- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
-
- Konu Sahibi bilge_izmir
Bunun cevabini ben de merak ediyorum, 2-3 kilo almak istiyorum ve gercekten cok zorlaniyorum. Asiri saglikli beslenen biri degilim ama bence bu isin sirri sık sık yemekten geciyor ve yavas yavas porsiyonlari buyuterek mideyi genisletmekte
derdini seviyim
peynir güzel kilo aldırıyor hem sağlıklı. bir tanıdığım 42 kiloydu kilo almak için diyetisyene gitti. diyetisyen her öğününe peynir vermiş toplam günde 500 gr falan olur diyordu. yiyemedi ama midem bulandı artık diyordu. sen kaç kilosun?
cidden mi ya? o bahsettiğim kişiyle de konuşurken ağzım açık dinlerdim. kuş kadar yiyor karnım şişti diyor. bence gerçekten bu zor bişey. kendini besiye çekmen lazım44.4 kiloyum ... yemek yemek aklima gelmiyor desem
Işin ilginç tarafı yok Bazen Demir'im düşer ama ciddi degil genel anlamda vitamin değerlerim iyidir Çünkü sağlıklı besleniyorum kızartma hamburger Beyaz ekmek yok . sebze yiyorum Et yiyorum yumurta yiyorum B12 im bir cok kisiden daha iyi ama dediğim gibi az yiyorum öğünlerde tabağım küçükcidden mi ya? o bahsettiğim kişiyle de konuşurken ağzım açık dinlerdim. kuş kadar yiyor karnım şişti diyor. bence gerçekten bu zor bişey. kendini besiye çekmen lazımpeki vitamin, demir eksikliğin falan var mı?
Gece yemek çok sağlıksızdır sağlığını kaybetmek adına kilo almak istemem Çünkü gece yediğin yemek sindirim sisteminde hastalığa neden olur karaciğeri bozarben de mantı yapıyorsam o akşam sadece çorba ve salata yaparım diğerleri gereksiz çünkü zaten mantı başlı başına ağır bi yemek. tereyağlı hamurlu. senin şuanki beslenme düzenini kilo vermek isteyenler yapar. ama bu şekilde sana kızmaları hayli saçma. dediğin gibi yiyebilsen kilon olur zaten. kvler de ban sen hiçbir şey yemiyorsun derler hep. halbuki onlar fazla iştahlı. işin ilginç tarafı hiçbiri şişman değil. örnek veriyorum kahvaltı yapılır 11 gibi. saat 1 gibi görümcem bişeyler yemek ister bense o kahvaltıdan sonra akşama anca acıkırım. 2 saate bir sürekli bir şeyler yiyolar. gece yemeleri vardır. gece 1de falan sofra kurarlar. benim de hiç sevmediğim şey.
gece yemek yeme alışkanlığı edinebilirsin bak bu da güzel kilo aldırır
Benim gibi birilerinin olduğuna çok sevindim kendimi yalnız hissediyorum çünkü çevremdekiler kilolu Demek ki türünün son örneği değilmişimAynı ben .yemek yemeyi sevmiyorum , hayatta kalmak için bir ihtiyaç benimkisi. Ama kilo almak cidden Zor .çok denedim olmuyor olmuyor . Bazen 1 , 2 kilo alıyorum oda durmuyor zaten
Bana çok zayıfsın diyenler genelde obez, ya da obezite yolunda ilerleyen insanlar ..nasıl ki biz onlara “ayy çok şişkosun sen “ demiyorsak .onlarda söylememeli ama işte ...Benim gibi birilerinin olduğuna çok sevindim kendimi yalnız hissediyorum çünkü çevremdekiler kilolu Demek ki türünün son örneği değilmişim
Ben artık cevap veriyorum diyorum sana öyle geliyor Sen kendinle kıyasladığın için beni çok zayıf sanıyorsun ama Senin durumun daha ciddi diyorum sağlıkçı olduğum için biraz daha diye biliyorum aslındaBana çok zayıfsın diyenler genelde obez, ya da obezite yolunda ilerleyen insanlar ..nasıl ki biz onlara “ayy çok şişkosun sen “ demiyorsak .onlarda söylememeli ama işte ...
Ben kilomu korumak için gün içinde badem, fındık tüketiyorum ..
Badem fındık mantıklı gerçekten günlük olarak görev haline getirebiliriz badem fındık ceviz tahinli pekmezBana çok zayıfsın diyenler genelde obez, ya da obezite yolunda ilerleyen insanlar ..nasıl ki biz onlara “ayy çok şişkosun sen “ demiyorsak .onlarda söylememeli ama işte ...
Ben kilomu korumak için gün içinde badem, fındık tüketiyorum ..