- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #3.841
ay bende böyle olmalıyımama evlenir evlenmez böyle aktivitelere gitmeliyim ki sonradan yaparsam adam ne işin var da şu da bu da evet karar verdim bende böyle olacam
nasıl bir ekşındı bu böyle :129: taramalı gibi mübarek tek nefeste okudum
günaydınnnn muzlu pastalarım bennimmmmmmmmmmmmmmmm
ignisim gelmiş hoş gelmişşşşş bir sınıff ugramaz oldu onun dışında tamızzzzzzzzz
gülümmmmmmm çok güzel özet geçmişsin aynen öyle Allah a şükür çok iyi gidiyor herşey dün muhasebeci arkadaşımın babası vefat etti oraya gittik beraber baya ağladık emirde çok üzüldü evlilik muhabbeti yaptı biraz çokkk şaşırdım barkada oturduk eve bıraktı beni
öyle caankuşlarıımmm
selinim bacımmm şişko dedin işte banayouuuuuk yaaaa ben herkesden zayıf olcagımmm bikerem bu aralar hiç yemiyorum dondurma hariçç öyle bidenemmmmmm
Ama ama ama öyle deme Berişim nolur ya.Ben onu yazarken seni kastettiysem 1 gr dahi vermek nasip olmasın bana.
ben geldim ben geldimmmbütün kızlar toplandık olmuşuz beaaaa
ben geldim ben geldimmmbütün kızlar toplandık olmuşuz beaaaa
Ben de kilomu göstermiyorum diye anlamadan 83'lere çıkmıştım. Tartıda o rakamı görünce böyle kaldım.Bence merdiven inip çıkana kadar 15 dakika zumba yapsan ya da oryantal daha etkili olur.
kızzzz öyle deme hep birlikte vereceğizzz bi kerem kilolarımızı bidenem yanlış anlamadım bennnn kuzummmmmmmmmm
Günaydın fıstıklar,
benim için çok yoğun bir hafta oldu, annem rahatsızdı, geçti gitti çok şükür.
Hastane ve işyeri arasında mekik dokumaktan ara öğünlerimi yapamadım.
Akşamları da sebze yiyemedim pek, karbonhidrat ağırlıklı beslenmek zorunda kaldım.
Gene de 300 gr vermişim, yeter de artar bile .
Kilo bildirimim;
Geçen hafta: 55,900
Bu hafta: 55,600
Fark: 300 gr (Hesaplaması çok zor bir rakam değil ama, gene de size kolaylık olsun dedim).
senn bu diyetlee kaçç kilo verdin ablacm kaçtın kaçç oldnspor olarak ne yaptın
Kilo bildiriminde bulunayim:
Gecen haftaki kilo: 58.3
Simdiki kilo: 57.8
Verilen: 500 gr
Aslinda 300gr daha eksik cikiyordum tartida ama hafta sonu kacamak oldu biraz. Olsun buna da sükür
herkese günaydınnnnnözledim bacılar siziiii
kuzucuklar mail adresinden de konuşabiliriz ayrıyetten özelden atabilirim
Geçen haftaki 200 den sonra bu 500 ilaç gibi geldi valla.Çok teşekkür ederim hep beraber oynayalım. :118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?