A axe Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2009 73 2 86 41 İstanbul 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi axe #1 4 yaşındaki uyumlu, uysal oğlum bir süredir tam tersi davranmaya başladı. Ne yapacağmı şaşırdım. Kitap tavsiyeleriniz nelerdir?
4 yaşındaki uyumlu, uysal oğlum bir süredir tam tersi davranmaya başladı. Ne yapacağmı şaşırdım. Kitap tavsiyeleriniz nelerdir?
balperisi Guru Kayıtlı Üye 31 Ocak 2009 2.165 777 363 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi axe #2 Merhaba Prof.Dr.Haluk Yavuzer'in kitaplari cok anlasirlir sekilde yazilmis canim faydalanabilrsin.(pedagog)
Merhaba Prof.Dr.Haluk Yavuzer'in kitaplari cok anlasirlir sekilde yazilmis canim faydalanabilrsin.(pedagog)
A axe Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2009 73 2 86 41 İstanbul 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi axe #3 Teşekkür ederim aldım okudum onları Hatta birini gece oğluş uyuduktan sonra bitirdim. Bengi semerci hoca nasıl? Sabiha paktuna keskin tvde izlerken çok başarılı kitapçıda inceledim pek ilgi uyandırmadı kitabı Ya da başka öneriler
Teşekkür ederim aldım okudum onları Hatta birini gece oğluş uyuduktan sonra bitirdim. Bengi semerci hoca nasıl? Sabiha paktuna keskin tvde izlerken çok başarılı kitapçıda inceledim pek ilgi uyandırmadı kitabı Ya da başka öneriler