bu listedekı gibi yemek yiyorum yanı bı lıstem yok kendımı sınırlandımıyorum ama az yıyorum. ,mesela sabahları lımonlu su veya süt yerıne bal ve elma sırkesı karısımı su içiyorum. o benı tok tutuyor. oglen yemeklernde ekmek yemıyorum. Günde bir kere ekmek yiyorum ya sabah ya aksam. form caylarım var onları ıcıyorum ama kılo veremıyorum Kendımı hafıf hıssedıyorum ama en son tartıldıgımda 1 kilo vermısım sadece ;(
bende bu aralar yapmyrm canım spor ama yapmak lazımmMerhaba arkadaşlar ben geçen cumartesi başladım diyete cuma günü tartı günüymüş bende tartıldım 68.5 olmuşum 70 kiloydum biraz az gitmiş sanırım ben spor yapamıyorum o yuzden galiba ama devam diyete
canım benimde 1. listem 6 aralıkda bitio ama regliydim şimdiide grip oldumm dün de kaçırdım birazz
1. listede kaç kilo vermiştin canım sen?
Canım karıştırmışım ben 2.listem 1 Aralık'ta bitiyor.
13 Ekim'de 79 kg ile ilk listeye başlamıştım. 6 Kasım'da ilk liste bittiğinde 73 - 74 kg olmuştum.
7 Kasım'da 2. listeye başladım. Ama regl süresi, ilaçlar derken çok kilo veremedim. İlk listedeki gibi istikrarlı olsaydım eminim en az 4 kg verirdim. Ama olsun, 79dan 71.3 kg bile çok iyi. Şimdi yeniden hırslandım ve kaçamaksız devam etmeye başladım.
Tahminimce 2. liste bittiğinde 70i görürüm. 3.de ise 66-67 kg arası olurum. İnşallah :)
Canım benim iki küçük canavar var evde 22 aylık ikizlerim onların peşinde koşturmaktan kendime fırsat bulamıyorum. Sen çok güzel zayıflamışsın tebrikler darısı banabende bu aralar yapmyrm canım spor ama yapmak lazımm
Canım benim iki küçük canavar var evde 22 aylık ikizlerim onların peşinde koşturmaktan kendime fırsat bulamıyorum. Sen çok güzel zayıflamışsın tebrikler darısı bana
Sana öyle geliyor dur kıyafetlerinde bollanma olmuştur inşallah incecik günler bizi bekliyorcanım Allahım bağıslasın, sen zaten onların peşınde koşmaktan yapıosundur sporunu
ve tartıda evet zayıflamış görnytm ama görüntü aynıı
bı an once 60 ları görmek ıstyrmmm bı anda almadık bu kıloları ama ınsanoğlu ışte bı anda vermek ıstıoo
canım bende 1. lısteye 11 kasımda başladım 71,8 ıle bugun 68.4 çıktım sabah
1.lıstenın bıtmesıne 1 hafta daha var ınş o bır haftada 1-2 kılo gıder
6 aralıkta 2 .lısteye başlycm ınş
1 .lıstede daha çok kılo verılıo dıyo arkadaşlar ama ınşş ama benım yavaş gıdıo sankı gerçı arada kaçamkta yaptımm reglımde falan ,
gıtsın artık şu kılıolar yaahuu
Arkadaşlar ne güzel zayıflamışsınız inanın şevke geliyorum ama ben bugün çok fazla yedim yarın tam gaz devam
Pes etmek yok kızlar, kaçamak yaptığınız zamanda hareket ederseniz, evde de olsa spor yaparsanız toparlamak daha kolay olur. Ben mesela kaçamak yaptıysam yürüyorum. Dengelemeye calısıyorum.