- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #4.541
Bir duruma sebep olduğuma göre üzerine birkaç şey söylemek lâzım sanırım.
1- Reyhan, orada desteklemeyenleri değil, verilen mücadeleyi ve talepleri küçümseyenleri kastetmiş.
İkisi birbirinden çok farklı.
2- Burada siyaset konuşulmasından rahatsız olunmuş. Ben siyaset yapmadım, sadece hafta sonu ne yaptığımı
ve neden tartılamadığımı açıkladım; tıpkı Akrepcik'in eski sözlüsü ile öpüşüp dudağı morararak eve gittiğini anlatması gibi.
3- Eğer benim burada yaptığım siyasetse "Biz kürtlerde çok takı takılır, Biz kürtler şöyleyiz, Biz kürtler böyleyiz" ifadeleri siyasetin ve ayrımcılığın dik alasıdır.
4- Bana cevap verilmediği söylenmiş, lütfedilmiş. Ne denecekti acaba "Ben desteklemiyorum, sen bu direnişe nasıl katılırsın,
ya da nasıl katıldığını açık açık yazarsın" mı denecekti?
Son olarak ;
hesaplamaları yaparım dedim, fakat keyfim kaçtı.
Artık bu topic'e uğramayacağım.
Hepinizin hedefinize ulaşmanızı ve sağlıkla zayıflamanızı dilerim.
Sümeyye'ciğim sen de kusura bakma, ben sebep oldum bu sözleri duymana, çok üzgünüm.
Ben senin siyaset yapmadığını,aksine yaşadıklarını neler yaptığını anlattığını söyledim. Hatta hepimiz aynı düşüncedeydik. Hiç bir şekilde İgnis siyaset yapıyor v.s gibi bir laf çıkmadı ağzımızdan. Sümeyye'nin ben baştan o şekilde düşündüğünü sanmıştım. Ama sonradan bütün yazdıkları o yönde olunca o lafın desteklemeyenlere olduğunu gördük. İlk söylediği söz ilk anlaşılan anlamda değilmiş yani. Beriş bana mesaj atmıştı İgnis üzerine alınmaz inşallah diye. Ben de seninle alakalı bir durum olmadığını üzerine alınmayacağını söylemiştim ona. Alınmazsın diye düşündüm. Ama ne yazık ki sen adın bile geçmediği halde üzerine alınmışsın. He çıkan tartışma senden kaynaklanmıyor bir de çünkü Reyhanın tamamen kendi düşüncesi o.